پل تاریخی ورسک مقاوم سازی میشود
مدیرکل راهآهن شمال از مقاومسازی پل ورسک در سالجاری خبر داد و گفت که این اقدام با نظارت کارشناسان فنی صورت میگیرد. به گزارش خبرگزاری میراث فرهنگی، یوسف گران پاشا افزود: «برای اجرای طرح مقاومسازی پل ورسک در این منطقه حدود ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار عمرانی از سوی راهآهن جمهوری اسلامی پیشبینی شد. » به گفته وی این ابنیه فنی بهطور مستمر هرسه سال یکبار بهطور کامل بازبینی و مشکلات فنی احتمالی آن نیز از سوی کارشناسان فنی برطرف میشود.
مدیرکل راهآهن شمال مهمترین مشکل پل ورسک را از لحاظ فنی حمل بار با ظرفیت بیش از ۲۰ تن اعلام کرد و گفت: «ظرفیت این پل برای عبور بار حدود ۲۰ تن است اما واگنهای روسی با ظرفیت ۲۲.
مدیرکل راهآهن شمال از مقاومسازی پل ورسک در سالجاری خبر داد و گفت که این اقدام با نظارت کارشناسان فنی صورت میگیرد. به گزارش خبرگزاری میراث فرهنگی، یوسف گران پاشا افزود: «برای اجرای طرح مقاومسازی پل ورسک در این منطقه حدود ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار عمرانی از سوی راهآهن جمهوری اسلامی پیشبینی شد.» به گفته وی این ابنیه فنی بهطور مستمر هرسه سال یکبار بهطور کامل بازبینی و مشکلات فنی احتمالی آن نیز از سوی کارشناسان فنی برطرف میشود.
مدیرکل راهآهن شمال مهمترین مشکل پل ورسک را از لحاظ فنی حمل بار با ظرفیت بیش از ۲۰ تن اعلام کرد و گفت: «ظرفیت این پل برای عبور بار حدود ۲۰ تن است اما واگنهای روسی با ظرفیت ۲۲.۵ تن اجازه عبور از این پل را دارند.» وی درباره مسائل حاشیهای مطرح مبنی بر اتمام گارانتی پل ورسک از سوی کشور سازنده به مدت ۷۰ سال و به اتمام رسیدن مدت زمان گارانتی گفت: «پل ورسک هیچ گونه گارانتی نداشته و در مجموع ابنیههای فنی و ساختمان از سوی هر سازندهای فاقد هر گونه گارانتی است و بهترین کار برای این بناها نیز نگهداری مناسب و فنی است.» گران پاشا بهترین گارانتی برای بهرهگیری بیشتر از ۷۰ سال این پروژه فنی را نگهداری اصولی آن و اجرای طرح مقاومسازی در سالجاری اعلام کرد و افزود: «با نصب سنسور بر این پل با نظارت دانشگاه علم و صنعت تهران کنترل ارتعاشی این بنا نیز از سوی کارشناسان به صورت مستمر انجام میشود.» پل وِرِسک در سوادکوه از شاهکارهای مهندسی و یکی از جاذبههای گردشگری جاده فیروزکوه بهشمار میرود که در سال ۱۳۱۵ گشایش یافت. این پل که راهآهن سراسری تهران ـ شمال را به هم متصل میکند در ارتفاع ۱۱۰ متری از ته دره ساخته شد و در مهرماه ۱۳۵۶ با شماره ۱۵۳۴ به ثبت آثار ملی رسید.
ارسال نظر