ادعای السودانی درباره تلاش برای از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۴۰۸۰۵ سایت خوان

مهر : نخست وزیر عراق گفت که روابط با ایران در سطوح رسمی، سیاسی و مردمی در مسیری مثبت قرار دارد و ما می‌کوشیم از این رابطه برای ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا بهره‌برداری کنیم.

ادعای السودانی درباره تلاش برای از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا

 

پایگاه خبری بغداد الیوم گزارش داد، محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق گفت: عراق در حال انجام تلاش‌هایی برای ترتیب دادن دیدار دوجانبه میان ایران و آمریکا در بغداد به‌منظور ازسرگیری گفت‌وگوها است.

وی تأکید کرد: بغداد در چندین مقطع در کاهش تنش‌ها نقش داشته و با وجود ملاحظات خاص هر یک از طرفین، هیچ‌یک با ازسرگیری گفت‌وگو مخالفتی ندارند.

نخست وزیر عراق افزود: روابط با ایران در سطوح رسمی، سیاسی و مردمی در مسیری مثبت قرار دارد و ما می‌کوشیم از این رابطه برای ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا بهره‌برداری کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ایستادن ایران در کنار عراق در مقابله با تروریسم و حمایت از روند سیاسی، دخالت در امور داخلی نیست.

السودانی تأکید کرد که عراق با آمریکا توافق چارچوب راهبردی دارد که زمینه‌های گسترده‌ای از همکاری فراتر از امور امنیتی و نظامی را فراهم می‌کند و در عین حال از تلاش‌ها برای ترتیب دادن دیداری دوجانبه میان واشنگتن و تهران در بغداد خبر داد.

نخست‌وزیر عراق در حوزه منطقه‌ای و اقتصادی نیز به «تلاش برای اتصال سوریه به مسیر توسعه برای تقویت فرصت‌های اقتصادی و ثبات» اشاره کرد و همزمان تأکید کرد: «موضع عراق در قبال برادرانمان در لبنان ثابت است و مبلغ ۲۰ میلیون دلار برای بازسازی در برابر تجاوز اسرائیل اختصاص داده‌ایم».

وی افزود: روابط با کشورهای منطقه از جمله عربستان بر اساس معیاری واحد و ثابت تنظیم می‌شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن