گزارش مجمع عمومی بانک کارآفرین
۵۵ تومان سود تقسیم شده، ۵۰ تومان EPS سال ۸۶
براساس دستورجلسه مجمع، گزارش هیات مدیره درخصوص عملکرد سال مالی منتهی به
29/ 12/ 1385 توسط احمد قدوسی، قائممقام مدیرعامل بانک کارآفرین قرائت شد. همچنین گزارش بازرس قانونی درخصوص صورتهای مالی سال 85 بانک کارآفرین به مجمع ارائه شد. تصویب صورتهای مالی سال 85، انتخاب بازرس قانونی و علیالبدل و تعیین حقالزحمه بازرس برای سال مالی 1386 ، تعیین پاداش و حق حضور اعضای غیرموظف هیات مدیره و انتخاب روزنامه کثیر الانتشار برای درج آگهیهای بانک، مفاد دیگر دستورجلسه مجمع بانک کارآفرین در روز پنجشنبه گذشته بود. پس از قرائت گزارش هیاتمدیره و گزارش بازرس قانونی، پیشنهاد تصویب صورتهای مالی بانک به رای گذاشته شد و با اکثریت آرا به تصویب رسید. موسسه حسابرسی بیات رایان نیز به عنوان بازرس اصلی و منوچهر بیات به عنوان بازرس علیالبدل انتخاب شدند.
میزان حقالزحمه بازرس قانونی برای سال مالی ۱۳۸۶ در اختیار هیات مدیره قرار گرفت. حق حضور اعضای غیرموظف هیاتمدیره در جلسات برای سال جاری مبلغ یک میلیون ریال پیشنهاد شد که به تصویب مجمع رسید.
روزنامههای اطلاعات، دنیای اقتصاد و سرمایه نیز به عنوان روزنامههای رسمی بانک تعیین شدند.
سود تقسیم شده EPS سال ۸۶
دکترپرویز عقیلیکرمانی، مدیرعامل بانک کارآفرین در این جلسه اعلام کرد.
هیات مدیره بانک سود هر سهم را برای سال ۸۵ مبلغ ۵۵ تومان پیشنهاد کرده و بودجه سال ۸۶ بانک نیز مراحل نهایی تصویب در هیات مدیره را طی میکند. به گفته وی پیشبینی درآمد هر سهم (EPS) بانک کارآفرین در سال ۸۶ مبلغ ۵۰ تومان خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش نرخ سود تسهیلات بانکهای خصوصی این رقم برای EPS سال 86 در نظر گرفته شده است. دکتر عقیلی این مبلغ EPS را با سرمایه 1050میلیارد ریال اعلام کرد. در سالجاری بانک کارآفرین در دو مرحله افزایش سرمایه خواهد داشت. افزایش سرمایه بانک کارآفرین به استناد مصوبه مجمع عمومی فوقالعاده مورخ 17/10/1383 از مبلغ 350میلیارد ریال به 2هزار میلیارد ریال در اختیار هیات مدیره قرار گرفت.
تا حداکثر ظرف مدت ۳سال از محل آورده نقدی یا مطالبات و یا سود انباشته سهامداران صورت پذیرد. بانک کارآفرین در سالمالی ۱۳۸۴ سرمایه بانک را از محل آورده نقدی سهامداران از مبلغ ۳۵۰میلیارد ریال به ۷۰۰میلیارد ریال افزایش داد.
در سالمالی 1386 سرمایه بانک طی دو مرحله از 700میلیارد ریال به 2هزار میلیارد ریال افزایش مییابد. طبق برنامه مصوبه هیاتمدیره، مرحله اول افزایش سرمایه از 700 به 1050میلیارد ریال از محل مطالبات حال شده و مرحله دوم افزایش سرمایه از 1050 به 2هزار میلیارد ریال از محل آورده نقدی سهامداران خواهد بود.
استراتژی جدید بانک کارآفرین
طبق گزارش هیاتمدیره بانک کارآفرین، این بانک به منظور کاهش اثر ریسک ناشی از نوسان نرخ سود سپردههای سرمایهگذاری، استراتژی خود را از جذب منابع درازمدت به منابع کوتاهمدت تغییر داده است.
این بانک از اواخر سال ۱۳۸۴ فقط سپردههای تا یک سال را از مشتریان پذیرفته است. بر اساس گزارش هیاتمدیره، بهرغم این سیاست، سپردههای بانک در سال ۸۵ از لحاظ حجم و تعداد حسابها از رشد خوبی برخوردار بوده است. مبلغ سپرده این بانک در پایان سال ۱۳۸۵ با ۴۷درصد رشد نسبت به سال قبل از آن به مبلغ ۱۶هزار و ۷۷۴میلیارد ریال افزایش یافته است.
طی سالمالی 85 مانده خالص تسهیلات بانک کارآفرین نیز از مبلغ 7هزار و 310میلیارد ریال پایان سال 1384 به مبلغ 11هزار و 313میلیارد ریال در پایان سال 85 افزایش یافته است که نشانگر 55درصد افزایش در مانده تسهیلات میباشد.
عملیات ارزی
با توجه به اخذ مجوز انجام کلیه عملیات ارزی طی نامه شماره نص/1198 مورخ 7/9/1380 بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، از نوع عملیات ارزی طی سال مالی مورد گزارش در این بانک انجام شده است .
