در دیدار هیئت نمایندگان اتاق تبریز با مدیر کل صمت استان طرح شد؛
تمامی تشکلهای اقتصادی، ذیل اتاق تبریز فعالیت کنند
دنیای اقتصاد-تبریز: رئیس اتاق بازرگانی تبریز از ضعف مدیریت مالی منابع در کشور ابراز گلایه کرد و افزود: متاسفانه در بسیاری از موارد، اطلاعات کافی و لازم در اختیار فعالان اقتصادی قرار ندارد و همین امر مانع از برنامهریزی صحیح میشود.
یونس ژائله با بیان این مطلب گفت: عدهای از تصمیمسازان بخش خصوصی را فاقد قدرت تفکر و تعقل میدانند و به جای آنها تصمیم میگیرند که فعالان اقتصادی کِی، کجا و به چه قیمت کالاهای مورد نیاز خود را تهیه کنند.
وی بر لزوم حذف ساختارهای اضافی و تشریع و تسهیل فرایندها و همچنین تفویض اختیارات به مدیران استانی در راستای پیشبرد اهداف توسعهای کشور تاکید کرد.
اتاق بازرگانی تبریز، پرچمدار اقتصادی استان
مدیر کل صمت استان آذربایجانشرقی در این نشست از نگاه توسعهای اتاق تبریز قدردانی کرد و افزود: رئیس و هیئت نمایندگان اتاق تبریز همفکر، همراه و خوشفکر بوده و با دید وسیع و آیندهنگر، بهعنوان پرچمدار اقتصادی استان، نقش عمدهای در توسعه استان ایفا میکنند.
صابر پرنیان تاکید کرد: تمامی تشکلهای اقتصادی دارای اهمیت هستند، اما بهتر است تمامی این مجموعهها باید ذیل اتاق اتاق بازرگانی تبریز فعالیت کنند.
وی با بیان اینکه انسان محور توسعه است، توسعه پایدار استان را در گرو مشارکت و همراهی بخش خصوصی و دولتی دانست و از اهتمام این اداره کل برای مانعزادیی از بخش تولید خبر داد.
وی با اشاره به اینکه دنیا در حال حاضر به سمت بهرهگیری از فناوریهای پیشرفته در حال حرکت است، ادامه داد: ما نیز باید از حالت منابعمحور به سمت فعالیتهای دانشمحور حرکت کنیم و این امر یک انتخاب نیست، بلکه اجبار است.
جمشید برزگر؛ نایبرئیس اتاق بازرگانی تبریز، بروکراسی اداری در اداره کل صمت را یکی از چالشهای فعالان اقتصادی عنوان کرد و افزود: حذف بروکراسیهای زائد منجر به سرعت گرفتن فرایندها و بهتبع آن رشد اقتصادی بیشتر استان خواهد شد.
مسعود بنابیان؛ نایبرئیس اتاق بازرگانی تبریز گفت: برخی از مشکلات موجود در کشور ساختاری است و باید به صورت ریشهای حل شود.
رضا جعفری؛ عضو هیئترئیسه اتاق بازرگانی تبریز با بیان اینکه وزارت صمت از بیثباتی شدید رنج میبرد، خواستار ایجاد ثبات در بدنه این مجموعه و بهرهگیری از مدیران و کارشناسان باتجربه و شجاع برای حل مشکلات شد.
مهدی امینی؛ عضو هیئتنمایندگان اتاق تبریز خواستار حذف بروکراسیهای اداری و فرایندهای طولانی در اداره کل صمت استان شد.
سیدباقر شریفزاده؛ رئیس شورای راهبردی مرکز پژوهشهای اتاق تبریز تاکید کرد: ادبیات و گفتمان موجود در ادارات و سازمانها با فعالان اقتصادی باید تعاملی و سازنده باشد.
وی با بیان اینکه یکسری از پروژههای بزرگ در استان مغفول ماندهاند، بر لزوم تعیین تکلیف این پروژهها تاکید کرد.