جلسه مجمع عمومی عادی سالانه پتروشیمی آبادان با حضور بیش از 75درصد سهامداران حقیقی و حقوقی، اعضای هیات مدیره، بازرس قانونی و نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار برگزار شد.در این مجمع که به ریاست خالق، نظارت امانی و هاتف و دبیری هاشمی‌زاده مدیرعامل پتروشیمی آبادان برگزار شد، پس از قرائت گزارش عملکرد هیات مدیره، ارائه صورت‌های مالی و تصویب آنها، مقرر شد به ازای هر سهم 735ریال سود به سهامداران پرداخت شود.همچنین شرکت‌های هلدینگ شیمیایی تامین، سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشور، صبا تامین، پلیکانوین و پتروسینا به عنوان اعضای جدید هیات مدیره شرکت پتروشیمی آبادان معرفی شدند.

فعالیت پتروشیمی آبادان
موضوع فعالیت شرکت طبق ماده 2 اساسنامه مورخ 09/12/1374 تولید P.V.C و سود محرق (سودسوزآور) و D.D.B می‌باشد که به موجب پروانه بهره‌برداری 60000-4310585 مورخ 30/07/1376 توسط وزارت صنایع صادر شده است.قابل ذکر است با توجه به افتتاح خط تولید P.V.C جدید در سال 1387 به ظرفیت سالانه 50.000 تن و افزایش ظرفیت ایجاد شده در واحد قدیم تا سطح 60.000 تن اقدامات لازم جهت اصلاح پروانه‌بهره‌برداری جمعا به میزان 110.000 تن PVC و سایر محصولات در دست اجرا می‌باشد.
عملکرد طرح و توسعه:
بررسی‌هایی که از اوایل سال 1381 به منظور سیاست‌گذاری آینده شرکت توسط مدیران، کارشناسان و مشاوران دانشگاهی و پژوهشی شرکت انجام شد نشان داد که تداوم فعالیت شرکت با وضعیت موجود چشم‌انداز روشنی را ترسیم نمی‌کند. عدم وجود ظرفیت کافی برای چرخه کامل تولید PVC و وابستگی آن به خرید موادی همچون EDC از تولید‌کنندگان دیگر، قدیمی بودن تکنولوژی تولید و فرسوده بودن تجهیزات تولید تمدیدی جدی برای آینده شرکت محسوب می‌شد. بر این اساس ادامه حیات شرکت در گرو تغییرات بنیادی در ساختار تولیدی شرکت بود. مطالعات گوناگون انجام شده توسط مراکز علمی و دانشگاهی کشور ضرورت اجرای طرح توسعه را در شرکت پتروشیمی آبادان به صورت قطعی و با اهداف معین اثبات نمود.با پیگیری‌های به عمل آمده هیات محترم دولت طی مصوبه شماره 64104/ت مورخ 18/12/82 کلیه وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها و ادارات ذی‌ربط را مکلف به حمایت از اجرای طرح‌های بازسازی و نوسازی شهر آبادان و خرمشهر و به ویژه طرح بهینه‌سازی و توسعه پتروشیمی آبادان نموده است.
برآوردهای اولیه اجرای طرح توسعه پتروشیمی آبادان بالغ بر ۲۳۳۲میلیارد ریال بوده است که بخش ارزی آن از محل منابع صندوق ذخیره ارزی تامین خواهد گردید. مضافا طی نامه شماره ۰۱/۳۱/۱۸۳۱۳ مدیریت کل هماهنگی امور اقتصادی استان خوزستان به ستاد تشویق سرمایه‌گذاری و نامه شماره ۱۷۷۵۶-۰۶ مورخ ۱۰/۸/۸۶ ریاست سازمان صنایع استان خوزستان از محل ۷۰۰میلیون دلار سهمیه سفر ریاست‌جمهوری مبلغ ۲۰۰میلیون دلار تخصیص داده شده است.
اهداف اجرای طرح و توسعه:
۱.افزایش متوازن ظرفیت تولید به ۱۲۰هزار تن PVC در سال به گونه‌ای که همراه با افزایش متوازن زنجیره تولید PVC (کلر، اتیلن، EDC و VCM) باشد.
2.ارتقای سطح تکنولوژی تولید با سمتگیری:
الف- کاهش تلفات مواد اولیه و انرژی
ب- افزایش و بهینه‌سازی راندمان تولید واحدها
ج- کاهش قیمت تمام‌شده محصول
د- حذف مخاطرات زیست‌محیطی
۳. ارتقای سطح دانش فنی کارکنان
4. دستیابی به تنوع در محصولات تولیدی (تولید گریدهای جدید و خاص PVC)
۵. توسعه بازار برای افزایش قدرت رقابتی شرکت
عملکرد واحد برنامه‌ریزی و استراتژی
مدیریت برنامه‌ریزی و استراتژی در شرکت پتروشیمی آبادان از آذر ماه ۱۳۸۷ با هدف:
1. ایجاد بانک متمرکز اطلاعات مدیریت
۲. تدوین استراتژی شرکت و کنترل دائمی و مستمر برنامه‌های استراتژیک
3. سازماندهی، به‌روزرسانی و بهبود مستمر مدیریت استراتژی در شرکت
۴. ارائه مستمر شاخص‌های کنترل عملکرد شرکت
تحت نظر مستقیم مدیرعامل فعالیت خود را آغاز نموده است.
اهم اقدامات انجام شده
1 - تا قبل از بحران شاکله و ساختار شرکت مهیا رویارویی با بحران و حوادث نبود، به لطف همراهی همکاران و هدایت مدیریت‌های بالادست ساختار مناسب و چاره‌ساز در برابر بحران تشکیل شد.
۲ - مدیریت هزینه و انضباط مالی در حد اعلی پیاده‌سازی گردید که حدود پنج‌میلیارد تومان حاصل این مدیریت است.
3 - از کلیه امکانات بالقوه شرکت بهره گرفته شد.
۴ - بازارهای جدید پایدار و مطمئن تدارک شد.
5 - فرهنگ همراهی و همدلی در کلیه کارکنان به وجود آمد.
۶ - از انباشت محصولات تولیدی با اتخاذ تدابیر لازم جلوگیری به عمل آمد؛ به طوری که موجودی آخر سال کمتر از ۲۰۰ تن بود.
7 - تدارک منابع مطمئن و متعدد برای تامین خوراک و کاهش وابستگی به یک منبع خاص
۸ - تدارک منابع جدید پشتیبانی تولید از جمله آب و مجموعه یوتیلتی و به حداقل رساندن وابستگی به پالایشگاه
9 - اعتماد به مهندسان جوان با تجربه و ارتقای سطح مدیریتی آنان و سپردن کار به آنها
۱۰ - اتخاذ استراتژی مناسب برای هدایت کلیه فعالیت‌های شرکت
11 - توجه به امر جانشین پروری و پر کردن خلاءهای موجود
۱۲ - کاهش نیروی انسانی غیرضروری و هدایت کارها به برون سپاری
13 - حذف واحدهای زیان‌ده
۱۴ - برنامه‌ریزی برای توسعه و اولویت‌‌بندی فازهای اجرایی
توسعه شرکت در دو بخش طراحی و تدوین شده است:
توسعه صنعتی و توسعه غیرصنعتی
در توسعه صنعتی با هدف ایجاد مجتمع جدید با تکنولوژی و راندمان جدید و تکمیل زنجیره تولید با ایجاد ارزش افزوده و کاهش قیمت تمام شده.
این توسعه با احداث واحدی VC و OX به منظور تامین خوراک واحد PVC جدید و سپس واحد EDC و واحد کلر و در نهایت واحد الفین و واحدهای تابعه با ظرفیت ۱۲۰ تا ۱۱۰هزار تن برای این کار- کادر سازی، انتخاب مجری، تعیین پیمانکار، تدارک زمین، ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز در کنار توسعه صنعتی احداث یا ایجاد پیش‌نیازها که شامل کولینگ تاور- آب RO- مخازن ذخیره- وسایل حمل‌و‌نقل- باسکول- انبار که به لطف خدا این موارد در حال اجرا می‌باشند.
برای بهره‌گیری مناسب و نگهداشت نیروی انسانی توسعه غیرصنعتی شامل:
رستوران- درمانگاه- آتش‌نشانی- مجموعه رفاهی و ساختمان اداری در دست طراحی می‌باشد.