آمار شهدای دانش آموز در پی حملات آمریکا و اسرائیل اعلام شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۶۲۳۱۴ سایت خوان

ایسنا : رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش آخرین آمار شهدای دانش‌آموز و معلم در حمله رژیم صهیونی آمریکایی را اعلام کرد و گفت: در این ۳۷ روز ۲۴۵ دانش‌آموز به شهادت رسیدند.

آمار شهدای دانش آموز در پی حملات آمریکا و اسرائیل اعلام شد

حسین صادقی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه ۲۴۵ دانش‌آموز در حمله رژیم صهیونی- آمریکایی به کشورمان به شهادت رسیدند، گفت: از این تعداد ۱۳۶ شهید پسر و ۱۰۲ شهید دختر بودند. همچنین ۵ نوآموز پسر و ۲ نوآموز دختر نیز شهید شدند.

وی با بیان اینکه ۵۸ فرهنگی در این حملات شهید شدند، افزود: از این تعداد ۱۱ نفر فرهنگی مرد و ۳۸ نفر نیز زن بودند. همچنین ۶ نفر بازنشسته مرد و ۳ نفر بازنشسته زن بودند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۱۷۸ دانش‌آموز در جنگ رمضان تا کنون مجروح شدند، ادامه داد: ۲۴ فرهنگی نیز در این حمله مجروح شدند.

صادقی با بیان اینکه ۷۶۴ فضای آموزشی در جنگ رمضان آسیب دیده است، گفت: همچنین ۵۱ فضای اداری، ۱۵ کانون فرهنگی، ۳۲ سالن ورزشی و ۷ اردوگاه دانش‌آموزی نیز در این حمله دچار آسیب شده اند.

وی اظهار کرد: در جنگ رمضان ۵۱ مدرسه تخریب و ۷۱۳ مدرسه آسیب دیدند که شهر تهران و کرمانشاه بیشترین آمار را داشتند.

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن