شماره روزنامه ۶۱۰۷
|

  • دومینوی افت تولید به قطعه رسید

    دنیای اقتصاد: همراه با افت تولید خودرو در پنج‌ماه گذشته، تولید و فروش قطعات خودرویی نیز نزولی شد. مشکلات نقدینگی در واحدهای قطعه‌سازی به‌دلیل بدهی بالای خودروسازان به این واحدها، کاهش تولید خودرو و همچنین واردات قطعه توسط خودروسازان از مهم‌ترین عوامل فرود تولید و فروش قطعه عنوان می‌شود.
  • فقرزایی با توقف جهانی‌سازی

    دنیای اقتصاد-گروه اقتصاد بین‏‏‏‏‏‏‏‌الملل: بررسی‌ها نشان می‌دهد که روند فقرزدایی در جهان از سال۲۰۱۵ کند شده است. کارشناسان معتقدند که در سال‌های گذشته عوامل مختلفی در این مساله موثر بوده که مهم‌ترین آن فاصله گرفتن کشورها از اتخاذ سیاست‌های مبتنی بر اصول بازار آزاد و به دنبال آن کاهش رشد اقتصادی بوده است.
  • چشم‌انداز مذاکرات هسته‌ای

    دنیای اقتصاد: انتخاب عباس عراقچی به‌عنوان وزیر خارجه، امید احیای مذاکرات را افزایش داده است. به گزارش مرکز استیمسون به‌دلیل برخی موانع، احتمالا این مذاکرات صرفا درخصوص مساله ‌هسته‌ای نیست، اما فقط بین ایران و آمریکا خواهد بود و محل آن نیز عمان یا قطر است.
  • پس‌لرزه نشست پزشکیان

    دنياي اقتصاد: دو جلسه علنی و غیرعلنی روز گذشته مجلس با پس‌لرزه‌های سخنان رئیس‌جمهور در نخستین نشست خبری‌اش همراه بود. برخی از نمایندگان مجلس دراین دو نشست انتقادهایی را به سخنان پزشکیان وارد کردند. «دنیای‌اقتصاد» در گفت‌وگو با دو فراکسیون انقلاب و مستقلین نظرات آنها را در این مورد جویا شده است.
  • ارز تولید خودرو کجاست؟

    دنیای اقتصاد: وزیر اقتصاد از تخصیص ارز یک میلیارد دلاری برای واردات خودرو خبر داده است. این درحالی است که خودروسازان به‌ویژه مونتاژکاران، نسبت به سهمیه ارزی تولید موضع گرفته و عنوان می‌کنند با فشار ارزی نمی‌توان خودرو را در شیب تند داخلی‌سازی در خودروسازی‌ها انداخت.
  • بهره اقتصاد از افت «بهره»

    دنیای اقتصاد-گروه‌بین‌الملل: مطابق گزارش‌ها، امشب بانک مرکزی آمریکا (فدرال‌رزرو) از تصمیمات خود درخصوص نرخ بهره رونمایی خواهد کرد و به انتظارات فعالان بازار پایان خواهد داد. «دنیای‌اقتصاد» در گزارش‌هایی به بررسی اثرات قابل توجه کاهش نرخ بهره بر وضعیت اقتصاد آمریکا و بازارهای جهان پرداخته است.
  • پالس متغیرها به هزینه بنگاه‌ها

    دنیای اقتصاد: تورم تولیدکننده بخش صنعت اگرچه در ۱۲ماه منتهی به مردادماه نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است، با وجود این، بررسی مولفه‌های تاثیرگذاری همچون نرخ ارز، نقدینگی و ارزش افزوده صنعتی حاکی از این است که هزینه بنگاه‌های صنعتی همچنان در مسیر افزایشی قرار دارد.
  • مهاجرت آمریکایی‌ها از چین

    دنیای‌اقتصاد: بر اساس گزارش یک گروه تجاری آمریکایی که در مجله تک‏لایف منتشر شد، شرکت‌های آمریکایی به‌طور بی‌سابقه‌ای در چین شاهد سودهای پایین هستند و اعتماد تجاری در بحبوحه تنش‌های سیاسی به پایین‌ترین حد خود رسیده است. همین مساله منجر به کوچ این شرکت‌ها از چین به ویتنام و مالزی شده است.
  • شفاف سازی وام کارمندان بانک‌ها

