مجمع عمومی عادی سالیانه گروه سرمایهگذاری مسکن با حضور سهامداران، اعضای هیأتمدیره، مدیرعامل شرکت؛ محسن علیزاده و سایر ذینفعان در تهران برگزار شد. در این نشست، گزارش عملکرد سال مالی گذشته ارائه شد و برنامههای استراتژیک شرکت برای سال آینده تشریح گردید.
سبحان فروغی از ماجرای خرید کافهبازار میگوید؛ خرید بزرگ به روایت تپسل
وقتی میرسم گرم مذاکره است. در اتاقی بسیار ساده. همه چیز سفید و روشن و تمیز است. خبری از چوب و فضاهای اغراقآمیز نیست. همه جا متفاوت از دفاتر شرکتهای نفتی، فولادی یا پتروشیمی است.
تصمیمهایی مانند خرید کافه بازار توسط تپسل معمولا بر اساس منافع شرکتها اخذ میشود؛ اما از آنجا که اکوسیستم از همین شرکتها تشکیل شده است، مستقل از خود شرکتها مجموعه صنعت دیجیتال هم از چنین تصمیمهایی به صورت غیرمستقیم بهره خواهد برد.
راهبردهای ادغام و تملک، ساختار بازار تبلیغات آنلاین را دگرگون میکند
اقتصاد دیجیتال کشور در آستانه تحولی بنیادین قرار گرفته است. بازار تبلیغات آنلاین به عنوان یکی از مهمترین زیرساختهای این اقتصاد نوظهور، شاهد تغییرات مهمی در ساختار و پویاییهای درونی خود است. راهبردهای ادغام و تملک که تا پیش از این در بازارهای سنتیتر مورد استفاده قرار میگرفت، اکنون به عنوان ابزاری برای بازآرایی نیروها در فضای دیجیتال مطرح شده است. این تحول که نشان از بلوغ اکوسیستم دیجیتال ایران دارد، میتواند مسیر توسعه این بخش از اقتصاد را دگرگون سازد و الگوهای نوینی از رشد و توسعه را پیش روی کسبوکارهای دیجیتال قرار دهد.
فعالان اکوسیستم اقتصاد دیجیتال درباره پیوند تپسل و کافهبازار چه میگویند؟
۱۱ بازیکن آماده اگر در زمین باشند، یک تیم فوتبال جذاب شکل میگیرد. ۱۱ تحلیلگر، مدیر و صاحبنظر هم اگر از دید و منظر خود به داستانی واحد نگاه کنند، حتما بازخوانی ماجرای رخداده را به کاری جالب برای مخاطبان تبدیل میکنند. پیوندی اخیرا در فضای اقتصاد دیجیتال برقرار شده که از دید ۱۱ فعال استارتآپی واجد ویژگیهای متنوعی است و درسهای بسیاری برای اقتصاد ایران دارد. ادغام کافه بازار در مجموعه تپسل که گامی نو در مسیر توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور است، به جز جنبههای هوشمندانه مالی و اقتصادی حاوی ظرایف کاری بسیاری است که در پرونده پیشرو جنبههای مختلف آن مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
دکتر هادی حیدری صاحبنظر اقتصاد دیجیتال پاسخ میدهد
رشد اقتصاد دیجیتال از نقاط روشن اقتصاد ایران در دهه ۹۰ است. جایی که بسیاری از بازیگران نظیر تپسل به مدد توسعه هوش مصنوعی و بهرهگیری از فرصتهای اقتصاد آنلاین تحول ساختاری تولید ثروت در کشور را سبب شدند. اما ادامه این مسیر الزاماتی دارد که به نظر میرسد باید مهیا شوند. بهرغم بهبود جایگاه کسب و کارهای دیجیتال در اقتصاد کشور طی سالهای اخیر، موانع متعدد موجب شده تا کسبوکارها نتوانند از موهبت مقیاسپذیری که رمز بقای صنایع آنلاین است، بهره برند. معیوب بودن زیرساختها دیگر مانع این کسبوکارهاست، ضمن اینکه عدمرعایت حقوق مالکیت معنوی، سطح پایین سرمایهگذاری خطرپذیر به کل سرمایهگذاریهای موجود، هزینه بالای تامین مالی، عدمثبات در قوانین و مقررات در کنار بحران نیروی انسانی ماهر موجب شده تا کسبوکارهای آنلاین برای تبدیل به یکی از بخشهای اصلی اقتصاد کشور مسیر سختی را بپیمایند. موردی که از نظر دکتر هادی حیدری باعث نشده تا جاذبه بالای این بخش کاهش یابد و استعدادهای متعدد این صنعت به منصه ظهور نرسند. به عقیده معاون فناوری بانک صنعت و معدن آنچه امروز توانسته جانی تازه به پیکر اقتصاد ایران بدمد، همین دست تحولات فناورانه است که در بستر اقتصاد آنلاین و از قِبل خلاقیت بازیگران جوان و نوپدید حادث شده است. گفتوگوی حاضر چکیده مصاحبه با این صاحبنظر اقتصاد دیجیتال است.
