شماره روزنامه ۶۲۵۴
|

اخبار دنیا

    دوشنبه، ۲۹ بهمن ۱۴۰۳
  • همزمان با اولین سفر وزیر خارجه جدید آمریکا به تل‌آویو:

    روزنامه شماره ۶۲۲۹

    بمب‏‏‌های سنگین آمریکا به اسرائیل رسید

    دنیای‌اقتصاد: مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، درحالی‌که نگرانی در خاورمیانه به‌دلیل اصرار ترامپ برای تصرف نوار غزه و بیرون راندن ساکنان فلسطینی‌اش موج می‌زند، شامگاه شنبه ۲۷بهمن در فرودگاه بن‌‌‌گوریون تل‌‌‌آویو مورد استقبال همتای اسرائیلی خود، گیدئون سعار قرار گرفت. این اولین سفر روبیو به‌عنوان وزیر خارجه به منطقه است و در زمانی انجام می‌شود که اسرائیل و حماس در حال مذاکره برای تبدیل آتش‌بس شکننده در غزه به پایان دائمی جنگ هستند.
  • در حاشیه اجلاس مونیخ، روبیو با زلنسکی دیدار کرد؛

    روزنامه شماره ۶۲۲۹

    مذاکرات صلح بدون اوکراین

    دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده با مقامات روسی در عربستان‌سعودی دیدار کند تا در مورد مسیر پایان دادن به جنگ در اوکراین گفت‌وگو کنند. این اولین گفت‌وگوی اساسی بین ابرقدرت‌ها در مورد مناقشه اوکراین پس از آغاز جنگ است. به نوشته روزنامه نیویورک‌‌‌تایمز، این دیدار کمتر از یک‌هفته پس از گفت‌وگوی تلفنی دونالد ترامپ با ولادیمیر وی.پوتین رئیس‌‌‌جمهوری روسیه صورت می‌گیرد.
  • دانشجویان علیه رئیس‌جمهور صربستان دست به تظاهرات زدند

    روزنامه شماره ۶۲۲۹

    تراژدی «۱۵»

    دنیای‌اقتصاد: ده‌ها‌ هزار دانشجو روز شنبه (۲۷بهمن) به سمت شهر «کراگویواچ» در مرکز صربستان راهپیمایی کردند و خواستار اجرای عدالت به دنبال فاجعه مرگبار راه‌آهن شدند. این راهپیمایی یکی از بزرگ‌ترین نمایش‌های خشم مردم علیه دولت بود.
  • مقامات دولت ترامپ شمشیر را علیه آلمان از رو بسته‌اند

    روزنامه شماره ۶۲۲۹

    نازیسم! دیگر هرگز

    دنیای‌اقتصاد: معاون رئیس‌جمهور آمریکا بعدازظهر پنج‌شنبه (۲۵بهمن) از یک اردوگاه کار اجباری بازدید کرد. او تاج‌گلی را در پای مجسمه گذاشت، علامت صلیب روی سینه خود گذاشت و جلوی دیوار یادبودی که در آن به چند زبان، از جمله آلمانی و انگلیسی، کلمات «دیگر هرگز» نوشته شده بود، کمی مکث کرد. «جیم تانکرسلی» در گزارشی برای نیویورک‌تایمز نوشت، «جی‌دی ونس» به خبرنگاران گفت که درباره هولوکاست در کتاب‌‌‌ها خوانده است، اما آن «شیطان غیرقابل وصف» با سفر او به داخائو، جایی که بیش از ۳۰‌هزار نفر به دست نازی‌‌‌ها کشته شدند، به خانه آورده شد. ونس گفت: «این چیزی است که هرگز فراموش نمی‌‌‌کنم و از اینکه توانستم آن را از نزدیک ببینم، سپاسگزارم.»
۱