به گزارش خبرآنلاین حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی صبح امروز در همایش اجرای برجام فصل نو در اقتصاد ایران با اشاره به کارشکنی‌های انجام شده در مسیر مذاکرات هسته‌ای اظهار کرد: مخالفان توافق هسته‌ای با هواپیمای اختصاصی به وین و ژنو رفتند و گفتند قیمت نفت را پایین آورده و ایران را به زانو در می آوریم. این مخالفان در مجمع عمومی سازمان ملل حرف زدند و بمب را روی تابلو نشان داده و گفتند به ایران اعتماد نکنید.

وی گفت: مردم در انتخابات ۹۲ اعلام کردند خواهان تعامل سازنده با جهان هستند، تردید نداشته باشید هر چه امروز داریم مدیون یک ملت غیور و در صحنه ایران است.

اهم اظهارات رییس جمهور را در ادامه بخوانید:

**خیلی‌ها خواستند روز ۲۳ تیر ۹۴ و ۲۶ دی ۹۴ در تاریخ نباشد. خیلی‌ها تلاش کردند وسوسه ناامیدی را در دل‌ها مستقر کنند. آنها گفتند مذاکرات با دشمن؟ خیلی‌ها گفتند هر وقت مذاکره کردیم ، کلاه سر ما رفت و مذاکره ما را به جایی نمی‌رساند. برخی فلسفه بافتند و تاریخ را به استناد آوردند و گفتند مگر پرهیز از جنگ امکان‌پذیر است؟ ما راهی جز جنگ نداریم.اما ملت ما بر تمام این افکار و سخنان مهر باطل زد و اعلام کرد خواهان تعامل سازنده با جهان است.

در همایش "اجرای برجام فصلی نو در اقتصاد ایران" که در سال اجلاس سران در حال برگزاری است، ظریف ،طیب نیا، ربیعی، نعمت زاده، سیف، نهاوندیان و فریدون رییس جمهور را همراهی می‌کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.