طی ۸ سال متوالی
بیمه پارسیان همواره سهم خود را از بازار حفظ کرده است
در اولین همایش تقدیر از برترینهای بیمه پارسیان همچنین علی سلیمانی شایسته رییس هیات مدیره بیمه پارسیان گفت: حضور ۲۲ شرکت بیمه فعال در دوره کوتاه مدت خصوصی سازی در صنعت بیمه و اعطای مجوز به شرکتهای تازه در سال ۸۹ همگی از گسترش بازار با توجه به توسعه زندگی شهری و تنوع خطراتی که بشر را تهدید میکند، حکایت دارد.
شایسته افزود: صدها سال پیش خطراتی که انسان را تهدید میکرد محدود بود؛ اما امروز تنوع این خطرات بیشمار و مصون ماندن از زیانهای آنان نیازمند انواع پوششهای بیمهای است. وی با تاکید بر اینکه ۵/۱ درصد نفوذ بیمه نشان میدهد مردم کشور ما هنوز ضرورت بیمه را با توجه به تمام ریسکهای موجود درک نکردهاند، افزود: خدمات بیمه جزو کالاهای لوکس نیست و ضرورت انکار ناپذیر زندگی امروزی است.
او فروش بیمه و عرضه خدمات بیمه گری را نیازمند فروش حرفهای و اطلاعرسانی جامع دانست و گفت: همه ما سالها است شعار «بیمه فروختنی است، نه خریدنی» را تکرار میکنیم؛ اما این جمله بسیار ساده، هزاران حرف تازه برای تحول در فروش در دل خود دارد. وی بر تاثیر آموزش فروش نوین بر ارتقای سطح دانش فروشندگان بیمه تاکید کرد وگفت: ارتباط مستقیم با مردم یکی از راههای نوینی بود که طی دوسال اخیر شکل گرفت، تماس با مشتری برای یادآوری نیاز بیمهای وی خوب است، اما هر نکته زمان و مکان خود را میخواهد.
به گفته شایسته، تماس تلفنی با مشتری در ساعت 2 بعداز ظهر نه تنها او را برای خرید بیمه تشویق نمیکند بلکه حداقل تمایل وی را نیز از بین خواهد برد.
رییس هیات مدیره بیمه پارسیان بر داشتن برنامهای جامع و هدفگذاری شده توسط نمایندگان تاکید کرد و افزود: وقتی برنامه و هدف داشته باشید برای تحقق آن تلاش میکنید و از خرسندی رسیدن به اهداف خود برنامههای بهتری را تدوین میکنید.
شایسته گفت: بیمه پارسیان 1700 نماینده دارد. اگر هریک از آنها تنها یک هزار مشتری داشته باشند، تعداد مشتریان شرکت به 17 میلیون میرسد و تحقق هدف شرکت و رسیدن به جایگاه دوم را به راحتی محقق میکند.
او توجه به تامین منافع همه عوامل از جمله سهامدار، مشتری، سپرده گذار و کارکنان را سیاست اصلی گروه مالی پارسیان اعلام کرد و گفت: وقتی کاری به درستی انجام شود همه از سود آن منتفع میشوند، وقتی شما برای سود آوری خود تلاش صادقانه و سالم در بازار داشته باشید تمامی عوامل بازار از آن سود میبرند و این یعنی توسعه اقتصادی که تمامی ما ایرانیان باید برای حفظ و ارتقای آن درجایگاه خود و به سهم خود تلاش کنیم. شایسته در خاتمه گفت: بیمه همه را سرپا نگه میدارد و ازشما میخواهم که برای حفظ خوشنامی پارسیان کوشا باشید.
ضرورت توسعه بیمههای خرد
حسین کریمخانزند مدیرعامل بیمه پارسیان نیز در همایش برترینهای این شرکت گفت: دیدگاه بیمه پارسیان برای فعالیت حرفهای در بازار موجب شد که این شرکت با فعالیت 8 ساله خود همپای شرکتهای بیمهای باشد که بیش از 50 سال سابقه بیمهگری دارند.
