گزارش فعالیت بانک اقتصاد نوین در میدان مرکزی میوه و ترهبار
بانکداری شبانه
مسعودرضا طاهری- بانک اقتصادنوین در ابتکار عملی تازه به افتتاح شعبهای در محل میدان مرکزی میوه و ترهبار تهران اقدام کرده است که با ایجاد شرایطی بیسابقه همهروزه به جز روزهای تعطیل رسمی از ساعت ۲ بامداد الی ۵ بعد از ظهر به طور یکسره به فعالان بازار میوه و ترهبار تهران خدمات بانکی ارائه میدهد. این شعبه در فاز ۲ میدان بزرگ میوه و ترهبار فضایی در حدود ۶۴۰مترمربع را به خود اختصاص داده است.
شعبهای دوبلکس با تزئینات داخلی و دکوراسیون منحصر به فرد که به ندرت میتوان نمونهای در سطح شهر تهران برای آن یافت.
اگرچه اکثر شعب بانکهای دولتی تا بیش از این در فاز یک این میدان به عنوان مرکز اصلی مبادلات مالی و بانکی مستقر شدهاند، اما به گفته غرفهداران از زمان راهاندازی این شعبه رونق فاز ۲، دوچندان شده است.
ایده راهاندازی شعبه در میدان مرکزی میوهوترهبار از آن رو اهمیت دارد که نشاندهنده رویکرد جدید بانکهای خصوصی به شناخت شرایط کاری صنوف و درک عمیقتر بازارهای هدف است.
به عبارت بهتر امروزه آنچه که یک بانک را در حیطه عملکرد خود موفق میکند، همسویی و شناخت کافی از بازار هدف و جامه عمل پوشاندن به نتایج همین شناخت است.
اینچنین، درک موضوع از مشاغل و حرف و تلاش برای نزدیکی به آنان و رفع احتیاجاتشان در افتتاح یک شعبه با شروع ساعت کاری مطابق با برنامه کاری فعالان میدان میوه و ترهبار به بار نشسته است.
یعنی همزمان با ورود کامیونهای حاوی میوه و ترهبار در ساعات اولیه بامداد، عدهای در قالب یک بانک متعهد، آماده ارائه خدمات پیشرفته بانکی با استفاده از آخرین امکانات موجود در کشور، به مشتریان خود هستند.
دقیقا زمانی که شعب بانکهای دولتی در این مرکز تعطیل هستند، بانک اقتصاد نوین به صورت رودررو عوامل انسانی خود را به یاری مشتریان میفرستد.
تصور این امر زمانی ارزش واقعی خود را نمایانتر میسازد که دستگاههای بیجان و روح خودپرداز برخی از بانکهای دیگر حتی در ساعات کاری روز نیز از عرضه خدمات مورد نیاز به مردم به بهانههای مختلف جا میمانند، چه برسد به ساعات نیمهشب!
به هر روی در این شعبه کارمندانی خوشرو و با ادب، خواب نوشین بامداد را بر خود حرام کردهاند تا به نیازهای مورد توجه قرار نگرفته بخشی از اقتصاد بیدار جامعه در شبانگاهان پاسخ گویند.
به گفته کسبه محل از زمان افتتاح این شعبه میزان سرقت پول نقد در ساعات اولیه بامداد به شدت کاهش یافته و نیاز به حمل پول برای انجام معاملات جاری در آن ساعات تاریک تا حدود زیادی از بین رفته است.
کارمندان در این شعبه برای کنترل بهتر و ارائه خدمات مطلوبتر در دو نوبت کاری ساعات اولیه بامداد را بین خود تقسیم میکنند و زمانی که عدهای در پشت باجه حضور دارند، عدهای دیگر ساعاتی را میآسایند و البته که امکانات کافی برای این کار نیز فراهم است.
در این میان مردی خوش رو، کارکشته و فعال با روحیهای مثالزدنی و خستگیناپذیر، تمام ۱۵ ساعت کاری شعبه را بیدار و سرحال به مدیریت و به عبارت بهتر به رفاقت در میان همکاران و مشتریان میگذراند و با بهرهگیری از تجربههای گران سنگ فعالیت سالهای جوانی خود، مدیریت شعبه را برعهده دارد.
به قول خودش در اوایل انقلاب در کمیسیون وقت بانکداری بدون ربا نظراتی را ارائه داده که پس از سالها به تازگی دوباره تحت عنوان دریافت کارمزد مطرح شده است. وی حتی در این راستا از تحصیلات حوزوی نیز بهرهها جسته است.
