عملیاتی شدن همکاریهای سازمان گردشگری و GIZآلمان
پیوند دو پروژه «توسعه پایدار گردشگری ایران» و «کمربند اقتصادی جاده ابریشم» که در تعامل با موسسه همکاریهای بینالمللی GIZ آلمان و سازمان جهانی جهانگردی UNWTO در مسیر حرکت هستند، مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش میراث آریا، در پی سفر اخیر کارشناسان ارشد موسسه همکاریهای بینالمللی GIZ آلمان و سازمان ملل متحد UNDESA که بهمنظور شناسایی پروژهها، ارائه مشاوره و نیز برقراری همکاری فنی در توسعه گردشگری به ایران سفر کرده بودند، مرتضیرحمانی موحد، معاون گردشگری با میزبانی از «کریستوفر بایر»، مدیر ارشد موسسه همکاریهای بینالمللی GIZ، این همکاری را از قالب پژوهش به مرحله عملیاتی و تصمیم سازی هدایت کرد.
پیوند دو پروژه «توسعه پایدار گردشگری ایران» و «کمربند اقتصادی جاده ابریشم» که در تعامل با موسسه همکاریهای بینالمللی GIZ آلمان و سازمان جهانی جهانگردی UNWTO در مسیر حرکت هستند، مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش میراث آریا، در پی سفر اخیر کارشناسان ارشد موسسه همکاریهای بینالمللی GIZ آلمان و سازمان ملل متحد UNDESA که بهمنظور شناسایی پروژهها، ارائه مشاوره و نیز برقراری همکاری فنی در توسعه گردشگری به ایران سفر کرده بودند، مرتضیرحمانی موحد، معاون گردشگری با میزبانی از «کریستوفر بایر»، مدیر ارشد موسسه همکاریهای بینالمللی GIZ، این همکاری را از قالب پژوهش به مرحله عملیاتی و تصمیم سازی هدایت کرد. با توجه به اینکه دستاورد نخست سفر کارشناسان GIZ و UNDESA به ایران تدوین بیانیهای مشترک در سه بخش شامل «همکاریهای فنی و ارائه خدمات مشاوره بینالمللی»، «توسعه روابط دو جانبه با بخش آبو هوایی بینالمللی (ICI) وزارت محیط زیست آلمان» و نیز «تبادل اطلاعات برای تسهیل در روند همکاریهای توسعه گردشگری به صورت دو یا چند جانبه» بوده است، بهمنظور تامین و مدیریت منابع مالی پیوند پروژههای مذکور با «کمربند اقتصادی جاده ابریشم» که هماکنون به عنوان پروژهای بینالمللی از سوی سازمان جهانی جهانگردی پیگیری میشود، از جانب معاون گردشگری پیشنهاد شد. طبق پیشنهاد مطرح شده، مشارکت ۳۲ کشور در پروژه توسعه گردشگری جاده ابریشم، تعریف اعتبارات مستقل، وجود ظرفیتهای همکاری متعدد در زمینههای مختلف گردشگری، محیط زیست، صنایع دستی، حملونقل و... در قالب برنامه «کمربند اقتصادی جاده ابریشم»، حمایت دولت چین از این طرح و در نهایت واقع شدن ایران در مرکز این جاده و رابط بین چین و اروپا بستر مناسبی را بهمنظور تعریف پروژه مشترک با GIZ و تعریف منابع مالی مورد نیاز فراهم خواهد آورد. همچنین در این جلسه پیگیری چگونگی اجرایی شدن مثلث همکاری میان کشورهای چین، آلمان و ایران در قالب پروژههای «SILK ROAD» و توسعه پایدار گردشگری کشور توسط «GIZ» در قالب پروژه بلندمدت و مستمر در دستور کار مدیر موسسه همکاریهای بینالمللی GIZ آلمان قرار گرفت.
ارسال نظر