شماره روزنامه ۶۶۰۸
|

اخبار بازارها روزنامه شماره ۶۶۰۸

    پنجشنبه، ۲۵ تیر ۱۴۰۵
  • فاصله بین نرخ اسکناس و حواله دلار از ۲۳ درصد گذشت

    روزنامه شماره ۶۶۰۸

    دلار در حوالی رکورد تاریخی

    روز چهارشنبه، نرخ اسکناس دلار در برخی صرافی‌ها ۱۸۵ هزار تومان اعلام شد. بازار ارز روز چهارشنبه را در نرخ ۱۸۳هزار و ۵۰۰تومان آغاز کرد و تا ظهر به ۱۸۶هزار تومان رسید و تا ساعت چهار بعدازظهر در ۱۸۵هزار تومان قرار گرفت. بر این اساس، نرخ آزاد دلار در بیست‌وچهارمین روز تیر ماه به بالاترین سطوح قیمتی ثبت‌شده برای این ارز وارد شد. اولین بار در تاریخ اقتصاد ایران، در چهاردهمین روز اردیبهشت ماه سال جاری نرخ اسکناس دلار در صرافی‌ها ۱۸۷هزار تومان اعلام شد.
  • هیات عالی بانک مرکزی «برنامه اصلاح ساختار مالی بانک سپه» را تایید کرد

    بانک مرکزی: «برنامه اصلاح ساختار مالی بانک سپه» در جلسه ۲۳تیرماه۱۴۰۵ هیات عالی بانک مرکزی تایید شد. افزایش سرمایه، تسویه بدهی بانک سپه به بانک مرکزی، واگذاری اموال مازاد و سرمایه‌گذاری‌های غیربانکی، وصول مطالبات غیرجاری و اصلاح مدل کسب و کاری آن بانک با هدف رفع ناترازی درآمد-هزینه از مهم‌ترین محورهای این برنامه اصلاحی هستند.
  • چرا دانشجویان تحصیلات خود را نیمه‌کاره رها می‌کنند؟

    روزنامه شماره ۶۶۰۸

    دوراهی دانشگاه یا استارت‌آپ‌سازی؟

    چارلز موهلبرگر، دانشجوی دانشگاه پرینستون، می‌توانست پیشنهادهای کارآموزی تابستانی را از یک شرکت بزرگ فناوری یا یک شرکت مهندسی موشک بپذیرد. او تصمیم گرفت به جای آن به سانفرانسیسکو بیاید و یک استارت‌آپ هوش مصنوعی راه‌اندازی کند. چهار هفته بعد، موهلبرگر در بارسلونا مشغول ارائه ایده به مشتریان بالقوه است. فوریتی که او برای ساختن استارت‌آپ خود احساس می‌کند، استارت‌آپی که هدفش آوردن مدل‌های متن‌باز به صورت آفلاین و روی دستگاه‌های محلی است، باعث شد تصمیم بگیرد یک سال استراحت کند. او گفت: «کسانی که اکنون در حال ساختن هستند، می‌توانند در مورد آینده نظر بدهند.»
۱