کریم رحیمزاده، رییس شعبه بانک اقتصاد نوین میدان مرکزی میوه وترهبار تهران از زمره همانهایی است که مدیریت را انعطافپذیر کردن قوانین برای احترام و خدمت به مشتری ضمن حفظ منافع سازمان تعریف کردهاند.
او در این راه از تحویل گرفتن پول از مشتری و انجام کار با انگیزه سرعت بخشیدن به امور و رفع معطلی ارباب رجوع تا پذیرایی شخصی از میهمانان با ظرف مملو از میوه و شیرینی و تا تعارف کردن صندلی ریاست شعبه برای استفاده کوتاه مدت خبرنگاری چون من و یا خبردار ایستادن در آستانه ورودی باجه در احترام به مشتریان هیچ گاه خود را در چالش و غرور ریاست شعبه گرفتار نمیبیند.
او به درستی دریافته است که یک بنگاه خصوصی بزرگترین سرمایهاش حس احترام پیشاپیش به مشتری است.
او به درستی نوع روابط و شرایط کاری محیط پیرامون خود را لمس کرده است، اگر غیر از این بود، در کمتر از ۴ ماه برای بیش از یک سوم فعالان آن بازار وسیع که هر یک با اقصی نقاط کشور معاملات کلان دارند، به افتتاح حساب جاری اقدام نمیکرد و روزانه ۶۰-۵۰میلیارد ریال گردش کاری نصیب این بانک نمیشد. او خود بزرگترین سرمایه بانک اقتصاد نوین است.
راهبری (LEADERSHIP) همان است که او در همسوسازی منافع سازمان، جامعه و کارکنان به کار گرفته است.
او به تشخیص خود مقامات سازمانش را برای خلق مقررات جدید در راستای پاسخگویی به نیاز ویژه صنف مورد برخورد خود همراه میسازد تا محدوده اختیارات خود را در جهت ارتقای سیستمی و افزایش بهرهوری از یکسو و جلب بیش از پیش مشتریان و منابع از سایر بانکها گستردهتر کند.
امروزه این دیگر واقعیتی انکارنشدنی است که در بانکهای پیشرفته جهان بیش از ۹۰درصد تصمیمات در سطح شعبه انجاممیشود.بد نیست اشاره کنم که ایده وجود شعبه ۱۵ ساعته بانک اقتصاد نوین در میدان مرکزی میوه و ترهبار تهران میتواند بیشک یکی از دستاوردهای ارزشمند همایشهایی چون «الگوی نوین راهبری در بانکها» باشد که به همت بانک اقتصاد نوین و با دعوت از ماگنوساوگلا، مدیرعامل «هندلز بانک» سوئد در دیماه گذشته برگزار شد.در آن همایش دکتر رسولاف لزوم تغییرات در چارچوب ذهنی مدیران را مورد تاکید قرار داد و با برشمردن مراحل این فرآیند در خصوص تفکر استراتژیک، گفت: آماده نبودن ذهن استراتژیست لازمه مدیریت در محیط کسب و کار جدید است. بودن یا نبودن مطرح است نه سود و زیان.
او همچنین در خصوص شفافیت استراتژی یک سازمان گفته بود: «استراتژی یک سازمان باید آنقدر شفاف باشد تا یک کارمند به سرعت بتواند یک صفحه در مورد استراتژی سازمان خود بنویسد و یا به طور شفاهی در یک دقیقه آن را توضیح دهد.»
همچنین در آن همایش به نقل از مدیرعامل «هندلز بانک سوئد» مطرح شد که شاخص رضایتمندی از این بانک در بین کشورهای شمال اسکاندیناوی به این دلیل بالاتر است که مدیریت در این بانک در سه سطح ۱- مدیرعامل، ۲- قائممقام مدیرعامل و ۳- رییس شعبه خلاصه میشود و به عبارتی تمامی تصمیمات اعتباری در این بانک توسط خود شعبه اتخاذ میشود و به عبارت جامعتر، در این بانک مدیریت از پایین به بالا است.
این اشاره از آن رو بیان شد که نشاندهد بانک اقتصاد نوین به الگوهای نوین راهبری در بانکها نگاهی جدی دارد.
به هر روی شنیدن شرایط کار کردن در شعبهای اینچنینی، قطعا از زبان رییس آن جذابتر است.