    دنیای اقتصاد: مدیر کل منابع انسانی بانک مرکزی با ارائه توضیحات درباره پرداخت وام به کارمندان بانک‌ها، خبر پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به کارکنان بانک مرکزی را تکذیب کرد. علاوه بر این، به گفته دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی، هیچ‌گونه تسهیلات به شکل قرض‌الحسنه به کارکنان شبکه بانکی پرداخت نمی‌شود.
  • نبض دوم از اجاره‌بها

    دنیای اقتصاد: مستاجرتمدیدی‌ها در مقایسه با مستاجراولی‌ها در تابستان امسال، فشار کمتری از ناحیه رشد هزینه اجاره‌ متحمل شده‌اند. نتایج تحقیقات میدانی «دنیای‌اقتصاد» از بازار اجاره مسکن تهران حاکی است، تمدید اجاره‌نامه‌های۱۴۰۲ با نرخ رشد متوسط ۳۵درصدی اجاره‌بها صورت گرفته است. پیش‌تر، تورم اجاره مسکن کل شهر تهران – نبض اول- اعلام شده بود.
  • نسخه جدید بورس‌بازی

    دنیای اقتصاد: بورس در آخرین روزهای شهریور روندی غیر قابل پیش‌بینی به خود گرفته است و شاخص‌ها در دو مسیر متفاوت حرکت می‌کنند. دو متغیر مهم یعنی اصلاح قیمت سهام کوچک و عبور از دستکاری‌ شاخص کل سبب شده است شاخص‌ها دو راه متفاوت را در پیش بگیرند.
  • تورم در آموزش و پرورش

    دنیای‌اقتصاد: ماه مهر نزدیک است و به زودی حدود ۱۶میلیون و ۵۰۰هزار دانش‌آموز راهی مدارس سراسر ایران ‌می‌شوند. با این حال بسیاری از خانواده‌ها نگران افزایش قیمت بسته‌های آموزشی هستند. مقایسه قیمت کتاب‌های درسی مقطع دبستان نشان می‌دهد قیمت‌ها نسبت به سال گذشته حدود ۵۰درصد افزایش داشته است.
  • نبض بورس بدون رئیس

    دنیای اقتصاد: شمارش معکوس برای انتخاب رئیس جدید سازمان بورس و اوراق بهادار به راه افتاده است. در این میان، وضعیت بازار سرمایه به تصمیمات و سیاست‌ها گره خورده است. بر این اساس از رئیس جدید سازمان انتظار می‌رود درخصوص توسعه ابزارهای مالی و افزایش شفافیت برای بازگشت اعتماد از دست رفته سرمایه‌گذاران برنامه جامع داشته باشد.
  • واکنش بنزینی خودروسازان

    دنیای اقتصاد: با توجه به سیگنال‌های دولتی اصلاح قیمت بنزین، حالا این سوال مطرح است که در قدم اول باید اصلاحات در خودروسازی کشور انجام شود و بعد اصلاح قیمت بنزین رخ دهد یا همزمان؟‌ آنچه مشخص است مصرف‌کنندگان خودرو در کشور به‌دلیل عدم تنوع، انتخابی در خودروی کم‌مصرف و پرمصرف ندارند.
  • خاموشی به کویت رسید

    دنیای اقتصاد: گرما ثروتمند و فقیر نمی شناسد؛ وقتی بیاید‌ تر و خشک را با هم می‌سوزاند. کشور کوچک اما ثروتمند کویت یکی از همین کشورهایی است که موج گرما را با قطع مکرر برق تجربه کرد. اگرچه این کشور دارای صندوق ذخیره دولتی ۹۸۰میلیارد دلاری است، اما به گفته کارشناسان چند دهه است در زمینه زیرساخت‌های مربوط به تولید برق سرمایه‌گذاری نکرده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر