شرکت مجتمع صنایع قائم رضا با هدف دستیابی به خودکفایی صنعتی و علمی و با تحت پوشش قرار دادن گروه مهندسان و متخصصان با تجربه در سال 1373 شروع به فعالیت کرد.

این شرکت با اتکا به توان نیروی انسانی متخصص و با تجربه و همچنین توان اجرایی بالا تاکنون به عنوان پیمانکار اصلی و همچنین پیمانکار دست دوم در پروژه‌های صنعتی زیادی فعالیت داشته است و در این راستا موفق به اخذ گواهینامه ۲۰۰۰اISO۹۰۰۱- در مدیریت کیفیت به عنوان پیمانکار عمومی (برای اولین بار در ایران) شده است. همچنین دارنده گواهینامه اجرای پروژه‌های صنعتی به روش طرح و ساخت در رشته صنایع فلزی از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور است. علاوه بر آن دارای پروانه فنی مهندسی در صنایع ماشین‌سازی و نیز عضویت در خانه صنعت و معدن، انجمن صنایع همگن ماشین‌ساز نیز است. شرکت مجتمع قائم رضا با شرکت‌های سدکو و اویل میکو به صورت کنسرسیوم در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نیز همکاری می‌کند.
بخشی از پروژه‌های اجرا شده
ساخت کارخانجات مجتمع فولاد خراسان با همکاری شرکت دانیلی
ساخت توسعه سبای ذوب‌آهن اصفهان (فولاد مبارکه) با همکاری شرکت دانیلی
ساخت کارخانه تولید فولاد میبد (اولین طرح و ساخت صد درصد ایرانی)
ساخت قطعات اسکلت فلزی و تجهیزات پروژه‌های نفتی عسلویه
ساخت سینی و تابلوهای برق فشار متوسط و ضعیف
ساخت و نصب قسمتی ازپروژه‌های سیمان فیروزکوه و سیمان خاکستری ساوه که اخیرا به دست ریاست محترم جمهوری افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
بخشی از پروژه‌های در دست اقدام
اجرای پروژه طرح توان ذوب‌آهن اصفهان، کوره بلند شماره 3، آگلومراسیون شماره 4 و تاسیسات جانبی با همکاری شرکت پوسک از کره‌جنوبی و نیز ککسازی شماره 3 به صورت (MAIN) به اتفاق شرکت (AIE) از کشور اوکراین به صورت (SUB)
اجرای برج خنک‌کننده شرکت پالایش نفت کرمانشاه
اجرای پروژه توسعه سیمان غرب کشور (کرمانشاه)
اجرای پروژه ذوب‌آهن غرب کشور (اسدآباد همدان)
آدرس: اصفهان - بلوار دانشگاه - نبش توحید - شماره 49
Email: info@ghaemreza.com
Http//www.ghaemreza.com

پروژه مربوط به فولاد میبد اولین طرح و ساخت صد درصد ایرانی اس

پروژه مربوط به فولاد میبد اولین طرح و ساخت صد درصد ایرانی است که توسط شرکت «قائم‌رضا» اجرا شده است

که توسط شرکت «قائم‌رضا» اجرا شده است

پروژه مربوط به سبای ذوب‌آهن اصفهان (فولاد مبارکه)
که با همکاری شرکت دانیلی اجرا شده است

پروژه مربوط به سیمان ساوه که عملیات نصب قسمتی از آن توسط شرکت «قائم‌رضا» انجام شده
و اخیرا توسط ریاست محترم جمهوری افتتاح و به بهره‌برداری رسید

پروژه مربوط به طرح توازن شرکت ذوب‌آهن اصفهان
که از سوی شرکت «قائم‌رضا» در دست اقدام است

پروژه مربوط به فولاد خراسان که با همکاری شرکت دانیلی اجرا شده است

پروژه مربوط به کک‌سازی
شرکت ذوب‌آهن اصفهان است که شرکت «قائم‌رضا»
به اتفاق یک شرکت اوکراینی
در دست اقدام دارد