کریم رحیمزاده در خصوص اهداف یک سازمان معتقد است اگر خواسته اجتماع (خواسته مردم) خواسته سازمان و خواسته زیردستان (کارکنان) در یک جهت قرار گیرد، آن سازمان همواره پویا است. ولی اگر کارمند در یک جهت حرکت کند، اجتماع نیز هر لحظه با تبلیغات خود مسیر دیگری را فراروی سازمان قرار دهد، این سازمان زمین خواهد خورد.وی مدیریت را ۹۰درصد اطلاعات به علاوه ۱۰درصد تجربه تعریف میکند و میگوید: زمانی که من وارد این شعبه شدم، تلاش کردیم با همراهی مسوولان و مدیران بانک در این شعبه ۱۰ مورد را برای گسترش محدوده اختیارات شعبه تصویب کنیم و از آن جمله اعطای ۲۰۰میلیون تومان اعتبار به مشتریان در قبال دریافت سفته بود.
با اجرای این کار همه فعالان بازار میوه و ترهبار به بانک ما سرازیر شدهاند.الان با وجود حضور ۷ الی۸ بانک دولتی در این میدان میتوان ادعا کرد که این شعبه از زمان شروع فعالیت خود در اول تیر ماه امسال تاکنون که کمتر از ۴ ماه است، به اندازه فعالیت ۷ الی ۱۰ سال اینبانکها کار کرده است.
به عنوان مثال یکی از مهمترین فعالیتهای ما در این بانک مضاربه عام است. مضاربه عام به این صورت است که زمانی که بانکی به شخصی تسهیلاتی را در قالب مضاربه عام پرداخت میکند، این وجوه را در حساب شخص واریز کرده و تا سررسید مثلا ۶ ماهه آن سود مورد نظر را محاسبه میکنند.
حال مشتری چه بخواهد از آن استفاده بکند یا نه، باید سود مبلغ موجود در حسابش را بپردازد. اما روش ما در این شعبه این است که ما این مضاربه عام را در یک حساب پشتیبان برای مشتری واریز میکنیم، اما سودی از وی دریافت نمیکنیم. هر زمان مشتری به پول نیاز پیدا کرد، به طور مثال ۱۰میلیون تومان را اگر برای سه روز نیاز داشت، ما به ازای برداشت سه روزه وی سود این ۱۰میلیون تومان را از وی میگیریم.
بدین ترتیب پس از محاسبه معلوم شد که مجموع نرخ سود دریافت شده به ۶ الی ۷درصد نرسیده است. بدین ترتیب مانده حساب جاری مشتری همواره دارای مانده صفر است، اما در بانکهای دیگر باید مشتری در برخی موارد حتی پس از برداشت وام رقمی در حدود ۵۰ تا ۶۰میلیون تومان مانده حساب داشته باشد.
در واقع بانکهای مذکور ۱۲ الی ۱۳درصد بابت اصل وام و ۱۲ الی ۱۳درصد نیز از محل مانده حساب و در مجموع ۲۵درصد از محل داراییهای مشتری سود میبرند، در حالی که ما تنها ۸-۷درصد سود از او میگیریم. معمولا مشتری همه مبلغ را در یک زمان برداشت نمیکند.
وی به کارگیری این شیوه را به صورت اختیار اعطای تسهیلات ۲۰۰میلیون تومان به مشتریان معتبر و خوش حساب از جمله نقاط قوت فعالیت خود در این شعبه برمیشمارد.در ادامه صحبتها وی از ویژگیهای مدیریتی دکتر رسولاف، مدیرعامل بانک اقتصاد نوین سخن گفت و او را مدیری با فکر لطیف دانست و افزود: وی همواره از نظرات کارشناسی همگان بهره میبرد. وی معتقد است وجود افرادی چند نظیر دکتر رسولاف میتواند موجب رشد جهشی در سازمان باشد. وی شخصیت مدیران را در راهبری یک سازمان بسیار حایز اهمیت میداند و میافزاید: همانطور که میدانید ما سهنوع مدیریت داریم. ا- بدبینانه ۲-خوشبینانه و ۳-خنثی. در دنیا پس از انجام بررسیهای فراوان به این نتیجه رسیدهاند که مدیریت خوشبینانه که ریسکپذیرتر نیز هست، از همه موفقتر است. متاسفانه وجود نمادهایی همچون حراستهای مختلف مدیران را از حالت ریسکپذیر خارج کرده است و زمانی که یک مدیر بترسد، قادر به کارکردن نخواهد بود. مدیریت ریسک آن است که از خطر نهراسیم. نباید وضعیتی را شاهد باشیم که از دادن وام به افراد هراس وجود داشته باشد.
