مجمع عمومی عادی سالانه و فوقالعاده بیمه کارآفرین برگزار شد
بیمه کارآفرین وارد مرحله دوم توسعه شد
مجمع عمومی عادی سالانه و فوقالعاده بیمه کارآفرین روز سهشنبه ۲۵ تیرماه امسال با حضور اکثریت صاحبان سهام در اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران برگزار شد و صورتهای مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۸۶ به تصویب مجمع عمومی رسید.
مجمع عمومی عادی سالانه و فوقالعاده بیمه کارآفرین روز سهشنبه ۲۵ تیرماه امسال با حضور اکثریت صاحبان سهام در اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران برگزار شد و صورتهای مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۸۶ به تصویب مجمع عمومی رسید.
سود قابل تخصیص عملکرد بیمه کارآفرین در پایان سال 86 معادل 53میلیارد و 583میلیون ریال بود که پس از کسر ذخایر سود قابل تقسیم معادل 45میلیارد و 247میلیون ریال لحاظ شد. براساس مصوبه مجمع عمومی صاحبان سهام بیمه کارآفرین تصمیم تقسیم سود به سهامداران و یا تخصیص آن به عنوان سود انباشته برای افزایش سرمایه به هیات مدیره تفویض اختیار شد.
گزارش هیاتمدیره به مجمع
عبدالمحمود ضرابی، مدیرعامل بیمه کارآفرین گزارش هیات مدیره به مجمع عمومی صاحبان سهام این شرکت را قرائت و به سوالات سهامداران حاضر در جلسه پاسخ داد.
ضرابی با یادآوری اینکه سال ۸۷ شروع برنامه توسعه پنج ساله دوم بیمه کارآفرین است، جزئیات عملکرد ۵ ساله اول (۸۶-۸۲) شرکت را تشریح کرد. مقایسه اقلام عمده عملیات بیمهای طی سالهای ۸۶-۸۲ بیمه کارآفرین در جدول شماره یک آمده است.
طبق گفته ضرابی، مدیرعامل بیمه کارآفرین خلاصه عملکرد شرکت در 5ساله اول فعالیت نشان میدهد که تعداد بیمهنامههای صادره بیمه کارآفرین از 14هزار فقره در سال 82 به 422هزار و 851فقره در سال 86 رسیده و طی مدت 5سال 30برابر شده است.
تولید حق بیمه در شرکت مذکور از ۹/۴۶میلیارد ریال به ۸/۸۸۲میلیارد ریال بالغ و ۸/۱۸ برابر شده است.
در عین حال سهم بیمه کارآفرین از کل پرتفوی بازار در سال 82 معادل 37/0درصد و در سال 85 برابر با 04/2درصد بوده است که این سهم در پایان سال 86 برابر 66/2درصد برآورد میشود.
بیمه کارآفرین همچنین در سال ۸۲ به ۲۴۰فقره خسارت رسیدگی کرده و کل خسارات پرداختی شرکت ۸/۱میلیارد ریال بوده است که این تعداد خسارت در سال ۸۶ به ۲۹هزار و ۶۷۷فقره پرونده به مبلغ ۸/۲۹۰میلیارد ریال بالغ شد.
بدین ترتیب سهم بیمه کارآفرین از کل خسارات پرداختی در سال 86 به 03/1درصد رسید و نسبت خسارت به حق بیمه بدون در نظر گرفتن خسارات معوق و در تعهد شرکت حدود 33درصد است که حکایت از مدیریت ریسک صحیح و انتخاب پرتفوی مناسب توسط واحدهای اجرایی و شبکه فروش دارد.
عبدالمحمود ضرابی واحدهای فعال شرکت در استانهای کشور را تا پایان دی ماه ۸۶، ۲۳واحد اعلام کرد و گفت: در راستای تحقق اهداف تعمیم و گسترش فرهنگ بیمه در بین قشرهای مختلف اجتماعی و ارائه خدمات بهینه به بیمهگذاران، توسعه شبکه فروش در دستور کار قرار گرفت و تعداد نمایندگان فعال به ۵۱۱ رسید.
مدیرعامل بیمه کارآفرین حق بیمه صادره شرکت در سال 86 را 882میلیارد و 851میلیون ریال اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشد 07/63درصدی برخوردار است.
به گفته ضرابی ترکیب پرتفوی بیمه کارآفرین از تمامی رشتههای اموال، اشخاص و مسوولیت تشکیل شده که در جدول شماره دو آورده شده است. پرتفوی بیمه کارآفرین از نظر سهم رشته بیمه عمر و سرمایهگذاری در میان تمامی شرکتهای بیمه دولتی و خصوصی رتبه اول را دارد.
در پرتفوی بیمه کارآفرین سهم رشته عمر و سرمایهگذاری از سایر رشتهها به ویژه بیمه شخص ثالث نیز بیشتر است و این سهم در مقایسه با سال 85 از رشد 146درصد برخوردار است.
مدیرعامل بیمه کارآفرین گفت: برای توسعه بیمههای عمر در کشور به ویژه بیمههای عمری که جنبه پساندازی داشته باشد واحد طرح و توسعه بیمه عمر و سرمایهگذاری سال ۸۵ در تهران راهاندازی شد و نمایندگان ویژه فروش بیمههای عمر در این واحد آموزش دیدند.
برنامه 5 ساله دوم توسعه
ضرابی، مدیرعامل بیمه کارآفرین در خصوص برنامه ۵ ساله دوم توسعه گفت: ارتقای فرهنگ بیمه در جامعه از طریق اطلاعرسانی و ارائه مطلوب خدمات، توسعه و
تعمیم انواع بیمههای بازرگانی به ویژه بیمههای عمر و مسوولیت و بیمه همگانی واحدهای مسکونی شهروندان و حضور موثر در بازار سرمایه و استفاده بهینه از منابع مالی شرکت از اهداف کیفی این شرکت در برنامه 5 ساله دوم توسعه است.
او افزود: تعداد بیمهنامه صادره شرکت در پایان سال ۸۶ برابر با ۴۲۲هزار و ۸۵۱ فقره بوده است که در پایان برنامه ۵ ساله دوم به ۳میلیون و ۲۰۰هزار فقره بالغ خواهد شد.
او حجم حق بیمه تولیدی شرکت در پایان سال 91 را حدود 7هزار و 93میلیارد ریال برآورد کرد و گفت: این رقم در مقایسه با حق بیمه سال 86 حدود 8 برابر خواهد شد و پیشبینی میشود سهم این شرکت در پایان برنامه 5 ساله دوم توسعه به 7درصد برسد.
ارسال نظر