پنس در ادامه با تکرار این ادعا که اسد مسوول حمله شیمیایی به شهر دوما در غوطه شرقی سوریه است، گفت: اسد و متحدانش نباید عزم و اراده ما را مورد آزمون قرار دهند. رئیس‌جمهوری همچنین پیامی به دو کشور که مسوول مجهز کردن رژیم اسد هستند، فرستاد؛ روسیه و ایران. او همچنین با دفاع از حمله سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه علیه سوریه مدعی شد که این حمله آنها موفقیت‌آمیز بوده است.

آمریکا، انگلیس و فرانسه روز شنبه با ادعای از بین بردن تسلیحات شیمیایی در سوریه دست به حمله علیه این کشور زدند که ادعا می‌شود در آن هیچ شهروند یا نظامی سوری آسیب ندیده است. وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز حملات موشکی آمریکا و متحدانش به خاک سوریه را به شدت محکوم کرد و نسبت به آثار و تبعات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آن هشدار داد. وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که این تجاوز نقض آشکار قوانین و موازین بین‌المللی و نادیده گرفتن حق حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه است. در ادامه این بیانیه آمده است: جمهوری اسلامی ایران براساس موازین شرعی، قانونی و اخلاقی مخالف کاربرد سلاح‌های شیمیایی است و در عین حال بهانه‌تراشی برای تجاوز به کشوری مستقل را به شدت غیر قابل قبول و محکوم می‌داند.

وزارت امورخارجه همچنین در بیانیه خود آورده است: تجاوز نظامی اخیر آمریکا به سوریه در شرایطی است که این کشور چند روز قبل مانع حتی محکومیت رژیم صهیونیستی که طی هفته‌های اخیر هزاران تن از مردم مظلوم غزه را به خاک و خون کشید، شد تا بار دیگر سیاست جانبدارانه و استانداردهای دوگانه خود را بیش از پیش برای جامعه جهانی آشکار سازد. سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی و کشورهای مستقل جهان باید این اقدام خودسرانه و یکجانبه علیه تمامیت ارضی و حاکمیت ملی یک کشور مستقل عضو سازمان ملل متحد را که در تعارض آشکار با موازین حقوقی و بین‌المللی به‌ویژه منشور این سازمان قرار دارد و بدون تردید منجر به تضعیف هر چه بیشتر بنیان‌های صلح و امنیت جهان و موجب بی‌ثباتی و ناآرامی‌های هر چه بیشتر در منطقه و نیز تقویت افراط گرایی و تروریسم خواهد شد، قویا محکوم کرده و به رسالت تاریخی خود در قبال این‌گونه رفتارهای هرج‌ومرج‌گرایانه بین‌المللی، عمل نمایند.