افتتاح ۸۰ شعبه تا پایان سال
بانک کارآفرین تا پایان سالجاری صاحب 80 شعبه خواهد شد. براساس گزارش هیاتمدیره این بانک، تعداد شعب بانک کارآفرین در ابتدای سالجاری 45 شعبه بود. در سالجاری با افتتاح 35 شعبه جدید، تعداد شعب این بانک به 80 شعبه خواهد رسید. از 35 شعبه در شرف تاسیس بانک کارآفرین در سال 86 تعداد 20 شعبه در تهران و 15 شعبه در شهرستانها راهاندازی میشود.
فعالیتهای در دست اجرا و برنامه سال ۱۳۸۶
اجرای برنامهریزی استراتژیک
از اواخر سال ۱۳۸۴ تدوین برنامهریزی استراتژیک بانک با همکاری یک شرکت مشاورهای آغاز گردید. پس از تصویب و تایید ماموریت، چشمانداز و استراتژی جامع بانک توسط هیاتمدیره و مشارکت کارکنان در فرآیند تدوین برنامه، درحالحاضر برنامه فوق در شرف عملیاتی شدن است. هیاتمدیره اظهار امیدواری کرده است با عملیاتی شدن برنامه فوق، بانک کارآفرین ظرف پنج سال آینده به مورد اعتمادترین بانک در کشور تبدیل شود.
صندوق سرمایهگذاری کارآفرین
صندوق سرمایهگذاری کارآفرین اولین صندوق سرمایهگذاری کشور است که در چارچوب قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران و به ابتکار بانک کارآفرین تشکیل شده است. هدف از تشکیل صندوق، جمعآوری وجوه از سرمایهگذاران و اختصاص آنها به خرید انواع اوراق بهادار با درآمد ثابت به منظور کاهش ریسک سرمایهگذاری، افزایش نقدشوندگی و تامین حداقل سود تضمینشده برای سرمایهگذاران است. تضمین سود، ضمانت بازخرید قبل از سررسید، کارمزد صفر، معافیت مالیاتی، نقدشوندگی بالا و گستردگی اجرا از جمله مزیتهای صندوق سرمایهگذاری است.
این صندوق به صورت سرمایه باز (Open end) اداره میشود. براین اساس، افراد سرمایهگذار در هر لحظه میتوانند به این صندوق وارد و یا از آن خارج شوند. مدت فعالیت صندوق 2سال است و نرخ بازده تضمین شده آن 5/16درصد در سال میباشد که هر سه ماه یکبار به سرمایهگذاران پرداخت میشود. پذیرهنویسی اولیه صندوق در نیمه اول سال 86 آغاز خواهد شد.
ساختمان مرکزی بانک
در سال مالی 1383 ساختمان مرکزی بانک در زمینی به مساحت 1194 متر مربع و زیربنای مفید 8هزار متر مربع در 19 طبقه و در بلوار ناهید خریداری گردید. ساختمان مذکور جهت استقرار کلیه ادارات بانک در نظر گرفته شده است و در شهریورماه سال 84 با انجام تمهیدات لازم مجوز تغییر کاربری از مسکونی به اداری از شهرداری اخذ گردید و بلافاصله عملیات بازسازی ساختمان شروع و درحالحاضر ادامه دارد. بنابر گزارش هیات مدیره امید میرود که بازسازی ساختمان در سال 1386 به اتمام رسیده و تحویل بانک شود.
روند قیمت سهام بانک و مقایسه آن با شاخص بورس اوراق بهادار تهران
پس از تبدیل موسسه اعتباری غیر بانکی کارآفرینان به بانک و به منظور تسهیل در امر نقل و انتقال سهام بانک و استفاده از مزایای مالیاتی و سایر مزایای شرکتهای پذیرفته شده در بورس تهران در تاریخ 15/10/1380 درخواست پذیرش سهام بانک در سازمان بورس اوراق بهادار تهران تسلیم هیات پذیرش آن سازمان گردید. از آنجایی که آییننامه پذیرش سهام بانکها در آن مقطع در سازمان بورس اوراق بهادار تهیه و تصویب نشده بود، رسیدگی به درخواست بانک موکول به تصویب آییننامه فوقالذکر گردید.
پس از تصویب آییننامه مذکور و انجام بررسیهای کارشناسی، تقاضای پذیرش سهام بانک در جلسه مورخ ۷/۱۱/۱۳۸۱ هیات پذیرش مطرح و به عنوان اولین بانک پس از انقلاب پذیرش سهام بانک در سازمان بورس اوراق بهادار تهران مورد تصویب قرار گرفت و در تاریخ ۱۴/۰۴/۱۳۸۲ سهام بانک کارآفرین برای اولین بار با نرخ ۳۵۲۱ریال در تالار اصلی سازمان بورس اوراق بهادار تهران با نماد «وکار» معامله گردید.
از تاریخ پذیرش سهام بانک کارآفرین در بورس اوراق بهادار تا تاریخ 29/12/1385 تعداد 376370545 سهم مجموعا به ارزش 2671میلیارد ریال معامله گردیده است.
ارسال نظر