شماره روزنامه ۶۶۷۵
|

ریشه التهاب خودرو کجاست؟

بازار خودرو بار دیگر با رشد قیمت‌ها و تشدید واسطه‌گری روبه‌رو شده و همزمان پلتفرم‌های آگهی خودرو، بار دیگر هدف انتقادات قرار گرفته‌اند. این در حالی است که کاهش عرضه، رشد نرخ ارز، افزایش هزینه تولید و محدودیت واردات از عوامل اصلی برهم‌خوردن تعادل بازار هستند.

آمار رسمی از محله‌های «ناتراز»؛

از ۳۵۳محله در ۲۲منطقه تهران ۱۸۴محله کم‌برخوردار هستند. درحالی‌که عمده محلات کم‌برخوردار در جنوب شهر واقع شده‌اند، اما از این نوع محلات در نیمه شمالی شهر نیز وجود دارند.

اخبار تحلیل روزنامه شماره ۶۵۵۶

    دوشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵
  • داده‌های مرکز آمار ایران از افت سهم شاغلان در بخش تولید حکایت دارد

    روزنامه شماره ۶۵۵۶

    دافعه صنعت برای نیروی‌ کار

    تازه‌ترین داده‌های مرکز آمار از کاهش یک‌درصدی سهم اشتغال در بخش صنعت و افزایش چشم‌گیر اشتغال با ساعات کاری کمتر از ۴۴ساعت در هفته حکایت دارد. این روند، تحت تاثیر عواملی چون اختلال در دسترسی به مواد اولیه و محدودیت‌های انرژی می‌تواند میزان تولید صنایع را کاهش دهد.
  • نقشه تورمی اقتصادهای بزرگ در میانه جنگ خاورمیانه بررسی شد

    روزنامه شماره ۶۵۵۶

    تورم جنگ در کشورهای G۲۰

    تورم ناشی از جنگ ایران و آمریکا، اقتصادهای بزرگ جهان را در مسیرهای متفاوتی قرار داده است. در این میان تنها چهار کشور چین، اندونزی، ترکیه و آرژانتین درنخستین ماه پس از آغاز تنش‌ها با اتکا به سیاست‌هایی چون سرکوب قیمتی، با کاهش تورم مواجه شدند. 
۱