شماره روزنامه ۵۹۹۸
|

ویژه نامه

  • ایران در تولید مخازن CNG خودکفا شد - ۶ مهر ۹۴

    مدیرعامل شرکت تولیدکننده مخزن CNG در کشور گفت: ۷۰ درصد از مخازن سی ان جی را مواد اولیه تشکیل می‌دهد که توانستیم ورق‌های فولاد تولید مخازن را در کشور بومی‌سازی کرده و مانع از واردات مواد اولیه این مخازن شویم.

    کیومرث ناصری با اشاره به اینکه ایران بزرگ‌ترین مصرف‌کننده مخازن CNG در دنیا است، گفت: تا همین سال گذشته بخش عمده‌ای از این مخازن از کشورهای مختلف از جمله چین وارد می‌شد. وی با اعلام اینکه با سرمایه‌گذاری صورت گرفته در مدت ۵ سال گذشته توسط بانک سپه بزرگ‌ترین‌ کارخانه تولید مخزن CNG را با سرمایه ۲۵۰ میلیارد تومان در شهر صنعتی قزوین راه‌اندازی کردیم، اظهار کرد: بخشی از مخازن مورد استفاده در صنعت CNG در داخل کشور تولید می‌شود که با کارهای کارشناسی و مطالعات صورت گرفته به دنبال تولید صد درصدی مخازن CNG در داخل کشور هستیم.
  • معرفی‌

    محمود نورانیان

    pic۱

    مدیر کارخانه شرکت تولیدی مخازن گاز طبیعی (CNG) آسیاناما
    با توجه به بررسی‌های بازار OEM و AM با واحد بازرگانی، مالی و بر اساس بودجه سال مالی و در نظرگیری توان وظرفیت تولید خطوط مخازن از ورق و لوله به صورت سالانه، تولید مخازن با لیتراژ‌های مختلف اقدام می‌گردد. پروسه تولید مخازن CNG و مخازن تحت فشار نیز به همراه برنامه تعمیر و نگهداری (PM , EM , AM) و برنامه ماهیانه و هفتگی و روند تولید واقعی، کنترل و انحرافات لازم بر اساس MRP مشتریان و بازار پایش گردیده و اقدامات اصلاحی لازمه صورت می‌پذیرد.
  • دیدگاه شرکت آسیا‌ناما

    در شرکت آسیاناما مدیران ارشد سازمان اطمینان حاصل می‌نمایند که نیازهای حال و آینده مشتریان و سایر ذینفعان شناسایی شده و بر اساس آن راهبرد سازمان تدوین و جاری گردیده است.

    ارزش‌های سازمانی و سیستم‌های مدیریتی لازم برای ارتقاء ابعاد گوناگون کیفیت محصول را تعریف، اندازه‌گیری و بازنگری می‌نمایند. چشم‌انداز، ماموریت، اهداف و سیاست‌های کلان شرکت آسایاناما بر اساس نیاز‌های بازار و مشتریان و سازمان تعیین می‌گردد و همزمان با استقرار سیستم مدیریت کیفیت بر اساس الزامات ISO/TS ۱۶۹۴۹ از سال ۹۳ اهداف کیفی شرکت در قالب بیانیه خط مشی کیفیت تصویب و اطلاع‌رسانی شده است.
  • آسیاناما در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت تهران

    شرکت آسیاناما در تاریخ ۱۳ لغایت ۱۶ مهرماه سال جاری، در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت تهران در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی، در سالن ۲۷، غرفه ۴۵، آماده میزبانی از شما میهمانان گرامی می‌باشد. .
  • نگاهی به صنعت CNG

    گاز طبیعی فشرده شدهCompressed Natural Gas که به صورت اختصاری CNG خوانده می‌شود نوعی سوخت فسیلی است که به عنوان جانشینی با آلایندگی کمتر برای سایر سوختهای فسیلی نظیر بنزین و گازوییل در نظر گرفته می‌شود. CNG با فشردن گاز طبیعی (۷۰ تا ۹۸ درصد متان) بدست می‌آید و جهت مصرف به عنوان سوخت در مخازن کروی بسیار سخت نگهداری و عرضه می‌شود.

    کروی بودن این مخزن‌ها سبب تقسیم فشار گاز به طور مساوی بین دیواره‌های مخزن می‌شود، که این خود ایمنی بالایی رادر نگهداری حجم بالایی از CNG در مخازن ممکن می‌کند.
  • بومی‌سازی مخازن CNG در آسیاناما

    ضرورت بومی‌سازی مخازن CNG
    با توجه به وارداتی بودن مواد اولیه مخازن CNG که شامل لوله‌های بدون درز و ورق‌های فولادی کرم مولیبدن‌دار می‌باشد. فرایند تولید مخزن دچار وقفه‌ها و آسیب‌هایی می‌شود که اصلی ترین این آسیب‌ها عبارتند از:


    ارز بری بالای ورق و لوله وارداتی، طولانی بودن زمان سفارش‌گذاری تا تحویل آن و تحمیل هزینه‌های جانبی از جمله حمل و نقل، هزینه گمرک ودیگر مشکلات فنی و اقتصادی مرتبط با وارداتی بودن مواد اولیه. در چنین شرایطی مدیریت شرکت آسیا ناما با هدف‌گذاری، برنامه‌ریزی و یاری گرفتن از متخصصان داخلی در جهت بومی‌سازی مواد اولیه اقدام کرد.
  • اجرای استراتژی رسوخ در بازار

    روح الله چهل مردیان
    رییس دپارتمان بازاریابی و فروش
    افزایش سهم در بازار محصولات تولیدی از طریق انجام فعالیت‌های روابط عمومی‌وتبلیغات، تولید کاپ از ورق و تبدیل شدن به تامین کننده مواد اولیه سایر شرکت‌های مشابه تولید از لوله از استراتژهای شرکت می‌باشد. با انجام این کار مخازن تولید داخل کاملا بومی‌ شده و از خروج ارز جلوگیری می‌شود. همچنین با حضور و بازرسی دقیق و امکان تعاملات بیشتر با تامین کننده ورق،کیفیت محصولات در جهت جلب رضایت مصرف کنندگان افزایش می‌یابد.
    .
  • تولد دوباره CNG با خودکفایی مواد اولیه مخزن

    کیومرث مبلغ ناصری
    مدیر عامل و عضو هیات مدیره
    در اختیار داشتن بزرگترین ذخایر گازی جهان در کنار آلودگی شدید کلانشهرها، مسیر رویکرد تبدیل شدن کشور ایران به بزرگترین مصرف‌کننده CNG در دنیا را به خوبی هموار کرده است.

    نزدیک به چهار میلیون خودروی دوگانه‌سوز با کاهش نیاز به واردات بنزین و تاثیر مستقیم در تقلیل آلودگی هوای شهرهای بزرگ و همچنین با بهره‌مندی از محرکهای اقتصادی دولت برای ترغیب مصرف‌کنندگان به استفاده از CNG، فضای گسترده فعالیت در عرصه تولید و عرضه سامانه سوخت دوم را ایجاد نمود که این سامانه از اجزای مختلف مورد استفاده برای سوخت‌رسانی گاز طبیعی تا جایگاه‌های سوخت‌گیری را شامل می‌شود.
بیشتر