مقدمه : آیا ایران در آستانه یک انقلاب اقتصادی است یا در گذشته گرفتار شده؟ آیا از عصر نفت به دوران داده و هوش مصنوعی عبور کردهایم؟ قرن ۲۱، قرن جنگ بر سر دادهها و هوش مصنوعی است، نه نفت! این جمله که در گزارش اخیر مجمع جهانی اقتصاد در سال ۲۰۲۳ آمده، هشداری است به کشورهایی که هنوز به درآمدهای سنتی متکی هستند. در حالی که کشورهای توسعهیافته از انقلاب صنعتی چهارم برای جهش اقتصادی بهره میبرند، ایران همچنان درگیر مدلهای رشد سنتی مبتنی بر منابع طبیعی است.
در فضای اقتصاد دیجیتال ایران، خرید «کافهبازار» توسط «تپسل» را میتوان رویدادی حساس و تأثیرگذار تلقی کرد. این ادغام نهتنها نشاندهنده تحرکات جدید در بازار نرمافزارها و زنجیرههای اقتصاد دیجیتال است، بلکه میتواند به عنوان نقطه عطفی در تاریخ زیستبوم استارتاپی ایران در نظر گرفته شود. در این یادداشت قصد دارم، به بررسی ابعادی محدود از این ادغام و تملیک، چالشهای پیشرو، فرصتهای ایجادشده و چشمانداز آینده آن بپردازیم.
آیین کلنگ زنی و افتتاحیه پروژه آپادانا تهران با حضورمحسن علیزاده، مدیر عامل گروه سرمایه گذاری مسکن، امیرمسعود قربانی نیا، مدیر عامل شرکت بهسازکاشانه تهران، رضا خدادادییان مدیر عامل شرکت سرمایهگذاری مسکن نوین پایدارو جمعی از مدیران، معاونان و کارکنان شرکت های مذکور و اصحاب رسانه ۲ دی واقع در انتهای بلوار ناصر حجازی غرب(فردوس) برگزار شد.
شنبه، ۲۴ آذر ۱۴۰۳
رئیس هیأت مدیره شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خبر داد:
شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، بهعنوان یکی از قطبهای بزرگ صنعت شکر و محصولات جانبی در کشور، با تصمیم به ورود به بازار بورس، در آستانه فصلی نوین از شفافیت، جذب سرمایه و توسعه پایدار قرار گرفته است. این اقدام که با عرضه اولیه سهام در دیماه اجرایی خواهد شد، نهتنها تحولات چشمگیری در ساختار مالی شرکت ایجاد میکند، بلکه گامی مهم در راستای خصوصیسازی و ارتقای رقابتپذیری صنایع کشاورزی ایران محسوب میشود.حامد عین افشار، رئیس هیأت مدیره این شرکت، در مصاحبه با روزنامه دنیای اقتصاد به پرسشهای ما پاسخ داده است.
گزارش نهایی بررسی اجمالی و صورت های مالی تلفیقی دوره شش ماهه منتهی به ۳۱/۰۶/۱۴۰۳ وسپهر در سامانه کدال منتشر شد. محمد ایرانشاهی معاون مالی و سرمایه انسانی گروه سرمایه گذاری سپهر صادرات گفت: در این صورت های مالی، سود خالص تلفیقی ۳۵ هزار میلیارد ریالی که با رشد بیش از سه برابری نسبت به دوره مشابه سال گذشته همراه بوده گزارش شده است.
شنبه، ۱۹ آبان ۱۴۰۳
در پی تلاشهای شورای گفتوگو در حمایت از انجمن قیر ایران ؛
در اجرای فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از تولید و ایجاد تعامل سازنده میان دولت و بخش خصوصی برای رفع مشکلات و موانع تولید بحمدالله دولت وفاق ملی با تعاملی بی سابقه گام بلند و اثر بخشی برای رفع مشکل تولیدکنندگان و صادر کنندگان قیر ایران برداشت.
صنعت نیشکر طی دهههای گذشته نقش مهمی در اقتصاد جوامع محلی، بهویژه در خوزستان، ایفا کرده است. این صنعت نه تنها در ایجاد اشتغال و بهبود معیشت محلی سهم بسزایی دارد، بلکه ظرفیتهای فراوانی برای توانمندسازی جوامع، توسعه پایدار و احیای گردشگری در منطقه دارد که تاکنون کمتر به آنها پرداخته شده است.
یکشنبه، ۲۲ مهر ۱۴۰۳
عبدعلی ناصری مدیرعامل شرکت «توسعه نیشکر و صنایع جانبی» در مراسم آغاز فصل برداشت نیشکر اعلام کرد
با آغاز فصل برداشت نیشکر در خوزستان، بزرگترین عملیات متمرکز کشاورزی کشور در حال شکلگیری است. این عملیات که بهمنظور تولید بیش از ۷۰۰ هزار تن شکر از ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تن نیشکر برنامهریزی شده، نویدبخش رشد و توسعه در صنعت کشاورزی ایران است.
دنیای اقتصاد: بزرگترین گردهمایی زنجیره غلات، دانههای روغنی و نهادههای دامی در روزهای ۱۰ و ۱۱ مهرماه در هتل بزرگ ارم برگزار و طی آن بزرگان بخش خصوصی و دولتی این صنعت در ایرانگرین ۲۰۲۴ گردهم آمدند.
دردنیای هر کسی مقصدهای مختلفی وجود دارد گاهی این مقصد ها انگشت شمارند و گاهی هم به هزار می رسند همین جمله شروع یک روایت هزار مقصدی دیجیاکسپرس، بازوی لجستیکی دیجیکالا در اولین گزارش سالانه این شرکت بود شرکتی که توانسته با ثبت رکورد جدید از مرز ارسال بیش از ۱۵۰هزار بسته در روز عبور کند.