شماره روزنامه ۶۰۴۳
|

  • تورم منفی خودرو در بهار

    دنیای اقتصاد: بررسی منحنی قیمت بازار خودروی کشور در سه بخش خودروهای سواری داخلی، مونتاژی و وارداتی نشان می‌دهد هر یک از این بازارها بازدهی متفاوتی در فصل نخست امسال داشته‌اند، هرچند البته فصل مشترکشان افت بازدهی است.
  • راهکار ساماندهی خودرو استفاده از پلتفرم‌های جدید است

    خانه ملت: نماینده مردم رفسنجان در مجلس شورای اسلامی تنها راهکار ساماندهی مشکلات حوزه خودرو را استفاده از پلتفرم‌های جدید دانست و گفت: تا چه زمانی مردم باید تصادفات ناشی از کیفیت نامناسب خودروها و هزینه‌های تعمیر خودروهایی که به‌تازگی از خودروسازان تحویل گرفته‌اند را تحمل کنند و هیچ مسوولی در برابر این مشکلات پاسخگو نباشد.
  • گسترش فروش خودروهای الکتریکی در اروپا و آمریکای شمالی

    دنیای اقتصاد: بازار جهانی خودروهای برقی پلاگین در حالی رو به گسترش است که توزیع این خودروها به طور یکسان نیست؛ به‌طوری‌که در ماه‌‌های اخیر، سه بازار اصلی، یعنی چین، اروپا و آمریکای شمالی با نرخ رشد متفاوتی در این زمینه مواجه بودند.
  • پایان راه برای فیسکر

    دنیای اقتصاد: فیسکر، خودروساز آمریکایی، پس از ماه‌ها گرفتاری مالی و تلاش ناموفق برای همکاری با یک خودروساز بزرگ اعلام ورشکستگی کرد. فیسکر در سال ۲۰۱۶ توسط هنریک فیسکر، طراح خودرو، تاسیس شد. این شرکت اولین مدلش به نام اوشن را در سال ۲۰۲۱ رونمایی کرد و سال گذشته به بازار عرضه کرد. اوشن قرار بود با قیمت کمتر از ۴۰هزار دلار رقیبی جدی برای ماشین‌های الکتریکی گران‌تر از جمله تسلا باشد.
  • ۹۰درصد از خودروهای استون مارتین هنوز در جاده است

    دنیای اقتصاد: استون مارتین سال گذشته ۱۱۰سالگی خود را جشن گرفت. این جشن در حالی برگزار شد که به ادعای این شرکت هنوز ۹۰درصد از استون مارتین‌ها در جاده تردد می‌کنند که این آمار گواه تاثیرگذاری و ماندگاری این برند است.این آمار حیرت‌انگیز توسط الکس لانگ، رئیس استراتژی محصول و بازار برای خبرنگاران در نیویورک به اشتراک گذاشته شد. وی تاکید کرده که حدود ۱۱۰ هزار دستگاه خودروی ساخته شده از زمان تاسیس شرکت در سال ۱۹۱۳ هنوز در جاده‌‌ها تردد می‌کنند. به گفته وی این درصد نشان‌دهنده اشتیاق عمیق صاحبان و علاقه‌مندان به برند استون مارتین است. کوین واترز، مدیر ارتباطات، می‌گوید: این یک نمایش‌نامه کاملا احساسی است. ماشین‌هایی وجود دارند که احتمالا از نظر اقتصادی قابل بازیابی نیستند، اما مردم این کار را با علاقه انجام می‌‌دهند، شماره یک آنها لارنس [استرول، مدیر عامل استون مارتین] است. او مجموعه عظیمی از استون‌‌هایی را دارد که دائما در دسترس‌اند.
  • عرضه خودرو با ۵۰درصد تخفیف

    دنیای اقتصاد: یک گزارش آماری به مقایسه رشد قیمت نهاده‌های تولید و قیمت مصوب خودرو در هفت سال گذشته پرداخته است که نتیجه آن از فروش خودرو به نصف قیمت در دو شرکت خودروساز حکایت دارد. در این گزارش درصد رشد نرخ نهاده‌های تولید در یک خودرو ۱۲۰۰درصد محاسبه شده، حال آنکه قیمت مصوب فروش خودرو تنها ۶۰۰درصد رشد یافته است. این امر در کنار کسری نقدینگی و افزایش بدهی خودروسازان به قطعه‌سازان و بانک‌ها زیان انباشته ۲۵۰همتی را کلید زده است.
  • فروش خودرو از تولید جا ماند

    دنیای اقتصاد: فروش خودروسازان بزرگ کشور در دو ماه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افت کرده و همچنین از تولید کمتر بوده است، موضوعی که به نظر می رسد یا با بازگشت خودروهای ناقص ارتباط دارد یا به دپوی عمدی محصولات مربوط می‌شود.
  • رکود در بازار خودرو

    دنیای اقتصاد: رئیس پیشین اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران آخرین قیمت انواع خودروهای داخلی، مونتاژی و وارداتی در بازار را تشریح کرد.سعید موتمنی در گفت‌وگو با ایلنا درباره آخرین وضع بازار خودرو گفت: در یک ماه گذشته اتفاق چشمگیری در بازار خودرو تجربه نکرده‌ایم و بازار همچنان در رکود به سر می‌برد.
  • افت تولید خودرو در بریتانیا

    دنیای اقتصاد: داده‌های صنعتی نشان داد تولید خودرو در بریتانیا در ماه مه ۱۱.۹درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل و برای سومین ماه متوالی کاهش یافت.انجمن سازندگان و بازرگانان موتور (SMMT) اعلام کرد در ماه مه، در مجموع ۶۹هزار و ۶۵۲ خودرو در بریتانیا تولید شد در‌حالی‌که تیراژ در مدت مشابه سال گذشته ۷۹هزار و ۴۶ خودرو بود. خودروهای برقی شامل مدل‌های تمام‌الکتریکی، پلاگین هیبریدی و فول‌هیبریدی، تقریبا ۳۸درصد از کل تولید را به خود اختصاص دادند که در مقایسه با مه سال قبل، سه درصد افزایش داشت. تولیدکنندگان در ماه مه مجموعا ۲۶هزار و ۴۷۵دستگاه خودروی الکتریکی تولید کردند. به گزارش ایسنا از رویترز، تولید خودروهای برقی به طور متوالی رشد کرده، زیرا غول‌هایی مانند نیسان و جگوار لندرور و تاتا موتورز، میلیاردها دلار در بریتانیا سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا برنامه‌های خودروهای الکتریکی را افزایش دهند.
  • تسلا باز هم تخفیف داد

    دنیای اقتصاد: تسلا بار دیگر قیمت مدل ۳ را در ایالات متحده کاهش داد. این شرکت کاهش قیمت ۲۵۰دلاری را بر خودروی موردنظر اعمال کرد.
  • بدقولی ولوو در آمریکا

    دنیای اقتصاد: تحویل ولوو برقی به مشتریان آمریکایی به دلیل اعمال تعرفه‌های بالاتر بر خودروهای وارداتی از چین به تعویق افتاد.
  • تصویر خودرو از لنز نامزدهای پاستور

    دنیای اقتصاد: چهاردهمین رئیس‌جمهور کشور احتمالا (اگر انتخابات به دور دوم نرود) درهفته پیش رو مشخص خواهد شد و این در شرایطی است که سمت‌و‌سوی صنعت و بازار خودرو در دولت آینده علامت سوال بزرگی برای بسیاری از شهروندان ایرانی است. خودروسازی ایران با توجه به حواشی فراوان و حساسیت بالای شهروندان روی کیفیت و قیمت، معمولا نقش ویژه‌ای در تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری داشته است. این بار نیز نامزدهای ریاست‌جمهوری چهاردهم از «خودرو» غافل نشدند و بیشتر آنها در مناظره‌ها، گفت و گوها، سخنرانی‌ها و اظهارنظرهای مجازی و خیابانی‌شان از برنامه خود برای رفع دغدغه‌های خودرویی ایرانی‌ها گفتند.
  • آمریکایی‏ها به عصر احتراقی‏ها بازمی‏گردند؟

    دنیای اقتصاد – گروه اقتصاد بین‌الملل: طبق یک نظرسنجی معتبر، نگرانی‌های مربوط به شارژ وسیله نقلیه، هزینه بالای مالکیت خودروهای برقی و پیچیدگی‌های مربوط به انجام سفرهای طولانی‌ با این خودروها، سه دلیل اصلی هستند که بیش از ۴۰ درصد مالکان خودروهای برقی در ایالات متحده را به این نتیجه رسانده‌اند که احتمالا در آینده برای خرید یا تعویض خودرو، به سمت احتراقی‌ها بازگردند. یافته‌های نظرسنجی اخیر موسسه مشاوره مدیریت مکنزی نشان می‌دهد پیچیدگی‌های زیادی در مسیر آینده خودروهای برقی که اکنون نیز با مشکل کاهش رشد فروش مواجه شده‌اند، وجود دارد.
  • فرش قرمز ژاپن برای سومین مدل برقی بی‌وای‌دی

    ایسنا: بی‌وای‌دی چین سومین خودروی برقی خود را به نام SEAL در ژاپن عرضه کرد.این خودرو به عنوان سدانی است که تاکنون گران‌ترین مدل آن در بازاری خواهد بود که مصرف‌کنندگان مدت‌ها به برندهای داخلی علاقه نشان می‌دهند.بر اساس اعلام شرکت در کنفرانس مطبوعاتی در توکیو که آغاز فروش خرده‌فروشی این سدان در سراسر کشور را اعلام کرد، SEAL در دو نسخه، هر دو با ظرفیت باتری ۸۲.۵۶کیلووات‌ساعت عرضه خواهد شد. طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، ژاپن با ضریب نفوذ خودروهای برقی نسبتا پایین، بازار جهانی خودرویی قابل‌توجهی است و در پاسخ به فشار جهانی به سمت کربن‌زدایی، دولت ژاپن هدفی را برای فروش تمام خودروهای جدید تا سال ۲۰۳۵ الکتریکی تعیین و سیاست‌هایی را برای حمایت از انتقال به خودروهای برقی ارائه کرده است.
  • تاکسی خودران در آمریکا همگانی شد

    دنیای اقتصاد: سرویس تاکسی خودران وایمو (زیرمجموعه گوگل) برای همه شهروندان سن‌فرانسیسکویی ارائه شده و آنها می‌توانند با استفاده از آپ مخصوص سرویس مورد نیاز خود را سفارش دهند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر