«پتروشیمی فنآوران» ۱۴۰۰ریال سود نقدی تقسیم کرد
به گزارش خبرنگار ما، در این مجمع که خالق ریاست هیاتمدیره آن را بر عهده داشت، احمدرضا اشتری مدیرعامل شرکت به تشریح گزارش فعالیتهای هیاتمدیره برای حاضران پرداخت.
اشتری درباره مهمترین برنامه طرح و توسعه پنجمین شرکت مشمول اصل ۴۴ حاضر در بورس گفت: افزایش ظرفیت تولید به یک میلیون تن در سال، بهینهسازی روشهای تولید و سیستمهای مالی و مذاکره با شرکت جهت افزایش ظرفیت از جمله برنامههای پتروشیمی فنآوران در سال جاری است.
وی سود هر سهم پتروشیمی فنآوران در سال 87 را یک هزار و 535ریال اعلام کرد و اظهار داشت: درصد پوشش سه ماهه سود سهام به زودی اعلام خواهد شد که بر اساس محاسبات تقریبی مقداری بیشتر از پیشبینی اولیه بوده اما تعدیل نخواهد شد.
مدیرعامل پتروشیمی فنآوران در پاسخ به این سوال که آیا این شرکت با قطع برق مواجه است یا خیر گفت: پتروشیمی فنآوران از شبکه سراسری برق استفاده نمیکند و از طریق توربینهای موجود نیاز برق مورد نیاز را برطرف میکند.
در ادامه بعداز قرائت گزارش حسابرس و بازرس قانونی صورتهای مالی منتهی به اسفند ماه سال 86 مورد تصویب اکثریت حاضران در مجمع قرار گرفت. در پایان، انتخابات اعضای هیاتمدیره نیز برگزار شد که در نهایت شرکتهای سرمایهگذاری تامین اجتماعی صندوق بازنشستگی هر یک با 2 عضو و بازنشستگی کارکنان نفت با یک عضو به عنوان اعضای حقوقی هیاتمدیره 5نفره پتروشیمی فنآوران برگزیده شدند.
تاریخچه فعالیت شرکت
شرکت پتروشیمی فنآوران در تاریخ 8/2/1377 به صورت شرکت سهامی عام تاسیس شده و به موجب نامه مورخ 10/11/1386 سازمان بورس و اوراقبهادار در سازمان یاد شده پذیرفته شده و 5درصد از سهام شرکت در تاریخ 14/11/1386 در بورس عرضه شده است.
تولید و فروش شرکت در سال ۸۶
در سال مورد گزارش، تولید محصولات پتروشیمی فنآوران برابر با 758هزار تن بوده که در مقایسه با عملکرد سال قبل 19درصد افزایش نشان میدهد.
همچنین این شرکت توانسته است مقدار ۶۹۳هزار و ۵۶۲تن از محصولات تولیدی خود را در بازار داخل و خارج از کشور به فروش برساند. از میزان یادشده مقدار ۵۱۷هزار و ۹۸۱تن به خارج از کشور صادر و مقدار ۱۷۵هزار و ۵۶۱تن در داخل کشور به فروش رفته است.
پروژههای انجامشده در سال 1386
در سال ۱۳۸۶ مشکلات واحدها توسط کمیتههای فنی بررسی و با تلاش کارکنان نسبت به ایجاد اصلاحات در شرکت اقدام شد که از جمله مهمترین پروژههای اجرا شده و در دست اقدام جهت بهینهسازی، رفع مشکلات و بهرهبرداری بالاتر میتوان به برخی موارد زیر اشاره کرد:
* تقویت استراکچر کولرهای هوایی 5009-AE واحد متانول جهت کاهش لرزش فنها
* نصب مبدل بر روی کندانس خروجی از توربین سنتز به منظور کاهش دمای سیال ورودی به قسمت تصفیه آب واحد
* حذف TMA از محصول با استفاده از یک بستر رزینی (جهت بالا رفتن کیفیت محصول متانول و صرفهجویی در استفاده از مواد شیمیایی)
* تکمیل لاین گاز پرچ از واحد متانول به پتروشیمی رازی (بهرهوری از محصولات جانبی)
* جلوگیری از سرریز پساب صنعتی از طریق تغییر مسیر انتقال و بالا بردن راندمان پمپ ارسال و ... .
ارسال نظر