رییس شعبه میدان مرکزی میوهوترهبار بانک اقتصاد نوین در پاسخ به این پرسشها که برای اعتبارسنجی مشتریان به چهعواملی توجه داشتهاید و در برخورد با صنف حقالعمل کار و فعال بازار میوه، اعتبارسنجی مشتری چه تعریفی دارد؟ معتقداست: اول اینکه براساس یک پیشداوری کاملا اشتباه، به فعالان این صنف نشده است و در واقع تفکر خوبی نسبت به این صنف نگاه مناسبی وجود نداشته است. من آمدم و گفتم که برعکس تصور همه، فعالان این صنف از همه ما بهترند. و این وظیفه ما است که ابتدا با فرهنگسازی و اعتماد و ارائه امکانات آبرومندانه و مرفه اعتماد متقابل را جلب کنیم. وقتی که مشتری برخورد مناسبی از ما ببیند، او نیز با ما برخورد مناسبی در کلام و رفتار خواهد داشت. دیگر اینکه براساس تحقیقات ما، صنف فعال در این میدان تنها قشری است که بهصورت زنجیروار با یکدیگر در ارتباط هستند وامکان خارجشدن از چرخهکاری خود و استقلالکاری را ندارند. هر یک از اینها با سراسر ایران ارتباط دارند. برای اینها از بوشهر، جهرم، بندرعباس، گرمسار، مشهد و دیگر شهرهای کشور محمولههای میوه میرسد. لذا همه برای حواله دادن پول کالاها بهطور مستقیم با تمام شهرهای ایران ارتباط دارند و از نظر ما اینها واقعا کاسبهای خوبی هستند. ما نیز مشتریان خود را زنجیروار و با تایید مشتری قبلی خود جذب کردهایم. ما خیلی سریع و حتی دوروزه برایشان وام تهیه میکنیم. اصولا ما هرچهقدر به مشتری بها بدهیم، او نیز همان قدر به ما بها میدهد. افراد شاغل در این میدان واقعا افراد سالمی هستند؛ آنها از ۱۰شب تا بعدازظهر روز بعد یعنی بیشترین زمان عمر خود را در محل کسب و کار خود میگذرانند و واقعا زحمتکش هستند.
این مساله از نظر ما خیلی مهم است. رحیمزاده در خصوص تعداد غرفههای موجود در میدان میوه و ترهبار میگوید: این میدان به طور تقریب ۱۵۰۰ غرفه دارد و ما تعداد بیش از ۳۲۰ حساب جاری در این بانک برای غرفهداران این میدان افتتاح کردهایم.
علاوه بر اینها حسابهای بلندمدت و کوتاهمدت نیز برای فعالان این میدان افتتاح شده است و در مجموع بیش از یکسوم افراد تاثیرگذار را در اینجا به طور زنجیروار جذب کردهایم که هر یک به نوبه خود معرف خوبی برای شعبه ما بودهاند.
یکی دیگر از کارهایی که من در این شعبه انجام دادهام، این است که ضمن استعلام از بانک مرکزی برای صدور دستهچک برای افراد، به اعطای دستهچکهای ۵۰ برگی با اعتماد کامل به مشتریهای خود اقدام کردیم.
درواقع برای ما یک مشتری که از چند صد برگ چک او یک برگ برگشتخورده است فاقد اعتبار نیست و او را به رفع سوءاثر از چک برگشتی تشویق میکنیم.
وی معتقد است که حجم کار در این شعبه بسیار بالا است و حتی مشتریان دیگری نیز خارج از میدان و حتی مناطق مختلف شهر، برخی حسابهای خود را به این شعبه منتقل میکنند.
کل مبادلات در این شعبه الکترونیکی است، ضمن اینکه ما در این شعبه خزانه نیز داریم و نقل و انتقال پول و کلیر (clear) انجام میشود، به لحاظ امنیتی نیز شکر خدا هیچ مشکلی نداریم و کلانتری محل و پاسگاه نیروی انتظامی ارتباط بسیار خوبی با ما دارند، همسایهها نیز خود بهترین حامی و نگهبان ما در این مجموعه هستند.
شعبه ما از میان شعب بانک اقتصادنوین به عنوان یکی از ۵ شعبه منتخب با عنوان مرکزیت ارزی برای برقراری سوئیفت بینالمللی انتخاب شده است.
ما در این شعبه فعالیت ارزی و صرافی نیز انجام میدهیم. امکانات بانکداری الکترونیکی در این شعبه کاملا برای تمامی مشتریان فراهم شده و حتی در غرفهها و منازل نیز از این امکانات استفاده میکنند.
رحیمزاده معتقد است که اختیار اعطای وام ۲۰۰میلیون تومانی به فعالان بازار در این شعبه یکی از مهمترین ابزارهای مهم در جلب اعتماد مشتری است.
در این شعبه البته مبالغ بالاتر نیز با تایید مقامات اعتباری بانک قابل پرداخت است که تعیین حدود اختیارات بیشتر به شعبه، قطعا در این زمینه کارگشا است.
عملکرد شعبه بانک اقتصاد نوین در میدان مرکزی میوه و ترهبار از آن رو خیلی زودتر از بقیه به بار نشسته است که به گفته نایب رییس اتحادیه میوه و ترهبار تهران، سنگ بنای کار را بر هماهنگی کامل شرایط کاری این صنف گذاشته است.
مصطفی دارایی در گفتوگو با دنیای اقتصاد رمز موفقیت این بانک را در آینده، تداوم شرایط مطلوب کنونی ارزیابی میکند و میافزاید: شروع کار از ساعات اولیه بامداد همزمان با شیفت کاری میدان امتیاز ویژهای برای این بانک است و جلوگیری از حمل پول نقد در ساعات تاریک شب و اتکا به وجود خدمات بانکی در دسترس، مهمترین امتیاز بانک اقتصاد نوین است.
نایب رییس اتحادیه میوه و ترهبار یکی دیگر از عوامل کلیدی موفقیت بانک اقتصادی نوین را اختیار اعطای تسهیلات ۲۰۰میلیون تومانی شعبه میداند، اگرچه وی معتقد است که انتظار بازار، پایینتر آوردن نرخ سود آن است.
دارایی با اشاره به این که پول بانک خصوصی بهتر است که در دست مردم گردش داشته باشد، میافزاید: بانکهای خصوصی برای رقابت پذیرتر کردن نرخ خدمات خود باید تا جاییکه امکان دارد شرایط را تسهیل کنند، وگرنه نخواهند توانست در مجموع به فعالیت موفق خود ادامه دهند.
او یکی از ویژگیهای صنف میوه و ترهبار را نیاز به نقدینگی بین ماههای مهر تا بهمن جهت خرید و ذخیره سازی در سردخانهها اعلام کرد و لزوم توجه بانکها به این مهم و افزایش رقابت در ارائه خدمات را خواستار شد.وی در خصوص پرسنل شعبه اقتصاد نوین در میدان مرکزی میوه و ترهبار گفت: خوشبختانه از روز افتتاحیه کسی را به عنوان رییس شعبه معرفی کردهاند که اخلاقی خوش دارد و برای مجموعه فعالان میدان بسیار عزیز است. وسعت میدان مرکزی میوه وترهبار تهران به طور تقریبی ۲۸۵ هکتار است که در مجموع فاز۱، فاز ۲ غرفههای معروف به کلاه سبز و غرفههای معروف به آجر قرمز در حدود ۱۳۶۰ غرفه بزرگ و کوچک وجود دارد.
برای درک بهتر از شرایط کاری و میزان رضایتمندی مشتریان این شعبه نظرات برخی از آنان را نیز جویا شدهایم:
یکی از مشتریان بانک که از سال ۵۷ به فعالیت در امر حقالعمل کاری میوهوترهبار اشتغال دارد و خود را اسلامی معرفی میکند، میگوید طی این سالها که با بانکهای دیگر کار میکردم، تنها به خاطر یک کسری حساب ۱۵۰هزار تومانی چک من برگشت خورده است.
وی توضیح میدهد در مراجعه به بانکدولتی ... واقع در میدان مرکزی در پاسخ به این انتقاد من که با وجود گردشهای مالی حداقل یکمیلیارد تومانی در سال در این بانک، چرا قبل از برگشتزدن چک که مربوط به مدتها قبل بوده، حداقل به من اطلاعی ندادهاید؟
میگوید: «ما که کارگر شما نیستیمآقا.» وی میافزاید: «با رفع سوءاثر از چک و بستن حساب در آن بانکها الان به مدت یک ماه است که در بانک اقتصاد نوین حساب باز کردهام و به خاطر اینکه از ساعات اولیه صبح نیز قادر به انجام امور بانکی خودم هستم، از این بانک و برخورد کارمندان آن بسیار راضیام.» این مشتری دوست و همکار خود را نیز برای افتتاح حساب و بهرهمندی از امکانات و تسهیلات آن به همراه آورده بود. او درخصوص رییس شعبه نیز میگوید: او به همه کمک میکند. همه را راه میاندازد؛ کسی را بیخود اسیر نمیکند.
همزمان که با این مشتری صحبت میکنیم، مشتری دیگری وارد بحث ما میشود و با اشاره به رییس شعبه میگوید: «میدونی واقعی اینهها» شخص اول جوابش را میدهد: آره واقعا روکمکنیاست. آنها در جواب تعجب من میگویند: آقای رحیمزاده از ساعت ۲صبح اینجاست... . من خودم تازه ۱۰صبح میآیم به میدان.
همان شخص اول فراوانی تعداد باجهها و عدم معطلی را از دلایل دیگر افتتاح حساب جاری در این شعبه میداند و درصدد است که حسابهای پسانداز خود را از بانکهای دیگر به این شعبه منتقل کند.
یکی دیگر از مشتریان بهنام آقای کاشانی امکان دریافت حوالجات سایر بانکها توسط شعبه بانک اقتصاد نوین را به عنوان یک پیشنهاد مطرح میکند و معتقد است به دلیل اینکه همه طرف معاملههای وی از سالیان قبل در سایر بانکهای دولتی دارای حساب بودهاند، قطعا نمیتواند همه آنها را به افتتاح حساب در بانک اقتصاد نوین مجبور کند، با این وصف در صورتی که حوالجات سایر بانکها توسط شعبه بانک پذیرفته شود، پیشبینی میکند که همه بانکهای دولتی حاضر در میدان مرکزی از رونق میافتند.
در پاسخ به این ایراد رییس شعبه از اهتمام بانک مرکزی برای برطرف کردن این اشکال از طریق خطوط ONLINE بین بانکی در آیندهای نزدیک خبر میدهد.
حسین نعمتی، یکی دیگر از مشتریان این شعبه که نزدیک به ۳۰ سال در این حرفه سابقه دارد، دلیل و انگیزه حضور خود را در بانک اقتصاد نوین نزدیکی محل، شروع کار از ساعت ۲ بامداد، ارائه سرویسهای ویژه و برخورد بسیار خوب رییس و کارکنان عنوان میکند.یکی دیگر از مشتریان که با کارتنی پر از بستههای اسکناس به بانک مراجعه کرده بود، ابتکار بانک اقتصاد نوین را در شروع به کار از ساعت ۲ بامداد قابل تقدیر دانست.وی که از تاثیر سوء سهمیهبندی بنزین بر میزان کرایه حمل میوه نیز به شدت انتقاد میکرد، در عین حال خواستار تعدیل تعرفه واردات میوه به بازارهای داخلی نیز بود.
یکی دیگر از مشتریان که خود را محسن نوری معرفی میکند، میگوید: هر خواستهای که طی این ۴ ماه از این شعبه داشتهایم، با روی باز مورد اجابت قرار گرفته است. او گرفتن تسهیلات ۲۰۰میلیون تومانی از این شعبه را به خوش حسابی و کارکرد مناسب منوط میداند.
یکی دیگر از مشتریان که در سایر بانکهای دولتی مستقر در میدان حساب دارد، میگوید وقتی که میبینیم در این شعبه به این راحتی کارهای بانکیها انجام میشود، تصمیم گرفتهام همه حسابهای خود را به اینجا منتقل کنم.
وی که وام ۲۰۰میلیون تومانی این شعبه را دریافت کرده از نحوه محاسبه سود در حساب پشتیبان و حساب جاری خود ابراز رضایت میکند. برخورد خوب کارکنان نیز از دیگر مقولات مورد توجه وی است.کامران یورچی، یکی دیگر از مشتریان این بانک است. وی در خصوص رییس شعبه میگوید: آقای رحیمزاده مدیر بسیار خوبی است. هر کاری از دستش برآید، برای مشتری انجام میدهد و با تلاش و برخورد خوب خود و کارمندان، ۹۰درصد فعالان میدان را به اینجا جلب کردهاست.
وی معتقد است که طی مدت کاری این شعبه تنها بانک صادرات است که در کنار این شعبه به فعالیت عادی خود ادامه میدهد و در واقع بقیه بانکهای حاضر در میدان از عملکرد این شعبه تاثیر پذیرفتهاند.
ارسال نظر