استاندار تهران:اگر تولید ملی و صادرات به طور متوازن در دستور کار قرار بگیرد نگرانی جامعه ، مردم و مسئولان کمتر خواهد شد و شاهد رونق اقتصادی صادرات و در نتیجه اشتغال زایی در جامعه خواهیم بود سید حسین هاشمی استاندار تهران در حاشیه همایش بزرگداشت سالروز صادرکنندگان برگزیده استان تهران، یکی از برنامههای دولت را حمایت از تولید ملی دانست، و گفت: برای این منظور برنامههای کوتاه مدت و میانمدتی برنامهریزی شده است. وی اظهار کرد: وضعیت صادرات در مقایسه با واردات مناسب است و با توجه به شرایطی که وجود دارد اگر بتوانیم در بخش صادرات کمی به سمت جلو حرکت کنیم رقم صادرات بیشتر از واردات خواهد بود که میتواند یک افتخار برای کشور باشد.
در صفحه ۴ ویژه نامه مورخ ۲۲ مهرماه ۱۳۹۲ در گزارشی به نقل از جعفر مهجوریان مدیرعامل شرکت توسعه تجارت و تولیدی قند فیروزکوه با عنوان استمداد پیشکسوت صنعت قند کشور از مسئولان در سطر ۱۲ گزارش آماری قید شده بود که بدین وسیله تصحیح میگردد: این کارخانه در حال حاضر روزانه ۱۲۵ تن شکر و ۲۵ تن قند تولید میکند. مهجوریان همچنین از مسئولان دولت تدبیر و امید تقاضا کرد در برنامههای حمایتی خود از تلاش تولیدکنندگان زحمتکش به ویژه مدیران این واحد که توانسته اند در حال حاضر با سرمایه گذاری حدود ۵۰۰ میلیارد تومان ۸۰ نفر کارگر را شاغل کنند به طریق مقتضی حمایت و مساعدت به عمل آورند.
مسلم بیات مدیر کل : از ۲۲ واحد تولیدی و خدماتی موفق، تعدادی از آزمایشگاه های همکار و مدیران کنترل کیفیت نمونه با اهدای تندیس و لوح ،تقدیر خواهد شد مدیرکل استاندارد تهران با اشاره به تاریخ برگزاری این همایش در ششم آذرماه سال جاری ، در تشریح این خبر گفت : ترویج و توسعه فرهنگ کیفیت در جامعه ، الگوسازی و انتقال تجارب موفق شرکت های تولیدی و خدماتی پیشرو در مسیر تعالی سازمانی، تجلیل از افراد ، شرکت ها و بطور کلی اشخاصی که در سال گذشته در ارتباط با مقوله استاندارد و کیفیت ، فعالیت های تاثیرگذار در بهبود کیفیت کالاها و خدمات داشته اند و منشا خدمات ارزنده برای جامعه بوده اند، از مهمترین اهداف برگزاری این همایش است.
مراسم افتتاحی رسمی خط تولید مقره ۴۰۰ کیلو وات شرکت سیمکاتک در شهرک صنعتی عباس آباد (روز سه شنبه ۱۴/۸/۹۲ ) با حضور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران برگزار شد. مهندس یدالله صادقی در این مراسم گفت: با وجود مشکلات متعددی که صنعتگران ما با آن روبرو هستند اما چشم انداز خوبی ملاحظه می شود و تلاش و توانائی صنعتگران با فضای جدیدی که ایجاد شده ما را به آینده صنعت بسیار امیدوار کرده است. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با اشاره به افتتاحیه های متعدد واحدهای تولیدی در شهرکهای صنعتی استان تهران طی هفته های اخیر افزود: این تلاشها در عین حال نیاز به ترمیم و ایجاد زیر ساخت ها در شهرکهای صنعتی استان تهران دارد و باید همت کنیم منابع و خدمات لازم از جمله تامین آب، گاز ، راه دسترسی و برق این واحدها را فراهم کنیم.
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان تهران در جمع صادرکنندگان برتر استان گفت: توسعه روابط اقتصادی و صادارت کالا یکی از راهکارهای مناسب برای برون رفت از مشکلات اقتصادی کنونی است. آل اسحاق در سخنرانی خود در هتل اسپینانس همچنین بیان داشت: با توسعه اقتصادی و صادرات می توان به امنیت اقتصادی که متصل به این دو بخش است دست یافت. ما معتقدیم که امنیت در این راستا نقش کلیدی دارد ، پس باید یک استراتژی تجاری برای رسیدن به توسعه اقتصادی با رویکرد امنیت ملی تعیین کنیم . وی اضافه کرد: دقیقا در این خصوص باید به شاخص های تجاری توجه جدی کرد که این شاخص اثرات مثبتی در توسعه پایدار دارد.
اهمال نظام بانکی در اعطای تسهیلات به شرکتهای تولیدی و به خصوص آنانی که درگیر انتقال به شهرکهای صنعتی هستند موجب شده این شرکتها سرمایه در گردش خود را صرف امور طرحهای توسعه کرده بهواسطه نداشتن نقدینگی در معرض تعطیلی قرار گیرند. دکتر علیرضا محدث مجتهدی، مدیرعامل و مهندس فریدون درودی رئیس هیئت مدیره شرکت شکلات ما هفته گذشته در دیدار مهندس یدالله صادقی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران و هیاتهمراه از تاسیسات تولیدی این شرکت در شهرک صنعتی عباسآباد خواستار نظارت بیشتر دولت بر عملکرد نظام بانکی شد.
صدور پروانه بهره برداری صنایع نوین(های تک) در استان تهران مشروط شد. معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در نشستی با جمعی از متقاضیان مجوز های تک ( صنایع نوین) با بیان این مطلب گفت: براساس مصوبه جدید هیات وزیران مورخ ۲/۷/۹۲ شرایط صدور پروانه بهره برداری برای استقرار ۵ گروه صنایع در شهرکهای صنعتی اعلام شد مهندس مهدی میرخانی تصریح کرد: این ۵ گروه شامل: ۱- صنایع الکترونیک ( صرفا مدارهای مجتمع، تجهیزات الکترونیکی و ارتباطی پیشرفته) ۲- صنایع تولید مواد نو ( فرمولاسیون یا بسته بندی کامپوزیت های مورد استفاده صرفا در مصارف پزشکی و دفاعی و تولید مواد ابررسانا و تراشه های بیوتکنولوژی) ۳- لیزر و اپتیک ( انواع لنز، تجهیزات کاربر لیزر، فیبرنوری، کریستالها و لایه های نازک اپتیکی، اپتومکانیک) ۴- تجهیزات پیشرفته هوشمند کنترل فرآیند (تجهیزات ابراز دقیق، کنترل گرما، سنسورها، روبوتیک) ۵- صنایع هوا فضا ( ساخت تجهیزات ناوبری هوایی، سامانه های کنترل خط پرواز، ساخت تجهیزات کنترلی هواگردها شامل پرنده های سبک تر از هوا مانند بالن و سنگین تر از هوا مانند انواع هواپیما و بالگرد و فناوری های نوین نرم افزاری مرتبط با
صنایع ماهواره ای) می باشد .
حجم و میزان کار و خدمات فنی مهندسی صادر شده از استان تهران نسبت به سال گذشته از رشد ۴۷ درصدی برخوردار است. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در مراسم تجلیل از صادرکنندگان برتر استان تهران در سال ۱۳۹۲ در هتل اسپینانس با اعلام خبر فوق گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون در مجموع ۷/۳ میلیارد دلار کالاهای غیرفنی به غیر از میعانات گازی و تجارت چمدانی صادرات داشتیم که این رقم ۲۵ درصد از هدف گذاری مصوب فراتر رفته است. یدالله صادقی همچنین افزود: استان تهران در سال ۹۱ حدود ۹/۳ میلیارد دلار هم صادرات خدمات فنی- مهندسی به ۱۳۸ کشور جهان داشت که این پتانسیل و آمار خوبی برای استان است که از رشد مناسبی نیز برخوردار بوده است.
تندیس و لوح صادر کننده نمونه کشوری در سال ۱۳۹۲ به شرکت کوشش رادیاتور اهدا شد. در مراسم ۲۹ مهرماه امسال که به مناسبت روز ملی صادرات در سالن اجلاس سران و با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور ، محمد رضا نعمت زاده وزیر صنعت ، معدن و تجارت و محمد نهاوندیان رییس دفتر رئیس جمهور و رییس اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، تندیس و لوح صادر کننده برتر کشور از سوی مسئولان به مهدی پونکی مدیر عامل شرکت کوشش رادیاتور اهدا گردید. حرکت در جهت کیفیت برتر با هدف گشودن بازارهای صادراتی و با استفاده از جدیدترین و قابل اتکاترین فناوری روز و تدوین فرایند کارا و دقیق تحقیق و توسعه در این شرکت از جمله عوامل تاثیر گذار در کسب این موفقیت بوده است.
«دومینو» تازه از راه رسیده که سابقه فعالیتش کمتر از دو سال است، هفته گذشته در پنجمین جشنواره تکریم از صادرکنندگان برتر استان تهران در سال ۱۳۹۲ به عنوان صادرکننده «ویژه» در بخش لبنی و بستنی لوح و تندیس افتخار گرفت. این برند نوظهور که با حدود ۱۰ میلیون دلار صادرات محصولات لبنی و بستنی به کشورهای همسایه در جمع صادرکنندگان قدیمی و باسابقه اعلام حضور کرد، هم اکنون با حدود ۲۰۰۰ شاغل درصدد برنامه ریزی برای اهداف بزرگتر و تهیه ابزار و امکانات مورد نیاز این طرح است. ایجاد شبکه فروش مستقیم با تامین ۲۵۰ دستگاه کامیونت در کنار راه اندازی ۱۰شبکه صادراتی و بیش از ۱۲۰ نماینده انحصاری و ۲۲۰ نماینده فروش در همین مدت کوتاه ۲ ساله از دیگر دستاوردهای مثبت این برند رو به رشد است.
استاندار تهران گفت: گماردن افراد متخصص در امور دارای اهمیتی راهبردی است و نهایت تلاش خود را بکارمی گیریم تا بر اساس این معیار مدیران را در استان انتخاب کنیم والبته رسانهها باید به چنین موضوعی بپردازند. سید حسین هاشمی تصریح کرد: مسوولین باید قدرت را مساوی مسوولیت بدانند ونباید قدرت راتفریح یا عاملی برای حل شدن مشکلات زندگی و فردیشان فرض کنند. رییس ستاد شورای اداری استان تهران خاطرنشان کرد: :به همین دلیل است که وقتی فردی به ویژه در استان تهران که خاستگاه بیشتر تحولات سیاسی ،اقتصادی ،اجتماعی وفرهنگی کشور است، مسوولیتی میگیرد بایدمشکلاتش حل شود تا دغدغه ملی داشته باشد.
مراسم افتتاح رسمی طرح توسعه شرکت سیمکاتک بزرگترین تولیدکننده مقره تمام سیلیکونی در ایران هفته گذشته با حضور یدالله صادقی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران و گروهی از مدیران و کارشناسان ارشد وزارت نیرو به همراه مقامات استانی برگزار شد. امیرناصر صیرفیان، رئیس هیاتمدیره شرکت سیمکاتک در ابتدای این مراسم که در محل تاسیسات تولیدی جدید شرکت در شهرک صنعتی عباسآباد برگزار شد ضمن خیرمقدم به حاضران به تشریح پیشینه و عملکرد این واحد پرداخت. شرکت سیمکاتک فعالیت خود را در سال ۷۷ با هدف تولید مقرههای سیلیکونی مورد نیاز صنعت برق کشور آغاز کرد.
سلطانحسین فتاحی، مدیرعامل شرکت صنایع امرسان در این مراسم با اشاره به پیشینه امرسان به عنوان یکی از اولین تولیدکنندگان ایرانی انواع یخچالهای خانگی در کشور به تشریح چشمانداز آِینده این شرکت پرداخت. شرکت صنایع امرسان فعالیت خود را در سال ۶۴ با هدف تامین بخشی از نیاز کشور به انواع یخچال و یخچالفریزر خانگی با تکیه بر شیوههای دانشبنیان آغاز کرد و به یمن کیفیت مطلوب و قیمت رقابتی محصولات خیلی زود جای خود را در بین مصرفکنندگان باز کرد. این شرکت که نزدیک به سه دهه در منطقه صنعتی جاجرود مشغول به کار بود در سال ۸۶ و در راستای برنامه دولت برای خارج کردن شرکتهای صنعتی از محدودههای شهری-مسکونی، زمینی به مساحت۱۵ هکتار در شهرک صنعتی عباسآباد خریداری کرد.