در روز دوشنبه، هجدهم فوریه سال ۲۰۰۸ میلادی، شکیب خلیل، رییس اوپک و وزیر انرژی کشور الجزایر و عبدالعزیر بوتفلیقه رییس جمهور این کشور سفری دو روزه به مسکو انجام دادند تا در مورد ایجاد اوپک گازی با بزرگترین دارنده ذخایر گاز جهان به بحث و گفتوگو بنشینند. در این سفر در مورد قرارداد منحل شده بین شرکت گازپروم روسیه و شرکت سوناتراچ (Sonatrach ) کشور روسیه نیز صحبت خواهد شد.
گازپروم در اوایل سال ۲۰۰۷ میلادی قراردادی با شرکت دولتی الجزایری منعقد کرد که به موجب آن شرکت سوناتراچ در پروژه های استخراج گازپروم مشارکت میکرد؛ اما به دلایل نامعلومیاین رابطه گازی در اواخر همین سال قطع شد و طرفین در مورد دلیل قطع شدن رابطه نظری ارائه ندادند.
محدود بودن سوختهاى فسیلى، گران بودن و ضررهاى ناشى از استفاده از آن، باعث شده که انسان به استفاده از انرژىهاى تجدیدپذیر روى بیاورد. یکى از انواع انرژىهاى تجدیدپذیر سوخت زیستى است.
تاکنون تصور بر این بوده که استفاده از این نوع از سوخت، انتشار گازهاى گلخانهاى را کاهش داده و به حفظ محیط زیست کمک مىکند. اما در فوریه سال جارى میلادى دو گزارش در مجله علمى ساینس (Science) منتشر شد که مدعى خلاف این امر بود.
در یکى از این گزارشها نویسنده، این اعتقاد که سوخت زیستى انتشار گاز دى اکسید کربن را کاهش مىدهد، زیر سوال برده است.
ژاپن همچنان به پس زدن سرمایهگذاران خارجی ادامه میدهد
مترجم: شادی آذری تاکائو کیتاباتا، معاون وزیر اقتصاد، تجارت و صنعت ژاپن که معاونت یکی از قدرتمندترین وزارتخانههای این کشور را بر عهده دارد، میگوید: «در کل سهامداران توانایی اداره یک شرکت را ندارند. آنها متلون هستند و نمیتوانند مسوولیت زیادی بپذیرند. آنها با وجود مسوولیت کمی که میپذیرند، با ولع بسیار انتظار درآمدهای بالا دارند. »
نکاتی که کیتاباتا در سمینار روز بیست و چهارم ژانویه به آنها اشاره کرد، نشان دهنده خط مشی رسمی دولت ژاپن نیست؛ اما حاوی طرز تلقی ژاپنیها از سرمایهگذاران فعال است و شامل همه سرمایهگذاران از جمله سرمایهگذاران خارجی هم میشود.