شماره روزنامه ۶۴۵۴
|

فدریکا موگرینی و یک پرونده جنجالی؛

فدریکا موگرینی، چهره سرشناس برجام و مسوول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در پرونده‌ای جنجالی مربوط به احتمال کلاهبرداری در پروژه آموزش دیپلمات‌های آینده بازداشت شد؛ عملیاتی که با یورش همزمان به کالج اروپا و دفاتر دیپلماسی اتحادیه و بررسی دسترسی احتمالی به اطلاعات محرمانه همراه بود.

رئیس‌جمهور در دومین اجلاسیه بین‌المللی «خانواده،‌آینده،‌پیوندهای پایدار» تاکید کرد؛

رئیس‌جمهور در اجلاسیه «خانواده، آینده، پیوندهای پایدار» با تصریح این نکته که با تهدید و امر و نهی نمی‌توان جامعه را تغییر داد، افزود: افراد در جامعه سلیقه‌ها و نظرات مختلفی دارند و ما باید تحمل این تفاوت‌ها را بیاموزیم. رئیس مجلس هم بر بازتعریف مقام زن تاکید کرد.

اخبار رویداد روزنامه شماره ۶۴۴۸

    یکشنبه، ۰۹ آذر ۱۴۰۴
  • پاسخ ایران درهم‌شکننده خواهد بود؛

    روزنامه شماره ۶۴۴۸

    شناورهای جدید نیروی دریایی

    دنیای اقتصاد: پایگاه شناوری «کردستان» و ناوشکن «سهند» روز گذشته به نیروی دریایی ارتش ملحق شدند؛ الحاقی که به مناسبت روز گرامیداشت نیروی دریایی‌ صورت گرفت. البته رونمایی از «ناوشکن جمهوری اسلامی ایران، سهند» و شناورهای تندرو موشک‌انداز، یگان‌های پروازی بدون سرنشین چندمنظوره، رونده‌های زیرسطحی بدون سرنشین هوشمند و سامانه‌های جنگالی، موشکی و اطلاعاتی ساحل پایه و دریاپایه نیز از دیگر اتفاقات ویژه این مراسم بود. گفتنی است که این الحاقات با هدف ارتقای توان رزم دریایی، نمایش توان فنی، توسعه طرح‌های تسلیحاتی متناسب با تهدیدها، گسترش نوآوری در حوزه طراحی، افزایش عمق نفوذ راهبردی و دسترسی گسترده‌تر به آب‌های بین‌المللی صورت گرفت و ظرفیت عملیاتی و حضور دریایی نیروی دریایی ارتش در آب‌های دوردست تقویت خواهد شد.
۱