با حضور دو تن از وزرای کابینه
عملیات احداث طرح توسعه ۳۳۰۰ تنی سیمان لارستان آغاز شد
به گزارش خبرنگار ما، در این آیین رسمی که همزمان با سفر رییس جمهوری به فارس بر پا شد دو تن از وزرای دولت نهم کلنگ احداث طرح توسعه سیمان این کارخانه را به زمین زدند.
آیین رسمی افتتاح خط تولید ۷۰۰ تن سیمان در روز و آغاز به کار عملیات احداث طرح توسعه کارخانه سیمان لارستان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما، در این آیین رسمی که همزمان با سفر رییس جمهوری به فارس بر پا شد دو تن از وزرای دولت نهم کلنگ احداث طرح توسعه سیمان این کارخانه را به زمین زدند. در این مراسم که نخستین افتتاح رسمی کارخانه سیمان لارستان از بدو تاسیس تاکنون محسوب میشود، دکتر جهرمی وزیر کار و امور اجتماعی و دکتر طهماسبی وزیر صنایع و معادن به همراه دیگر مقامات ارشد استانی از خطوط مختلف کارخانه بازدید کردند و در جریان آخرین تحولات رخ داده در این کارخانه سیمان سازی پرداختند.
در این بازدید که بیش از دو ساعت به طول انجامید، بهرهبرداری از یک کارخانه سیمان در یک منطقه کمتر توسعه یافته و پیشرفت فیزیکی آن طی دو سال اخیر مورد توجه مسوولان حاضر قرار گرفت.
مسوولان دولتی و مقامات استانی در حالی شاهد تولید سیمان خاکستری در لارستان بودند که بیش از ۱۶ سال از زمان احداث این پروژه میگذشت، اما در نهایت این پروژه بزرگ در شهریور ماه گذشته به دلیل سپردن مدیریت و امور اجرایی آن به افرادی کاردان و متخصص با ظرفیت تولید ۷۰۰ تن سیمان در روز به بهرهبرداری رسید.
در مراسم کلنگزنی احداث طرح توسعه ۳۳۰۰ تنی سیمان لارستان، وزیر صنایع و معادن ضمن اعلام حمایت دولت از پروژههای زیربنایی همانند سیمان با اختصاص ۲۱میلیون یورو اعتبار ارزی از سوی بانک عامل (بانک صادرات) به پروژه رسما موافقت کرد.
دکتر جهرمی وزیر کار و امور اجتماعی نیز پس از بازدید از افتتاح رسمی کارخانه سیمان لارستان و آغاز احداث طرح توسعه آن خواستار تقویت صنایع وابسته به سیمان در منطقه لارستان شد.
به گفته وی، در صورت تسهیل خروج سیمان از این منطقه و تقویت صنایع وابسته به سیمان در ناحیه لار، اشتغالزایی مناسبی در منطقه ایجاد شده و رونق اقتصادی نیز در این شهر افزونتر از گذشته خواهد شد.
وزیر کار و امور اجتماعی اعلام کرد که به منظور توسعه اشتغالزایی در کارخانه سیمان لارستان ۵۰میلیارد تومان از سهمیه بنگاههای زودبازده به صورت وام در اختیار این کارخانه قرار خواهد گرفت.
مهندس علیرضا میرسپاسی، مدیر عامل سیمان لارستان نیز دراین آیین رسمی، ضمن تشکر از حضور دو تن از وزرای دولت و دیگر مقامات استانی، از تلاشهای ویژه فرماندار و امام جمعه و نماینده ولی فقیه در لارستان برای حل مشکلات این کارخانه قدردانی کرد.
وی در تشریح نحوه اداره شرکت گفت: شرکت سیمان لارستان به صورت سهامی عام اداره میشود و بیش از ۸هزار و ۵۰۰سهامدار دارد که میتوان گفت، در لارستان کمتر خانوادهای سهامدار این شرکت نیست.
میر سپاسی دلیل تمایل مشارکت مردم در سرمایهگذاری در پروژه سیمان لارستان را تاثیر احداث این کارخانه در ایجاد اشتغالزایی عنوان کرد و گفت: فرزندان بسیاری از خانوادههای لار در پروژه مشغول به کار بوده و این طرح مهم صنعتی توانسته بسیاری از جوانان شهرستان لارستان را صاحب شغل مناسب نماید.
وی افزود: تمام کارشناسان و متخصصان معدن، آزمایشگاه و بخش مکانیک و برق کارخانه را نیرویهای بومی تشکیل میدهند که همه این نیروها در پروژههای مشابه آموزشهای لازم را دیدهاند.
به گفته وی، تنها در سطح مدیریت کلان شرکت نیروهای غیر بومی وجود دارد که در آینده این بخش از کارخانه نیز به نیروهای بومی سپرده خواهد شد.
مدیر عامل سیمان لارستان در تشریح مزایای احداث کارخانه سیمان در لارستان گفت: این منطقه دارای امنیت فوقالعاده بالا و مناسبی است، به طوری که در طول زمان احداث خط انتقال برق کارخانه به طول ۲۲کیلومتر، کوچکترین صدمهای به این خط انتقال که هنوز فاقد برق بود، وارد نشد و این اتفاق ناشی از فعالیت و حضور مناسب نیروهای امنیتی استان در منطقه است.
وی نزدیکی به کریدور جنوب (جاده شیراز -بندر عباس) و وجود زیر ساختها و معدن مناسب را از دیگر مزیتهای این پروژه عنوان کرد.
مدیر عامل سیمان لارستان اعلام کرد که در مدت یک سال آسیابهای سیمان طرح توسعه ۳۳۰۰تنی راهاندازی و اشتغالزایی این کارخانه دوبرابر خواهد شد.
کارخانه سیمان لارستان که در کیلومتر ۱۸جاده لار- جهرم واقع شده، از شهریور ماه سال گذشته ۷۰۰تن سیمان در روز تولید می کرد و با بهرهبرداری از طرح توسعه ظرفیت تولید سیمان در این کارخانه به روزانه ۴هزار تن افزایش خواهدیافت که در این صورت سیمان لارستان به بزرگترین کارخانه سیمان فارس تبدیل میشود.
ارسال نظر