کریمخانزند با یادآوری اینکه بیمه پارسیان طی ۸ سال گذشته به طور مستقیم و غیر مستقیم بین ۵ تا ۶ هزار شغل ایجاد کرده است، گفت: امروز بیمه پارسیان به حضور ۱۷۰۰ نماینده فعال و واحدهای پرداخت خسارت در سراسر کشور افتخار میکند و درنظر داریم در سال ۹۰ ارائه خدمات را از مراکز استانی به سایر شهرستانها گسترش دهیم. وی ادامه داد: طی سالهای گذشته با شناخت فرصتها و تهدیدات بازار همواره سعی کردیم سهم ۶ درصدی خود را حفظ کنیم و پس از بیمه ایران و آسیا سومین شرکت بیمهای کشور باشیم.
کریمخانزند با یادآوری اینکه قبل از تاسیس بیمه پارسیان خود او چند سالی در شبکه فروش و به عنوان نماینده حقوقی فعالیت میکرده، خاطر نشان کرد: با جایگاه نماینده و خواستههای او در بازار بیمه غریبه نیستم و به خوبی میدانم فروش بیمهنامه و فعالیت در بازار رقابتی بسیار سخت است و ویژگیهای خود را دارد؛ به خاطر همین آشنایی با مشکلات کار نمایندگان، استراتژی شرکت را بر اساس توجه به شبکه فروش تدوین و درتمامی سالها از نمایندگان حرفهای و پرتلاش حمایت کردم.
وی به صراحت گفت: علاقهای به فروش مستقیم ندارم و معتقدم شبکه فروش مسوول فروش بیمهنامه است و ستاد مسوولیت ارائه خدمات و پرداخت خسارات را بر عهده دارد. او تعداد بیمهنامههای صادره طی 8 سال گذشته را بیش از 7 میلیون فقره اعلام کرد و گفت: بیمه پارسیان در 6 سال گذشته همواره جزو 100 شرکت برتر کشور بوده و توانسته به عنوان نخستین بیمه خصوصی وارد بورس اوراق بهادار شود.
کریمخانزند گفت: ورود به بورس نیازمند صورتهای مالی شفاف، عملکرد مناسب و شاخصهای بسیاری است که بیمه پارسیان توانست در زمان اندک ۲ ماهه آنان را آماده و نام خود را بر روی تابلوی بورس درج کند.
وی افزایش تقاضا برای انواع بیمهها، ورود شرکتهای تخصصی در حوزه بیمههای اشخصاص به ویژه بیمههای عمر، تغییرات اقتصادی کشور با توجه به هدفمندی یارانهها و تحریم اقتصادی را تغییرات اساسی بازار بیمه کشور عنوان و خاطر نشان کرد: در بازار کنونی باید با ارتقای سطح آگاهی مردم و ارائه طرحهای جامع روند رشد شرکت را حفظ کنیم.
مدیرعامل بیمه پارسیان توسعه خرده فروشی و عرضه بیمههای خرد به جامعه را یکی از اهداف اصلی شرکت دانست و ادامه داد: به خاطر اجرای همین هدف بود که تعداد نمایندگان دو برابر شد و همین هدف در استراتژی چهار ساله 89 تا 93 ادامه خواهد داشت تا بیمه پارسیان پس از بیمه ایران که تنها بیمه دولتی است دومین شرکت بیمه کشور باشد. وی افزود: نمایندگان بیمه پارسیان و تلاش آنها برای تولید حق بیمه موجب شد به رغم ورود بیمههای جدید به بازار و رقابتی شدن بازار، بیمه پارسیان طی 8سال فعالیت همچنان سهم 6 درصدی خود را از کل بازار حفظ کرد و همچنان سومین شرکت بیمه کشور باقی ماند.
کریمخانزند در خاتمه، بیمهگذاران شرکت را بزرگترین سرمایه بیمه پارسیان اعلام کرد و گفت: تمامی عوامل بیمه پارسیان برای حفظ و جلب رضایت این سرمایه باید کوشا باشند.
بدنه کارشناسی بیمه پارسیان به بلوغ رسیده است
همچنین علی اصغر عنایت، رییس کمیته فنی بیمه پارسیان با یادآوری اینکه بیمه پارسیان، شرکتی خوشنام و دارای نیروی انسانی متخصص و توانمند است، گفت: با آزادسازی و حذف تعرفههای بیمهای، صنعت بیمه وارد دوره گذار جدیدی شد که بیمهگران باید با برنامه ریزی درست و درایت خود بتوانند از آن عبور کنند.
عنایت با یادآوری دوران جنگ تحمیلی و تلاش و همدلی صنعت بیمه در کشور در آن دوران گفت: فعالیتها و خدماتی که صنعت بیمه کشور در آن دوره ارائه کرد، در نوع خود بینظیر است و مشابه آن در هیچ کجای دنیا سابقه ندارد.
وی بر توانمندی بیمه پارسیان در بازار رقابتی امروز تاکید کرد و گفت: بدنه کارشناسی بیمه پارسیان پس از 8 سال فعالیت به بلوغ رسیده و این شرکت با دارا بودن جوانی و تجربه میتواند با موفقیت دوره گذار را پشت سر بگذارد.
رییس کمیته فنی بیمه پارسیان درخصوص بیمه اتومبیل نیز گفت: خواسته یا ناخواسته بیمههای اتومبیل ۶۵ درصد پرتفوی صنعت بیمه را تشکیل داده اند و ۷۰ تا ۷۵ درصد خسارات نیز به این رشته تعلق دارد که این میزان حکایت از اهمیت ویژه بیمههای اتومبیل در صنعت بیمه دارد. عنایت افزود: بیمه پارسیان نیز از سال ۸۵ به دنبال راهکاری برای ارائه خدمات به بیمه گذاران خودرو و کنترل ضریب خسارت این رشته بود که برای اجرای این تفکر، واحد تخصصی خسارت خودرو را مستقل از خسارات سایر رشتههای بیمه تاسیس کرد؛ واحدی که تنها هم و غم آن رسیدگی به پروندههای خسارت بیمههای اتومبیل باشد.
به گفته وی، رسیدگی به خسارت بیمههای اتومبیل به خاطر ویژگی و گستردگی که در جامعه دارد امری بسیار خطیر است و موفقیت یاعدم موفقیت در آن تاثیر مستقیم بر انتخاب جامعه برای استفاده از سایر رشتههای بیمهای دارد.
عنایت در خاتمه گفت: بدنه کارشناسی واحد خدمات کارشناسی خودرو پارسیان توانمندی لازم را دارد و به زودی کار رسیدگی به پروندههای خسارت سایر رشتهها به آن واگذار میشود، بدین ترتیب بخش صدور بیمهنامه از پرداخت خسارت به طور کلی تفکیک میشود و هریک به صورت تخصصی کار خود را انجام میدهند.
تدوین برنامههای متنوع برای توسعه بیمه عمر
در بخش دیگری از این همایش نیز احمد صلاحنژاد مدیر بیمههای عمر و سرمایهگذاری باتاکید بر حفظ مشتریان گفت: وظیفه اصلی فروشنده کالا به ویژه بیمه پس از صدور آن آغاز میشود؛ زیرا حفظ بیمهگذار بسیار با اهمیتتر از جذب بیمهگذار جدید است. وی حفظ مشتری در بخش بیمههای عمر را بسیار با اهمیتتر از سایر رشتههای بیمهای دانست و افزود: حق بیمههای عمر و سرمایهگذاری طی سالهای متمادی دریافت میشود و تشویق بیمهگذار به حفظ بیمهنامه و حفظ آن تا زمان سررسید بیمه نامه نیازمند توجه، تخصص و صداقت فروشنده در تمام این مدت است. صلاحنژاد با بیان اینکه صنعت بیمه برای توسعه بیمههای عمر تلاش بسیاری کرده است، اما هنوز جای کار بسیار دارد، خاطر نشان کرد: بیمه پارسیان نیز برنامههای متنوعی برای توسعه این رشته تدوین و عملیاتی کرده است.
وی ارائه طرحهای نوین عمر و سرمایهگذاری، سیستم پیگیری خدمات پس از فروش، سامانه بایگانی الکترونیک بیمههای عمر و تاسیس دفاتر بازاریابی توسط نمایندگان را بخشی از برنامههای توسعهای بیمه پارسیان عنوان کرد و ادامه داد: از امسال به بعد تغییرات بیمهنامهها و بسیاری از مشکلات پس از صدور آنها عملیاتی میشود. گفتنی است، در پایان این مراسم، رییس کل بیمه مرکزی، رییس هیات مدیره و همچنین مدیرعامل شرکت بیمه پارسیان از نمایندگیهای برتر و کارکنان نمونه این شرکت در سراسر کشور با اهدای تندیس و لوح تقدیر قدردانی کردند.
ارسال نظر