تقدیر استاندار کرمان از مشارکت حداکثری گل‌‌گهر در حوزه دانش‌‌بنیان

به گزارش خبر آنلاین، در آیین افتتاحیه این نمایشگاه که با حضور استاندار، نماینده مردم کرمان در مجلس و برخی مقامات استانی همراه بود، معاون بهره‌‌برداری گل‌‌گهر به عنوان یکی از سخنرانان مراسم گفت: گل‌‌گهر یکی از رسالت‌‌های اصلی خود را در حوزه توسعه و فناوری تعریف کرده که با ایجاد جایگاه مدیریت فناوری به‌‌صورت خاص انجام شده است.

جعفر رفیعیان با اشاره به برگزاری رویداد ملی ایده‌های فناورانه گل‌‌گهر عنوان کرد: قرار است این رویداد در دی ماه برگزار شود و تا الان حدود ۱۰۰ ایده دریافت شده و همین جا از شرکت‌‌های دانش‌‌بنیان فعال دعوت می‌کنیم در زمینه‌های اکتشافات، بهره‌‌برداری از معدن، ماشین‌آلات معدنی، خطوط فرآوری کنسانتره و گندله و... هر ایده‌‌ای که داشته باشند تا پایان مهرماه فرصت دارند به دبیرخانه مرکزی ارسال کنند.

وی ادامه داد: این را به عنوان رسالت برای خودمان می‌‌دانیم که گل‌‌گهر علاوه بر تولیدی که دارد انجام می‌دهد، به تولید علم هم پایبند باشد. باتوجه به نام‌گذاری امسال به تدبیر مقام معظم رهبری بتوانیم از طریق جذب شرکت‌‌های دانش‌بنیان یکسری ایده‌هایی که خروجی‌‌اش یک کار اجرایی باشد و ارزشی را برای شرکت ما و کشور خلق کند، داشته باشیم.

رفیعیان در ادامه با اشاره به اقدامات انجام‌‌شده در گل‌‌گهر در حوزه فناوری گفت: در حوزه فناوری نسل ۴ گل‌‌گهر پروژه‌های قابل قبولی تعریف کرده است. در زمینه بومی‌‌سازی یک تراک ۶۰ تنی توسط شرکت داخلی دلتا ماشین با مشارکت شرکت ‌‌گهرهمکار یکی از شرکت‌‌های زیرمجموعه گل‌‌گهر انجام شد. علاوه بر آن گل‌‌گهر موفق به ساخت یک دستگاه یدک‌‌کش شده که توانایی جابه‌‌جایی ۱۳۰ تا ۱۵۰ تن بار از جمله دریل‌ها و بیل‌‌های بزرگ را دارد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس و نماینده کرمان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: در دهه ۸۰ تا ۹۰ بزرگ‌ترین شرکت استان گل‌‌گهر بود. آن زمان خبری از تولید گندله و فولاد نبود اما هم‌‌اکنون در این مجموعه اتفاقات بزرگی رقم خورده که بسیار ستودنی است.

محمدرضا پورابراهیمی با بیان اینکه امروز استان کرمان تبدیل به قطب فولاد کشور شده است، گفت: فقط در منطقه گل‌‌گهر ۲۴ میلیون تن کنسانتره، ۱۸ میلیون تن گندله و ۷ میلیون تن فولاد سالانه تولید می‌شود، این یعنی در طول یک دهه حرکت بسیار گسترده‌‌ای در فرآیند استفاده از ذخایر معدنی سنگ آهن در گل‌‌گهر انجام شده است که اگر ظرفیت‌‌ها و اکتشافات جدید کنار این آمار قرار بگیرد ببینید چه اتفاق عظیمی می‌‌افتد.

استاندار کرمان نیز در این آیین با اشاره به اینکه مدیرعامل گل‌گهر، مدیری با‌جسارت و ریسک‌‌پذیر است، گفت: جناب مهندس عتیقی واقعا مدیر ارزشمندی است که در حوزه ارتباط صنعت و معدن با علم و فناوری پیشگام بوده و همواره نظر مساعد داشته است.

محمد‌مهدی فداکار در بازدید از غرفه شرکت گل‌‌گهر در این نمایشگاه با بیان اینکه مجموعه گل‌‌گهر کارهای بسیار بزرگی را در توسعه صنعتی معدنی، بومی‌‌سازی و دانش‌بنیان شروع کرده است، گفت: این مجموعه مدیران موفق و باانگیزه‌‌ای دارد که شناخت خوبی از این حوزه دارند. شرکت‌‌های دانش‌‌بنیان باید تلاش کنند ظرفیت‌‌ها و توانایی‌‌هایشان را ثابت کنند. چراکه مسلما گل‌‌گهر این آمادگی را دارد با عقد قراردادهایی به افزایش تفاهم با شرکت‌‌های دانش‌‌بنیان استان و توانا کردن آنها، کمک کند.

نمایشگاه تخصصی دانش‌‌بنیان معدن، صنعت و حمل نقل کرمان تا ۲۶مهرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی جنوب شرق در کرمان دایر بود.‌‌