زیدآبادی: سیاست امارات فقط به زیان ایران نیست. علیه مجموعهٔ کشورهای عرب و مسلمان است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۶۰۸۶۲ سایت خوان

ايسنا : زیدآبادی با اشاره به مواضع امارات درباره جنگ گفت: سیاست امارات فقط به زیان ایران نیست بلکه علیه مجموعه کشورهای عرب و مسلمان است و در آن چارچوب باید مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.

زیدآبادی: سیاست امارات فقط به زیان ایران نیست. علیه مجموعهٔ کشورهای عرب و مسلمان است

«احمد زیدآبادی» روزنامه‌نگار و فعال رسانه‌ای با انتشار یادداشتی در کانال تلگرامی خود با عنوان «فرق عمان و قطر و امارات!»، نوشت:

«در روزهای اخیر، سه اظهارنظر از سه مقامِ سه کشور حاشیهٔ جنوبی خلیج‌فارس دربارهٔ جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران منتشر شده است که هرکدام از نوع رویکرد و سیاست آن کشورها پرده برمی‌دارد.

اظهارنظر نخست از حمد بدر البوسعیدی وزیر خارجهٔ پادشاهی عمان بود که انصاف و خیرخواهی و حسن‌ همجواری کشور او را در برابر کشور ما به نمایش گذاشت. اظهارنظر دوم از ماجد الانصاری سخنگوی وزارت خارجهٔ قطر بود که‌ واقع‌بینی مبتنی بر تجربهٔ تاریخی و الزامات جغرافیایی قطر را آشکار می‌کرد. اظهارنظر سوم از یوسف العتیبه سفیر امارات در آمریکا بود که خام‌طبعی و زیاده‌خواهی و ماجراجویی در آن موج می‌زد.

خبر مرتبط
عطاالله مهاجرانی: اسرائیل نمی‌تواند تانک‌های مرکاوای منهدم‌شده را لاپوشانی کند/ می گفتند حزب الله تمام شده است!

وزیر فرهنگ و ارشاد دولت اول اصلاحات نوشت: تانک مرکاوا بین هفت تا ده سرنشین دارد. بدیهی است که ارتش اسراییل تلفات را پنهان می کند؛ اما تانک های منفجر و منهدم شده را نمی تواند لاپوشانی کند.

در واقع امارات متحده عربی مدت زمانی است که صف خود را عملاً از صف اکثریت کشورهای عرب جدا کرده و از طریق دوستی و همکاری نزدیک با راستگرایان افرطی حاکم بر اسرائیل نه فقط فلسطینی‌ها را فروخته، بلکه سیاستی بسیار مخرب و ماجراجویانه در یمن و سودان نیز در پیش گرفته است. سیاست امارات فقط به زیان ایران نیست. علیه مجموعهٔ کشورهای عرب و مسلمان است. بنابراین در آن چارچوب باید مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.»

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن