در مجمع عمومیعادی سالانه
شرکت تعاونی خاص کارکنان ایرانخودرو ۶۵۰ میلیارد ریال سود تقسیم کرد
در مجمع عمومی عادی سالانه تعاونی خاص کارکنان ایرانخودرو که با حضور اکثر سهامداران در پارک ارم برگزار شد، به ازای سهام قدیم ۲۷ درصد و به ازای سهام جدید ۲۲ درصد سود تخصیص یافت.
در مجمع عمومی عادی سالانه تعاونی خاص کارکنان ایرانخودرو که با حضور اکثر سهامداران در پارک ارم برگزار شد، به ازای سهام قدیم ۲۷ درصد و به ازای سهام جدید ۲۲ درصد سود تخصیص یافت.
این مجمع به ریاست اسماعیل غلامی، حسین مختاری فارسی نایبرییس، سعید سوادکوهی عضو هیاتمدیره و معاون مالی اقتصادی، موسیپور منشی، با حضور چهار ناظر منتخب از سوی اعضا و مدیرعامل تعاونیخاص کارکنان ایران خودرو تشکیل شد.
در این مجمع صورتهای مالی این تعاونی به تصویب اعضا رسید و همچنین شرکت «فریوران هدف» به عنوان بازرس و روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه رسمی تعاونی خاص از سوی اعضا انتخاب شد.
امسال مجمع تعاونیخاص در حالی برگزار شد که این شرکت توانست بلوک 18 درصدی سهام ایرانخودرو را خریداری کند.
تعاونیخاص توانسته است با مشارکت قطعهسازان، سرمایهگذاری ملی ایران، سرمایهگذاری صنعت و معدن و شرکت ترنیان، رهبری بلوک ۱۸ درصدی را به دست بگیرد.
اکنون کارکنان ایرانخودرو سهامدار بزرگترین شرکت خودروسازی خاورمیانه میباشند، سهامدار شدن در گروه صنعتی انگیزه کارکنان را دوچندان کرده و تعامل مضاعفی برای پیشبرد اهداف متعالی گروه صنعتی ایران خودرو فراهم خواهد کرد.
همچنین کارگران و پرسنل گروه صنعتی ایرانخودرو در واکنش به خریداری سهام ایرانخودرو توسط تعاونیخاص، ابراز خرسندی نموده و این اقدام تعاونی را گامی رو به جلو در جهت خصوصیسازی واقعی عنوان نمودهاند.
اصغر دانشیان، مدیرعامل تعاونیخاص ایرانخودرو در این مجمع گزارشی از عملکرد یکساله این تعاونی را به سهامداران ارائه داد.
دانشیان با تاکید بر اینکه تعداد سهامداران این شرکت از سال ۸۲ تا سال ۸۸ از ۲۳ هزار به ۶۰ هزار نفر رسیده، ادامه داد: در سال ۸۲ حدود ۸۰ شرکت تحت پوشش ایرانخودرو عضو تعاونیخاص بودند که این رقم در سال ۸۸ به ۹۳ شرکت رسید.
312 میلیارد تومان سود
وی اظهار داشت: تعاونیخاص از ۱۰ سال گذشته تاکنون حدود ۳۱۲ میلیارد تومان سودآوری داشته که بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان از این مبلغ مربوط به سالهای ۸۶،۸۷ و ۸۸ میشود، یعنی بیش از ۶۴ درصد سودهای پرداختی به اعضا طی ۱۰ سال گذشته مربوط به ۳ سال اخیر میباشد.
وی به روند افزایش سرمایه در این شرکت اشاره کرد و گفت: در سال 82 تعاونی نزدیک به 34 میلیارد تومان سرمایه داشت که این رقم در سال 88 به بیش از 282 میلیارد تومان
بالغ میشود.
روند تغییرات سرمایه
سرمایه شرکت تعاونی خاص در بدو تاسیس (اواخر سال ۱۳۷۷) مبلغ ۱۵ میلیون ریال بوده و با توجه به اینکه طبق مفاد ماده ۶۱ اساسنامه شرکت، سود هر سال به سرمایه همان سال اضافه میشود، لذا طبق مصوبات مجامع عادی سالانه شرکت در هر سال روند تغییرات سرمایه شرکت بهشرح نمودار شماره۱ ارائه میشود.
خلاصه وضعیت سرمایهگذاریها
ترکیب کل سرمایهگذاریهای شرکت تعاونی خاص در پایان سال مالی مورد گزارش در مقایسه با ارقام مشابه سال مالی قبلی در جدول شماره۱ نمایش داده شده است.
سرمایهگذاری در شرکتهای غیربورسی بر حسب شرکت
طی سال مالی مورد گزارش مبلغ ۹,۲۶۴ میلیون ریال افزایش سرمایهگذاری در سهام شرکتهای غیربورسی انجام شده است که در جدول شماره۲ مشهود میباشد.
سرمایهگذاری بر حسب صنعت در شرکت
طی سال مالی، سرمایهگذاری در شرکتها معادل ۱۹۴,۳۰۳ میلیون ریال افزایش نشان میدهد. ترکیب سبد سرمایهگذاریها در پایان سال ۱۳۸۸ و مقایسه آن با سال قبل به شرح جدول شماره۳ ارائه میگردد.
سرمایهگذاری بر حسب صنعت در گروه
جدول کل سرمایهگذاری در شرکت تعاونی و شرکتهای تابعه در سال ۱۳۸۸ و مقایسه آن با سال مالی قبل به تفکیک نوع صنعت تقدیم حضور میشود.(جدول شماره۴)
اهم برنامههای آینده
۱ - خرید بخشی از سهام شرکت ایرانخودرو
2 - گسترش فعالیت در حوزه تولید ایرانخودرو، قطعهسازی و بازرسی کیفیت
۳ - ورود به صنعت مواد غذایی کشور با برند آدان
4 - تامین منابع مالی ارزانقیمت در جهت کاهش هزینههای مالی شرکت
* اخذ موافقت انتشار اوراق مشارکت به میزان ۲۰۰۰ میلیارد ریال
5 - ایجاد صندوق سرمایهگذاری در بورس و اوراق بهادار
۶ - ورود به صنعت بازیافت لاستیک
7 - ایجاد شهر بازی
۸ - تولید نان صنعتی
نمودار مقایسهای سرمایهگذاریها در سال 1388 به تفکیک نوع صنعت (مرتبط با جدول شماره3)
نمودار مقایسهای سرمایهگذاریها در سال ۱۳۸۸ به تفکیک نوع صنعت (مرتبط با جدول شماره۴)
ارسال نظر