واکنش ایران به اتهامات اسرائیل علیه کارکنان آنروا

 ناصر کنعانی اتهامات وارد شده توسط رژیم صهیونیستی به برخی کارکنان آژانس «آنروا» (آژانس امداد رسانی و کاریابی برای فلسطینیان در خاور نزدیک) را اقدام شرورانه دیگری در تکمیل اقدامات ضدبشری این رژیم علیه ملت فلسطین دانست و آن را محکوم کرد.

کنعانی افزود: اتهامات مطرح شده مبنی بر نقش حمایتی تعدادی از کارکنان آژانس آنروا در عملیات طوفان الاقصی صرفا با هدف توجیه اقدامات محدود کننده رژیم صهیونیستی علیه سازمانهای بشردوستانه بین‌المللیِ فعال در نوار غزه و کرانه باختری و نیز تبرئه این رژیم از ارتکاب جنایت بی‌سابقه و دهشتناک کشتار حدود ۱۵۰ نفر از کارکنان این موسسات بین‌المللی از جمله آنروا در ۱۱۳ روز گذشته صورت می‌گیرد.

خبر مرتبط
معامله‌گران روز دوشنبه را روز با ناصر کنعانی اسم‌ گذاشتند

در کنار روند و قیمت و چک کردن بازارها توسط معامله‌گران، یک گوششان هم به خبرها بود. معامله‌گران به روز دوشنبه می‌گویند، دوشنبه‌ها با ناصر کنعانی.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین اقدام ۹ کشور عمدتا غربی در قطع کمک‌های خود به آنروا به بهانه ادعاهای رژیم صهیونیستی علیه کارکنان این آژانس بشردوستانه را تأسف‌بار ‌خواند و گفت، چنین واکنشی عملا به معنای پذیرش ادعاهای رژیمی جنایتکاری است که براساس قرار صادره توسط دیوان بین‌المللی دادگستری متهم به نسل‌کُشی فلسطینان است و باید به این دادگاه و افکار عمومی جهان پاسخگو باشد.

کنعانی افزود: اعمال فشار و محدودیت بر فعالیتهای بشردوستانه آنروا و یا ممانعت از ارسال کمکهای انسان‌دوستانه به مردمی که در شرایط دشوار جنگی و در معرض تهدید بالفعل نسل‌کُشی به سر می‌برند، عملا چیزی جز اعلام اعتماد به روایت یک جنایتکار جنگی و متهم به عملیات نسل‌کُشی نیست.

کنعانی تصریح کرد: شایسته بود این دسته از کشورها به جای اعلام توقف کمک‌های خود به آنروا، کمک‌های تسلیحاتی خود به رژیم صهیونیستی و حمایت سیاسی از این رژیم و رهبران جنایتکار آن را متوقف می‌کردند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی افزود: جمهوری اسلامی ایران از تمامی کشورها و ملت‌های آزادیخواه و به ویژه کشورهای اسلامی دعوت می‌کند تا در چارچوب بیانیه نهایی نشست اضطراری اخیر سران کشورهای اسلامی، با ایستادگی در برابر این ظلم آشکار، تمامی تلاشهای خود را برای تأمین نیازهای مردم مظلوم فلسطین به عمل آورند، تا این اقدام غیرانسانی که هدفی جز تحمیل کوچ اجباری و به شکست کشاندن اراده مردم در باریکه غزه ندارد، ناکام بماند.

۹ کشور از جمله آمریکا، استرالیا، کانادا، انگلیس، فنلاند و ایتالیا پس از اتهامات مقامات صهیونیست مبنی بر دست‌داشتن کارمندان آنروا در عملیات حماس در ۷ اکتبر، از تعلیق کمک مالی خود به آژانس امداد و کار آوارگان فلسطینی (آنروا) خبر دادند.

درپی تعلیق کمک‌های مالی به آژانس امداد و کار آوارگان فلسطینی (آنروا) توسط چند کشور، دبیرکل سازمان ملل خواستار تداوم حمایت از این آژانس شد.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل در سخنانی در این باره از کشورهای اهدا کننده مالی به آنروا خواست که ادامه فعالیت این آژانس در نوار غزه را تضمین کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.