شماره روزنامه ۶۴۵۲
|

اکونومیست بررسی می‌کند؛

دنیای اقتصاد: هوش مصنوعی به‌طور جدی وارد زندگی کودکان شده است. در سال ۲۰۲۵، اسباب‌بازی‌هایی در چین ساخته می‌شوند که می‌توانند حرف بزنند، آموزش بدهند و حتی داستان تعریف کنند.

مطالعات جدید برخی پنهان‌کاری‌های AI را فاش کرد؛

افسانه پادشاه میداس درباره مردی است که آرزو می‌کند هر چیزی را که لمس می‌کند به طلا تبدیل شود. این اتفاق برخلاف انتظار او خوشایند از کار درنمی‌آید، زیرا میداس خیلی زود درمی‌یابد که حتی قادر به خوردن و نوشیدن نیست و عزیزانش نیز بر اثر تماس با او به طلا تبدیل شده‌اند.

اخبار بازار دیجیتال روزنامه شماره ۶۳۵۹

    دوشنبه، ۲۰ مرداد ۱۴۰۴
  • کارشناسان: قطع برق نمی‌تواند باعث اختلال در موقعیت‌‌یابی شود؛

    روزنامه شماره ۶۳۵۹

    مصائب خاموشی جی‌پی‌اس در زندگی روزمره

    در روزهای پساجنگ و تحریم‌ها، سامانه‌های موقعیت‌یابی، با قطع و اختلال در سیستم‌های جی‌پی‌اس، زندگی روزمره مردم را با مشکلات جدی مواجه کرده‌اند؛ مشکلاتی که از سردرگمی در پیدا کردن مسیر آغاز و تا اختلال در خدمات گاه حیاتی ادامه دارد.
  • سامورایی‌ها دیگر نماد توسعه دیجیتال نیستند؛

    روزنامه شماره ۶۳۵۹

    درجا زدن غول سابق در عصر فلاپی دیسک‌ها

    دنیای اقتصاد: وقتی به توکیو فکر می‌کنید، ممکن است برج‌های بلند روشن با چراغ‌های نئونی و سیستم قطار گلوله‌ای مشهور جهانی‌اش به ذهن‌تان خطور کند، یا یاد فیلم‌هایی مانند «آکیرا» و «روح درون پوسته» که تصویری از ژاپن آینده‌نگرانه‌ای پر از ربات‌های هوشمند و هولوگرام‌ها ارائه می‌دهند، بیفتید. اما در ژاپن یک روی معمولی‌تر و روزمره‌تر وجود دارد که در هیچ‌کدام از این فیلم‌های سایبرپانک نمی‌بینید.
  • «کرو-۱۰» به زمین بازگشت

    وبگاه ناسا: سرنشینان ماموریت «کرو-۱۰» پس از گذراندن پنج ماه در ایستگاه فضایی بین‌المللی به زمین آمدند. کرو-۱۰ همان طور که از نامش پیداست، دهمین ماموریت سرنشین‌دار عملیاتی بود که اسپیس‌ایکس در «برنامه تجاری سرنشین‌دار» (CCP) خود به ایستگاه فضایی بین‌المللی فرستاد و از آنجا به زمین بازگرداند.
۱