آلودگی هوای تهران ادامه دارد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۹۳۷۵۸۳ سایت خوان

ايسنا : وضعیت جوی استان تهران کمی ابری همراه با غبار محلی و در مناطق صنعتی و پرتردد شهری همراه با کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

آلودگی هوای تهران ادامه دارد

بر اساس بررسی نقشه‌های هواشناسی، تصاویر ماهواره‌ای و خروجی مدل‌های پیش‌یابی عددی طی پنج روز آینده به دلیل پایداری نسبی جو، عدم وزش باد قابل ملاحظه، جوی پایدار همراه با ماندگاری هوای سرد در ارتفاعات، پدیده مه و سوزباد در بیشتر نواحی استان به‌ویژه در مناطق پرتردد شهری، پرجمعیت و صنعتی استان افزایش و انباشت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

هشدار؛ افزایش آلودگی هوا در ۴ کلانشهر

از دوشنبه تا چهارشنبه(۳ تا ۵ بهمن) در ارتفاعات بالادست شرقی استان و روز پنجشنبه(۶ بهمن) برای نواحی شمال شرق استان در بعضی ساعات افزایش ابرناکی با احتمال بارش‌های پراکنده برف مورد انتظار است. در نوار غربی و نواحی جنوب غرب تا سه‌شنبه (۴ بهمن) در بعضی ساعات وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

در سطح استان تا پنجشنبه هفته جاری شاهد روند کاهش تدریجی و نسبی دما خواهیم بود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، فیروزکوه و فیروزکوه آلودگی- امین آباد با کمینه دمای ۱۴-  درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۳ بهمن ماه) قسمتی ابری همراه با غبار محلی و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱-  درجه و حداکثر دمای ۶ درجه سانتیگراد و طی ‌سه‌شنبه ( ۴ بهمن ماه) کمی ابری همراه با غبار محلی و در بعضی ساعت‌ها غبارآلود با حداقل دمای ۲- و حداکثر دمای ۵  درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن