شماره روزنامه ۶۱۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۱۰۳ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۶۱۰۳

  • رویای بازار رقابتی با ۷۰هزار خودرو؟

    دنیای اقتصاد: با اختصاص یک‌میلیارد دلار ارز به واردات خودرو (برای امسال) و همچنین اعلام وزیر اقتصاد مبنی بر باز شدن گره واردات، حالا این پرسش برای افکار عمومی ایجاد شده که آیا قرار است تحولی عظیم در بازار خودروی کشور از حیث کاهش انحصار و افزایش رقابت رخ بدهد؟ روز گذشته، ابتدا این وزیر امور اقتصادی و دارایی بود که در توئیتی خبر از باز شدن گره کور واردات خودرو داد. عبدالناصر همتی در صفحه شخصی خود (در شبکه اجتماعی ایکس) نوشت: امروز بالاخره گره کور واردات خودرو را با تدبیر رئیس‌جمهور در جلسه ستاد اقتصادی دولت باز کردیم. همه بدانند اجازه انحصار در هیچ حوزه و صنعتی را نمی‌دهیم. همه صنایع باید با رقیب خارجی خود رقابت کنند. منافع ملت ایران در رقابت است. کمی بعد از این توئیت وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی خبری را اعلام کرد که نشان داد منظور همتی از باز شدن گره کور واردات چه بود.
  • الگوبرداری سیتروئن از خودروی قدیمی

    دنیای اقتصاد: دی‌اس (DS)، خودروساز لوکس فرانسوی، خودروی جدیدی ساخته که برداشت مدرنی از سیتروئن SM، از مشهورترین خودروهای دهه هفتاد میلادی، است. این خودرو با نام «اس‌ام تریبیوت» (SM Tribute) در جشنواره خودروهای کلاسیک شانتی در شمال پاریس نمایش داده شد.
  • کلاهبرداری با نام فروش لیزینگی

    دنیای اقتصاد: با وجود آنکه چند سالی است بحث فروش خودرو در لیزینگ‌ها و نمایشگاه‌های غیرمجاز خودرو مورد انتقاد جدی قرار می‌گیرد؛ متاسفانه همچنان افرادی در این قالب، مردم را گمراه کرده و خودروهای داخلی را که وجود خارجی ندارند با قیمت ارزان به فروش می‌رسانند.
  • دستگاه‌های اجرایی از خرید خودروی خارجی منع شدند

    دنیای اقتصاد: در پی تصویب‌نامه هیات وزیران با موضوع مجوز واردات خودرو توسط وزارت راه، رئیس مجلس در نامه‌ای به رئیس‌جمهور تاکید کرد: کلیه دستگاه‌های اجرایی به استثنای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور و نیروی انتظامی از خرید خودروی خارجی منع شده‌اند.
  • همکاری هیوندای با جنرال‌موتورز

    دنیای اقتصاد: جنرال موتورز و گروه خودروسازی هیوندای با امضای یک تفاهم‌نامه غیرالزام‌آور اعلام کردند که راه‌های مختلف همکاری را بررسی خواهند کرد. به گفته دو کارخانه این همکاری شامل تولید خودروهای سواری و تجاری، خرید قطعات و مواد اولیه و توسعه فناوری‌های جدید خواهد بود. سرمایه زیاد برای ساخت فناوری خودرو‌های برقی، فشار رقابت با شرکت‌های تازه‌وارد به صنعت خودرو و عدم ثبات بازار باعث شده خودروسازان برای کاهش هزینه‌ها و توسعه سریع‌تر فناوری‌های تازه با یکدیگر همکاری کنند.
  • تست نخستین خودروی هیدروژنی مسابقه‌ای

    دنیای اقتصاد: اولین خودروی مسابقه هیدروژنی جهان موسوم به پایونیر (Pioneer ۲۵) با بیشینه سرعت ۲۰۰کیلومتر در ساعت برای اولین بار آزمایش‌های تصادف خود را پشت سر گذاشت. این خودرو که صرفا برای مسابقات آفرود اکستریم اچ (Extreme H) که اولین مسابقات موتور اسپرت با موتور هیدروژنی در جهان است، توسعه یافته، حداکثر سرعت ۲۰۰کیلومتر در ساعت را ارائه می‌دهد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر