شماره روزنامه ۶۱۸۴
|

ویژه نامه سراسری «حضور برتر»

  • عدالت بدون رقابت محقق نمی‌شود

    رییس مجلس شورای اسلامی در همایش فرآیند قانون‌گذاری الزامات و راهکارها که با حضور منتخبین جدید مردم برای دوره دهم مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: عدالت در جامعه در شرایطی محقق می‌شود که رقابت در همه شئون و سوگیری به سمت محرومان در جامعه وجود داشته باشد.

    علی لاریجانی اظهار کرد: ایجاد دریافت مشترک از شرایط فعلی کشور در همه شئون و همه بخش‌ها از اهداف اصلی این همایش سراسری است که امیدواریم با این دریافت مشترک از شرایط منطقه‌ای، جهانی، اقتصادی و سیاسی بتوانیم در مسیر تعالی کشور گام برداریم.

  • راز موفقیت «کسری»؛ قیمت پایین و کیفیت بالاست

    طی سال های اخیر بسیاری از مردم به علت مشغله کاری و نداشتن وقت به غذای بیرون از خانه روی آورده‌اند. در این میان رستوران زنجیره‌ای «کسری» به علت کیفیت فوق العاده و اعتماد مشتریان به آن جایگاه بسیار خوبی را در میان اکثریت افراد ایجاد کرد و به یک برند غذایی خوشنام تبدیل شده است. در این خصوص به سراغ مدیرعامل رستوران‌های زنجیره ای فست فود کسری رفتیم و از فعالیت این رستوران و راز موفقیتش در این عرصه جویا شدیم.

    محسن کاوسی مدیرعامل فست فود کسری متولد ۱۳۶۴ است که توانسته با پخت غذای با کیفیت و با قیمت پایین نسبت به رقبای خود در زمینه غذای فست فودی اعتماد مشتریان را جذب کند و به عنوان یک مدیر خلاق و جوان و پیشرو در عرصه رستوران داری معرفی شود.

  • «هنیتا»؛ محصولی بدون ترانس و با کیفیت

    مدیرعامل شرکت چاشت پسند(هنیتا) گفت: مجموعه ما یک هلدینگ مشارکتی است که از چند بخش تولیدی و یک شرکت بازرگانی به اسم فرایش مهر آذر با مدیریت آقای پیرایش است که اقداماتی از جمله خرید و واردات روغن خام، تهیه مواد اولیه و فروش آنها را انجام می‌دهد، تشکیل شده است. قمرزاد با بیان اینکه چاشت پسند نزدیک به یکسال است که وارد بازار فروش شده است، افزود: این مجموعه حدود هشت سال کار تحقیقاتی، سرمایه‌گذاری، برنامه‌ریزی و نصب ماشین‌آلات را در دستور کار خود قرار داده بود و توانست با به روزترین ماشین‌آلات تولیدکننده روغن نباتی و مشتقاتش وارد بازار شود و اکنون جزء بهترین‌های این صنعت است.

  • «هوم‌کر»؛ از صادرکنندگان برتر صنعت شوینده است

    مدیرعامل شرکت کندر گفت: شرکت بین‌المللی محصولات پارس در سال ۱۳۴۲ با نام شرکت «پراکتراند گمبل»، به عنوان اولین واحد تولیدکننده پودر شوینده دستی با نام تجاری (تاید) تاسیس و از سال ۱۳۴۴ با ظرفیت تولید ۵۰۰۰ تن در سال آغاز به فعالیت کرد. در سال ۱۳۷۲ در ارتباط با واگذاری سهام دولت به بخش‌خصوصی، عملا شرکت از حالت نیمه دولتی خارج و به شرکتی خصوصی تبدیل شد. در سال ۱۳۸۰ این شرکت اولین گروه از محصولات جدید خود را با کیفیت برتر با نام تجاری بانو شامل پودرهای دستی، ماشینی و مایع ظرفشویی آغاز کرد. در حال حاضر شرکت بین‌المللی محصولات پارس ضمن نافزایش سهم تولید و توزیع داخلی، سالانه بیش از ۲۰ هزار تن پودر شوینده و سولفونیک اسید به کشورهای آسیای میانه، افغانستان، عراق، آذربایجان و حوزه قفقاز صادر می‌کند.

  • «بویرصنعتی»؛ موفق در تولید و صادرات انواع مقطع شمش فولادی

    مدیرعامل گروه صنایع بین‌المللی باقری به تشریح یکی از شرکت‌های زیرمجموعه خود پرداخت. آقای مهندس باقری گفت:‌ شرکت تولیدی صنعتی بویر صنعت (مجتمع فولاد بویر احمد) در راستای فعالیت خود در صنایع مادر (فولاد) در سال ۱۳۸۲ توسط ریاست محترم وقت مجلس شورای اسلامی، وزیر محترم وقت صنعت معدن و تجارت آقای دکتر جهانگیری (معاون اول) کلنگ‌زنی شد که توانست با عنایت خدای متعال در سال ۱۳۸۷ به بهره‌برداری برسد و تاکنون بصورت مستمر در حال فعالیت بوده و در زمینه تولید انواع مقطع شمش فولادی به فعالیت پرداخته است.

  • چشم‌انداز همکاری کره‌ای‌ها با بخش خصوصی ایران

    پس از امضا قراردادها و تفام‌نامه‌های اقتصادی مختلف بین ایران و کره‌جنوبی در هفته گذشته، برخی از کارشناسان و فعالان اقتصادی این انتقاد را مطرح کردند که تقریبا تمام این قراردادها با بخش دولتی بسته شده و بخش خصوصی در آن حضور ندارد. اما به گفته رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران، ورود شرکت‌های کره‌ای به ایران و همکاری با بخش دولتی می‌تواند در بلندمدت به همکاری با بخش خصوصی ایران منجر شود. رئیس کمیسیون صنعت اتاق تهران درباره قراردادهایی که بین ایران و کره جنوبی در هفته گذشته به امضا رسید معتقد است که قراردادهایی مثل ساخت اسکله، نیروگاه، پالایشگاه و.