براساس تصمیمات مجمع عمومی عادی سالانه
کف ۲۵۰ ریال سود تقسیم میکند
بنابر این گزارش علی نقیب به نمایندگی از جهان شیمی آریا، عیسی اسحاقی به نمایندگی از البرز شیمی رازی، خانم مهناز عقابی به نمایندگی از تجارت دارو و نیلوفر اسماعیلی به نمایندگی از البرز تجارت اعضای هیات مدیره شرکت کف (داروگر) هستند.
مرور کلی بر وضعیت و تحولات صنعت شوینده و جایگاه شرکت در صنعت
صنعت شوینده متاثر از رویدادهای اقتصادی کشور شروع سال ۱۳۹۰ را با اجرای طرح هدفمندسازی یارانهها و پایان آن را با افزایش غیرعادی نرخ ارز سپری نمود.
این صنعت در سالیان گذشته با چالشهای متعددی در ابعاد داخلی و خارجی مواجه بود، که در بعد داخلی ورود تولیدکنندگان جدید دراین عرصه ، با توجه به محدود بودن بازار مصرف و وجود مشکلات متعدد، از جمله خارج شدن پودر لباسشویی از سبد حمایتی دولت و به تبع آن افزایش نرخ فروش و تغییر الگوی مصرف مواد شوینده و دربعد خارجی نیز ورود بی رویه انواع محصولات شوینده به بازار مصرف، موجبات ایجاد رقابت بسیار سنگین را در امر توزیع و فروش محصولات تولیدی شرکت کف در پی داشته است. مضافا براینکه افزایش نرخ خرید مواد اولیه حاصل از نوسانات غیر عادی ارز و سایر هزینههای سربار شامل آب، برق و گاز مصرفی باعث افزایش بهای تمام شده محصولات گردیده و مدیران این صنعت را با مشکلات متعددی مواجه ساخته است. هیات مدیره شرکت به منظور حضور مستمر و گسترده در بازار داخلی و خارجی و به خصوص افزایش سهم مناسب از بازار فوق به گونهای برنامهریزی نموده که مشکلات مذکور به حداقل رسیده و تمامیتلاش خود را در زمینه افزایش فروش و بالابردن سهم خود از بازار مواد شوینده و آرایشی و بهداشتی بهکار خواهد گرفت.
*استراتژی شرکت حضور به موقع و فعال در بازارهای داخلی و خارجی، افزایش ظرفیت تولید و به تبع آن افزایش فروش در داخل و خارج از کشور، افزایش رضایتمندی مشتری (مصرف کننده) از بعد تنوع و کیفیت محصولات تولیدی و در نهایت افزایش سودآوری شرکت جهت جلب رضایت سهامداران محترم میباشد.
هیات مدیره در سال 1390 با افزودن سایر شرکتها به شرکت کف از جمله شرکتهای تولی پرس، تولیددارو تاکستان و کیوان به سمت ایجاد بزرگترین گروه شرکتهای فعال در زمینه صنعت مواد شوینده و پودر با هدفگذاری ایجاد بزرگترین ظرفیت تولید و فروش مواد شوینده و پودر سعی در حداکثر نمودن سود و منافع بلندمدت و میا ن مدت سهامداران محترم داشته است.
*عملکرد شرکت در چارچوب استراتژی اعلام شده فوق در سال مالی مورد گزارش به طور اجمالی، رشد 25 درصدی فروش ناخالص شرکت نسبت به سال قبل، رشد 14 درصدی فروش خالص محصولات نسبت به دوره مشابه سال قبل، تحقق سود پیشبینی شده هر سهم بیش از پیش بینی اعلام شده در شرکت اصلی، تماما جزو دستاوردهای مهم در سال مالی مورد گزارش بوده است.
اهداف و برنامههای آتی شرکت به اجمال عبارتند از، رسوخ در بازارهای جدید و جهش صادراتی، تقویت و توسعه بازارهای فعلی، توسعه محصولات تولیدی با ارزش افزوده بالا، طراحی و تغییر شکل بستهبندی، ایجاد محصولات جدید، بهبود و ارتقای بهرهوری در شرکت در ابعاد نیروی انسانی و ماشین آلات و مواد.
*ریسکهای عمده پیش روی شرکت به طور خلاصه عبارت است از ریسک نوسانات نرخ ارز، ریسک نوسانات نرخ بهره و کارمزدهای بانکی، ریسک رقبای تولید کننده و ریسک عرضه محصولات جدید، ریسک اجرای فاز دوم هدفمند کردن یارانهها و در نهایت ریسک رقابت ناسالم در بازار فروش محصولات.
تاریخچه
شرکت در سال 1307 با نام کارخانه صابون سازی داروگر به عنوان اولین کارخانه صابون سازی و لوازم آرایش آغاز به فعالیت نمود و در تاریخ 1/ 5/ 1336 با نام شرکت کف با مسوولیت محدود با سرمایه هشت میلیون ریال تاسیس و تحت شماره 5715 در سال 1336 در اداره ثبت شرکتها به ثبت رسید و پس از پارهای تغییرات، سرمایه آن در سال 1355 به سیصد میلیون ریال افزایش و شخصیت حقوقی آن به موجب مصوبه مجمع عمومی فوقالعاده به سهامیعام تغییر یافت.
این شرکت در اسفندماه ۱۳۶۸ در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد و سهام آن مورد معامله قرار گرفت.
موضوع فعالیت شرکت
طبق ماده ۲ اساسنامه عبارت است از:
الف: تهیه و ساخت و فروش انواع صابون و مواد شوینده و سایر وسایل و لوازم آرایشی و بهداشتی.
ب: تهیه و ساخت و فروش پودر لباسشویی و انواع مواد کف کننده و مواد شیمیایی .
پ : انجام سایر کارهای تولیدی
ت: کلیه عملیات بازرگانی و صنعتی که بهطور مستقیم و غیر مستقیم مربوط به موضوعات فوقالذکر میگردد.
ث: مشارکت با سایر اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی از طریق تاسیس شرکتهای جدید یا خرید سهام، اخذ نمایندگی از کارخانهها و شرکتهای خارجی و داخلی، شرکت در مناقصات عمومیو خصوصی و مختلط.
ح: بهموجب مجمع فوق العاده مورخ
14/8/1382 تهیه و ساخت، صادرات و واردات فرآوردههای دارویی نیز به فعالیت شرکت اضافه شده.
چشمانداز و اهداف شرکت کف
• افزایش سهم بازار (مقداری و ریالی)
• بازاریابی و مشتری مداری
• ایجاد نظام جذب و نگهداری و توسعه منابع انسانی
• عرضه کالا با قیمت مناسب
• تکمیل سبد کالا
• استفاده از فرصتهای سرمایه گذاری داخلی و خارجی
• ایجاد و تقویت برندهای مختلف
• توسعه صادرات
• نوآوری
• ارتقای کیفیت کلیه محصولات تحت پوشش گروه
ارسال نظر