آماده باش ارتش ایران/ با تمام قوا آماده دفاع هستیم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۰۱۳۶۹۴ سایت خوان

خبر آنلاین : امیر سرتیپ واحدی با بیان اینکه نیروهای مسلح ما در بالاترین میزان آمادگی قرار دارند، اظهار کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با تمام قوا آماده دفاع از اسلام و تمامیت ارضی کشور هستند.

آماده باش ارتش ایران/ با تمام قوا آماده دفاع هستیم

امیرسرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در جمع کارکنان و خانواده‌های عقیدتی سیاسی این نیرو ضمن تسلیت حوادث اخیر در غزه با بیان اینکه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه دل همه آزادگان جهان را به درد آورده است، گفت: امیدواریم عمر این یزیدیان زمان هرچه زودتر به اتمام رسد و ان‌شاءالله پرچم لا اله الا الله در همه دنیا به اهتزار در خواهد آمد.

وی در ادامه با بیان اینکه کار و هنر عقیدتی سیاسی جذب و نزدیک کردن قلبها به سوی خداست و الحمدلله تاکنون در این امر موفق عمل کرده است افزود: از زمان تأسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، با حضور افرادی متدین، با ایمان و موثر و اجرای طرح‌های مصباح در سال‌های اخیر، ارتش جمهوری اسلامی ایران از نظر معنوی و فرهنگی رشد و پیشرفت قابل توجه و اثرگذاری مطلوبی داشته است.

اسرائیل ایران را تهدید کرد/ به سراغتان می آییم

فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به موفقیت این نیرو در حوزه قرآنی خاطرنشان کرد: ما در زمینه فرهنگی هرچه هزینه کنیم سرمایه‌گذاری برای آیندگان است و خداوند را شاکریم موفقیت‌های چشمگیر و خوبی در حوزه فرهنگی و قرآنی به دست آورده‌ایم.

اتهام تازه آمریکا به ایران

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن