واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود داروهای حیاتی بیماران خاص

روابط عمومی سازمان غذا و دارو، در واکنش به کمبود داروهای حیاتی بیماران خاص، توضیحاتی ارائه داد.

سازمان غذا و دارو همواره در راستای وظایف قانونی خود، از جمله رگولاتوری و صدور مجوزهای لازم، برای تأمین پایدار داروهای بیماران خاص تلاش کرده است. با این حال، همان‌طور که در متن مطالب نیز به صراحت بیان شده است، رفع این چالش‌ها اقدامی فراسازمانی است و نیازمند همکاری همه ارکان مسئول است.

خبر مرتبط
مصرف کدام داروها با منیزیم ممنوع است؟

منیزیم یک ماده معدنی ضروری است که از بیش از ۳۰۰ واکنش بیوشیمیایی در بدن پشتیبانی می کند، از جمله عملکرد ماهیچه ها و اعصاب، ریتم قلب، کنترل قند خون، تنظیم فشار خون و غیره. منیزیم به طور طبیعی در بسیاری از غذاها از جمله مغزها، دانه‌ها، حبوبات، غلات کامل، میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شود و به عنوان یک مکمل غذایی نیز موجود است.

این سازمان ضمن رفع موقت چالش‌های تأمین و توزیع داروهای حیاتی، برنامه‌ریزی برای ایجاد ذخایر پایدار دارویی را آغاز کرده است تا از تکرار مشکلات مشابه در آینده جلوگیری شود. تعامل با شرکت‌های واردکننده و تولیدکنندگان داخلی نیز در اولویت قرار دارد تا فرآیند تأمین داروها تسریع و وابستگی به واردات کاهش یابد.

در حوزه تأمین منابع مالی، هماهنگی با بانک مرکزی برای تخصیص ارز و رفع موانع مرتبط در حال انجام است. این تلاش‌ها با هدف جلوگیری از اختلالات احتمالی و تضمین دسترسی پایدار به داروهای حیاتی صورت می‌گیرد.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که این سازمان با مدیریت راهبردی و هماهنگی مستمر، تمام تلاش خود را برای رفع نیازهای دارویی بیماران خاص به کار گرفته و از بروز کمبودهای احتمالی در آینده جلوگیری خواهد کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.