شماره روزنامه ۶۶۷۶
|

اخبار آذربایجان شرقی

    شنبه، ۱۱ مهر ۱۴۰۵
  • رئیس اتاق ایران در نشست شورای گفتگوی آذربایجان‌شرقی:

    تصمیم‌گیری‌های اقتصادی با مشارکت بخش خصوصی انجام شود

    رئیس اتاق ایران، با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت و تجربه بخش خصوصی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی گفت: در شرایط دشوار اقتصادی کشور، استمرار تولید و حفظ اشتغال نیازمند همکاری بیشتر دولت و بخش خصوصی و اتخاذ تصمیمات علمی و کارشناسی با مشارکت فعالان اقتصادی است.
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با حضور در اتاق تبریز:

    اقتصاد آذربایجان‌شرقی، تا حد زیادی مردم‌محور است

     رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اهمیت اقتصاد مردم‌محور اظهار کرد: باور ما در پلیس امنیت اقتصادی این است که اقتصادی که بر پایه مردم بنا شده باشد، اقتصادی پایدار و باثبات است. آذربایجان شرقی از جمله استان‌هایی است که اقتصاد آن تا حد زیادی مردم‌محور است و بخش قابل‌توجهی از فعالیت‌های اقتصادی و مالی آن توسط بخش خصوصی انجام می‌شود.
  • قائم‌مقام وزیر صمت در امور بازرگانی در اتاق تبریز؛

    به‌دنبال ایجاد مسیر شفاف برای تأمین نیازهای ارزی هستیم

    قائم‌مقام وزیر صمت در امور بازرگانی گفت: مانع اصلی که در دوره‌های گذشته نیز با آن مواجه بوده‌ایم، بحث نحوه تأمین ارز و محدودیت‌های موجود در این زمینه است. اگر بتوانیم برای مصارف مجاز، یک مجرای تعریف‌شده و شفاف ایجاد کنیم، بخش قابل‌توجهی از نیازهای ارزی فعالان اقتصادی می‌تواند از همین مسیر تأمین شود.
  • نایب‌رئیس اتاق تبریز در نشست شورای گفتگو:

    اقتصاد آذربایجان‌شرقی زیر فشار کمبود نقدینگی و ناترازی انرژی است

    نایب‌رئیس اتاق بازرگانی تبریز با تشریح آخرین وضعیت شاخص‌های اقتصادی کشور و آذربایجان‌شرقی، نسبت به تشدید تورم، افزایش کسری بودجه، رشد نقدینگی، کاهش سرمایه‌گذاری و تولید و تداوم مشکلات ناشی از چندنرخی بودن ارز هشدار داد.
  • برگزاری «کلینیک صنعت دانش‌بنیان؛ نقطه کور» با محوریت شبیه‌سازی اتاق فکر در بحران در تبریز

    کلینیک صنعت دانش‌بنیان «نقطه‌ی کور؛ شبیه‌سازی اتاق فکر در بحران» به همت مرکز شتاب تبریز، با حضور  اعضای شرکت‌های دانش‌بنیان، دانش‌محور و فناور، فعالان اقتصادی و فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد.