به گزارش اقتصادنیوز، مسعود سلطانی‌فر، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی در کانال شخصی تلگرام خود با اشاره به جلسه دیروز هیات دولت نوشت: روز یکشنبه در جلسه هیات دولت خانم مولاوردی (معاون رئیس‌جمهور در امور زنان) گزارش جالبی را ارائه کردند که نتایج حاصل از نظر سنجی در مورد وضعیت و دیدگاه های بانوان در ۹ کلانشهر را بیان می‌کرد.

به نوشته سلطانی‌فر، بر اساس این نظرسنجی «۱۰‏ درصد بانوان حجاب اجباری را مشکل اصلی بانوان می‌دانند. اما ۲۷ درصد‏ مشکل تبعیض و نابرابری، ۲۳ درصد مسئله اشتغال و ۲۲ درصد مشکلات امنیت اجتماعی را مشکل اصلی بانوان برشمرده‌اند و بقیه هم مشکلات دیگر را بیان کرده‌اند. »

بر اساس این گزارش، ۶۰ درصد زنان ایرانی‏ معتقدند که دولت حسن روحانی مدافع حقوق بانوان بوده است. همچنین ۵۱ درصد آنها ‏معتقدند اگر به بانوان فرصت داده شود، می‌توانند وزارتخانه‌ها را هم اداره کنند و ۷۱ درصد گفته‌اند باید در امور مختلف کشور با بانوان مشورت شود.

از نکات دیگر مورد اشاره سلطانی‌فر درباره گزارش مولاوردی به هیات دولت این بود: «جالب است بدانید ۵۳ درصد‏ مخاطبین اخبار را از طریق صداو سیما دنبال می‌کنند و ۲۵ درصد‏ از شبکه‌های اجتماعی برای پیگیری اخبار استفاده می‌کنند.»

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.