شماره روزنامه ۶۴۵۵
|

فدریکا موگرینی و یک پرونده جنجالی؛

فدریکا موگرینی، چهره سرشناس برجام و مسوول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در پرونده‌ای جنجالی مربوط به احتمال کلاهبرداری در پروژه آموزش دیپلمات‌های آینده بازداشت شد؛ عملیاتی که با یورش همزمان به کالج اروپا و دفاتر دیپلماسی اتحادیه و بررسی دسترسی احتمالی به اطلاعات محرمانه همراه بود.

رئیس‌جمهور در دومین اجلاسیه بین‌المللی «خانواده،‌آینده،‌پیوندهای پایدار» تاکید کرد؛

رئیس‌جمهور در اجلاسیه «خانواده، آینده، پیوندهای پایدار» با تصریح این نکته که با تهدید و امر و نهی نمی‌توان جامعه را تغییر داد، افزود: افراد در جامعه سلیقه‌ها و نظرات مختلفی دارند و ما باید تحمل این تفاوت‌ها را بیاموزیم. رئیس مجلس هم بر بازتعریف مقام زن تاکید کرد.

اخبار رویداد روزنامه شماره ۶۳۴۹

    چهارشنبه، ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
  • در حاشیه بازدید از وزارت بهداشت مطرح شد؛

    روزنامه شماره ۶۳۴۹

    انتقاد پزشکیان از نظام سلامت

    رئیس‌جمهور با انتقاد از شکل و شیوه توزیع امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی متخصص در نظام سلامت گفت: چرا باید منابع نظام سلامت بدون توجه به اولویت‌ها توزیع شود. مسعود پزشکیان صبح دیروز، سه‌‌‌شنبه ۷ مرداد، با حضور در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: امروز ۵ درصد GDP کشور به نظام سلامت تخصیص می‌‌‌یابد و اگر همین منابع به شکل صحیح و دقیق تخصیص داده شود، می‌تواند بخش قابل توجهی از مشکلات این بخش را مرتفع کند.
۱