قالیباف: مشوق خانواده‌گرایی فقط وام ازدواج و فرزندآوری نیست

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۳۳۱۶۳ سایت خوان

فرهیختگان : رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مشوق خانواده‌گرایی تنها وام ازدواج و فرزندآوری نیست؛ بلکه شامل فراهم‌کردن زمینه برای حفظ قدرت خرید خانوار و فراتر از آن، میدان دادن به خانواده برای مشارکت در تولید ملی است.

قالیباف: مشوق خانواده‌گرایی فقط وام ازدواج و فرزندآوری نیست

محمدباقر قالیباف گفت:   یکی از راه‌های برون‌رفت از چالش‌های معیشتی، بازگشت به الگوی اصیل مشارکت خانوادگی در رونق اقتصادی است؛ جایی که خانواده به‌طور هم‌زمان موتور محرک تولید ثروت و تولید فضیلت باشد.

وی گفت:  نمی‌توان مدعی حکمرانی خانواده‌پایه بود اما به نقش‌آفرینی خانواده تن نداد یا با مداخلات غلط آن را تضعیف کرد.   اگر کارویژه خانواده را «تربیت انسان» بدانیم، وظیفه داریم محیط عینی و ذهنی جامعه را چنان سامان دهیم که زنان دچار تعارض و اختلال در نقش‌های خود نشوند. 

به گفته رئیس مجلس،  اگر جامعه‌ای سالم و متعادل می‌خواهیم، باید در پی برداشتن موانع بیرونی خانواده‌محوری باشیم؛ و اگر زن را محور خانواده می‌دانیم، همه تصمیم‌ها و اقدامات حکمرانی باید با عاملیت زنان سازگار باشد.   اگر زنجیره انتقال مفاهیم اخلاقی، دینی و ملی در خانواده گسسته شود، جامعه با گسست نسلی روبه‌رو خواهد شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن