گروگان 14 ساله در این شهر ایران آزاد شد

سرهنگ یوسف وند در تشریح جزئیات این خبر بیان داشت: در روز ششم اردیبهشت‌ماه، یکی از شهروندان با مراجعه به پلیس آگاهی شهرستان، از ربایش فرزند ۱۴ ساله‌اش توسط دو فرد ناشناس خبر داد که بلافاصله رسیدگی به موضوع با حساسیت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان با بهره‌گیری از شیوه‌های تخصصی و اقدامات میدانی دریافتند انگیزه اصلی این اقدام مجرمانه، اختلاف مالی ناشی از یک معامله مواد مخدر بوده است که با یکی از بستگان گروگان مرتبط بوده است.

خبر مرتبط
گروگان 37 ساله بعد از 44 روز آزاد شد

به گفته جانشین فرمانده انتظامی استان فارس با تلاش ماموران پلیس بعد از هفته‌ها زنجیر از دست و پای گروگان ۳۷ساله باز شد و او سالم به آغوش خانواده بازگشت.

فرمانده انتظامی رودان ادامه داد: با هماهنگی مرجع قضائی، تیمی از مأموران پلیس آگاهی به منطقه زیارتعلی اعزام و با انجام اقدامات فنی و جمع‌آوری اطلاعات دقیق، موفق به شناسایی هویت ربایندگان شدند.

سرهنگ یوسف‌وند تصریح کرد: با تشدید عملیات اطلاعاتی، فنی و میدانی پلیس آگاهی، آدم‌ربایان عرصه را بر خود تنگ دیده و نهایتاً روز گذشته گروگان را در اطراف شهر زیارتعلی آزاد کردند که نوجوان ربوده‌شده در صحت و سلامت کامل به خانواده‌اش تحویل داده شد.

وی با اشاره به اینکه شناسایی و دستگیری متهمان در دستور کار پلیس قرار دارد، افزود: تلاش مأموران برای بازداشت این افراد و تکمیل ابعاد پرونده ادامه دارد.

فرمانده انتظامی رودان در پایان با تأکید بر عزم جدی پلیس در برخورد با مخلان امنیت عمومی گفت: پلیس با اشراف اطلاعاتی و استفاده از ظرفیت‌های قانونی، اجازه نخواهد داد امنیت و آرامش شهروندان دستخوش اقدامات مجرمانه شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.