شماره روزنامه ۵۹۷۵
|

  • جواب نامعادله در پتروشیمی‌ها

    دنیای اقتصاد : اهتمام به مدیریت ناترازی انرژی و توجه جدی به زنجیره ارزش ۲ کلیدواژه‌ای بود که علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آن پرداخت. رهگیری وضعیت تولید در صنعت پتروشیمی نشان می‌دهد که باید اهتمام حداکثری به ناترازی خوراک گازی پتروشیمی‌ها داشت.
  • زمان بازگشت برنامه هفتم به مجلس

    دنیای اقتصاد-گروه خبر: سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» خبر داد: همزمان با شورای نگهبان، هیات عالی نظارت مجمع تشخیص در حال بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه است و تا آخر هفته جاری ایرادات این لایحه جمع‌بندی و به مجلس ابلاغ می‌شود.
  • رد صلاحیت‌ها خلاف توصیه‌ها بود

    دنیای‌اقتصاد: مسعود پزشکیان، نماینده مردم تبریز در مجلس در گفت‌وگوی تفصیلی با «دنیای‌اقتصاد» روایت خود را از اعتراض رهبری به ردصلاحیت‌ها از جمله ردصلاحیت خودش بیان کرد. به اعتقاد او، ردصلاحیت‌ها در هیات‌های اجرایی با دستورات و تاکیدات رهبری منافات دارد.
  • تجارت ‌جهانی در خدمت رفاه

    مبارزه با فساد خطرناک است و در کشورهای در حال توسعه گاهی مبارزه با فساد ناممکن است و چه بسا این مبارزه به اِعمال خشونت از سوی گروه‌های سازمان‌یافته که منافعشان به مخاطره افتاده است، بینجامد. نگوزی اوکونجو که به تازگی رئیس سازمان تجارت جهانی شده است، در این گفت‌وگو روایتی از تجربیات خود در این زمینه را به اشتراک می‌گذارد.
  • آسفالت‌ راه‌ها با قطره‌چکان

    دنیای‌اقتصاد: یک مقام مسوول در حوزه «اداره آزادراه‌های کشور» با گلایه از نحوه تخصیص بودجه سرویس و نگهداری راه‌های برون‌شهری اعلام کرد، رسیدگی به جاده‌های موجود، مهم‌تر از احداث جاده جدید است. فرمول نامناسب تامین مالی راهداری مهم‌ترین عامل کسری منابع است. در یک نمونه، آسفالت مورد نیاز برای ترمیم روکش راه‌ها ۵برابر حجم تخصیصی امسال است.
  • چالش‌های یک صندوق

    دنیای‌اقتصاد: رئیس صندوق توسعه ملی ۷مفهوم اصلی را که سبب چالش در کارکرد صندوق توسعه ملی شده است، تشریح کرد. مهدی غضنفری معتقد است برای اینکه حکمرانی صندوق توسعه ملی به بهترین وجه انجام شود به تحولاتی مانند تغییر در روابط صندوق با نهادهای تصمیم‌گیر و پذیرش مسوولیت بازپرداخت اقساط وام‌های پرداختی به دولت و بخش خصوصی نیاز است.
  • بنزین تراز شد

    دنیای‌اقتصاد : معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرده که با ورود به نیمه دوم سال، روند کاهشی مصرف بنزین در کشور آغاز شده و در حال‌حاضر موازنه تولید و مصرف(۱۱۵‌میلیون لیتر در روز) برقرار است، ولی این تمام ماجرا نیست چراکه احتمالا با نزدیک‌شدن به روزهای پایانی سال‌و آغاز تعطیلات نوروزی، این تراز مجدد منفی شده و مصرف از عرضه پیشی خواهد گرفت. در ادامه، مشروح گفت‌وگوی «دنیای‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اقتصاد» را با جلیل سالاری مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، در مورد علل ناترازی تولید و مصرف بنزین و راهکارهای مقابله با این معضل مطالعه می‌کنید.
  • ردیابی رشد زلزله‌ها

    دنیای‌اقتصاد: تعداد زمین‌لرزه‌ها در کشور طی شهریور تا ۱.۳برابر میانگین زلزله‌های ماه‌های قبل افزایش یافت. در مهر هم، دست‌کم در چهار استان، زلزله‌های بالای ۴ریشتر به ثبت رسید. این موج‌های لرزه‌ای یک پرسش عمومی شکل داده؛ آیا دوره‌ای از وقوع متعدد زلزله در پیش است؟ «دنیای‌اقتصاد» برای راستی‌آزمایی این فرضیه با زلزله‌شناسان گفت‌وگو کرده است.
  • چرا پزشکان از ایران می‌روند؟

    دنياي اقتصاد: مسعود پزشکیان، نماینده مجلس در گفت‌وگو با «دنیای اقتصاد» حقوق پایین پزشکان را علت خروج این قشر از کشور دانست و تاکید کرد: درآمد ماهانه کسی که تازه پزشک شده معادل ۳۰۰ تا ۴۰۰ دلار است که با این پول نه می‌تواند خانه‌ای اجاره کند و نه فرزندش را در مدرسه ثبت‌نام کند.
  • واکنش احتمالی به تمدید تحریم‌ها

    دنیای‌اقتصاد: ابوالفضل عمویی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درگفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» در واکنش به بیانیه شورای اروپا مبنی برحفظ تحریم‌های تسلیحاتی و موشکی ایران با وجود توافق ۱۸اکتبر گفت: زیر پا گذاشتن تعهد از سوی اتحادیه اروپا این فرصت را به ما می‌دهد که بر اساس پاراگراف۲۶ برجام ما هم بخشی از تعهدی را که بر عهده داشتیم، اجرایی نکنیم.
  • سیاه‌چاله تامین مالی بنگاه‌ها

    دنیای‌اقتصاد: نظام تامین مالی در ایران برای بنگاه‌ها به تونلی تاریک تبدیل شده است که یا به انتهای مشخصی ختم نمی‌شود یا اگر هم راهی برای دستیابی به نقدینگی برای بنگاه‌ها وجود داشته باشد، مسیر به قدری صعب و سخت است که صنعتگران از انجام آن پشیمان خواهند شد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر