تکذیب تخلیه شهر چابهار/ مردم به شایعات توجه نکنند

علیرضا نورا شامگاه یکشنبه شایعه تخلیه شهر چابهار را نقشه شوم دشمن دانست و تصریح کرد: مردم شهر چابهار مانند همیشه در شرایط عادی به زندگی روزمره خود مشغولند.

وی بیان کرد: انتشار برخی اخبار درباره تخلیه احتمالی چابهار، اقدامی در راستای ایجاد نگرانی در میان مردم است و هیچ تصمیم یا دستوری در این خصوص وجود ندارد.

فرماندار ویژه شهرستان چابهار ادامه داد: تمامی بخش‌های اجرایی و امنیتی در آمادگی کامل قرار دارند و شرایط عمومی شهر عادی است و بازدیدهای میدانی نشان می‌دهد روند زندگی روزمره مردم بدون اختلال در جریان است.

وی گفت: انتظار می‌رود مردم اخبار را تنها از منابع رسمی پیگیری و از بازنشر مطالب تأییدنشده در فضای مجازی خودداری کنند تا زمینه سوءاستفاده فراهم نشود.

نورا تاکید کرد: به اطلاع عموم مردم چابهار می‌رسانیم که از هرگونه خبر غیررسمی پرهیز کرده و اطلاعات معتبر را فقط از رسانه‌های رسمی دولت دریافت کنند.

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.