«سونامی گردشگری ایران» بهبی بی سی رسید
تلویزیون بیبیسی گفت: صنعت گردشگری صنعتی است که میلیاردها دلار درآمدزایی دارد و در ایران برای بیش از سه دهه به دلایل مختلف نادیده گرفته شده است اما وضع آن اکنون تغییر کرده و ایران برای گردشگران خارجی جذابتر شده و مقامات کشور از این جذابیت تازه با خبر هستند.
به گزارش «ایرنا» بی بی سی در گزارشی که به گردشگری ایران اختصاص داشت به نقل از رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران، به سونامی گردشگران که پس از اجرای برجام، ایران شاهد آن خواهد بود، اشاره کرد و افزود: «صنعت گردشگری ایران در دو سال گذشته، سالانه ۱۲ درصد رشد داشته و این کشورامیدوار است که بعد از رفع تحریمها، این صنعت بیش از هر صنعت دیگری رشد کند و درآمد زایی داشته باشد.
تلویزیون بیبیسی گفت: صنعت گردشگری صنعتی است که میلیاردها دلار درآمدزایی دارد و در ایران برای بیش از سه دهه به دلایل مختلف نادیده گرفته شده است اما وضع آن اکنون تغییر کرده و ایران برای گردشگران خارجی جذابتر شده و مقامات کشور از این جذابیت تازه با خبر هستند.
به گزارش «ایرنا» بی بی سی در گزارشی که به گردشگری ایران اختصاص داشت به نقل از رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران، به سونامی گردشگران که پس از اجرای برجام، ایران شاهد آن خواهد بود، اشاره کرد و افزود: «صنعت گردشگری ایران در دو سال گذشته، سالانه ۱۲ درصد رشد داشته و این کشورامیدوار است که بعد از رفع تحریمها، این صنعت بیش از هر صنعت دیگری رشد کند و درآمد زایی داشته باشد.»
در ادامه این گزارش گفته شد که تعدادی آژانس مسافرتی در بریتانیا، تورهای گردشگری به ایران میبرند و در این خصوص مسوول یکی از این آژانسها در لندن درباره میزان جذابیت ایران برای گردشگران خارجی به بی بی سی گفته: «نخستین موج افزایش درخواست سفر به ایران برای ما، بلافاصله بعد از پایان دوره ریاست جمهوری احمدینژاد و انتخاب روحانی بود؛ موج دوم بعد از توافق ایران و ۱+۵ و بعد هم وقتی وزارت خارجه بریتانیا هشدار خطر سفر به ایران را لغو کرد و خبر باز شدن سفارتها منتشر شد. تورهای ما به ایران در دو سال گذشته ۷۰۰ درصد رشد داشتهاند.»
همچنین خبرنگار این رسانه آمار گردشگران در سال ۲۰۱۴ میلادی را پنج میلیون مسافر خارجی عنوان و اضافه کرد: «نیمی از گردشگران زائران شیعه بودند؛ درآمد ایران از این توریستها ۵/ ۷ میلیارد دلار بوده است.»
این گزارش با تاکید بر اینکه ایران آستینها را برای داشتن سهم بیشتر از بازار داغ توریسم بالا زده است به مشکلات توریسم در ایران پرداخت و تصریح کرد: «صدور ویزای ۳۰ روزه در فرودگاه برای اتباع ۱۹۰ کشور یکی از اقدامات تازه است که البته اتباع بریتانیا و آمریکا شامل این مقررات تازه نمیشوند. نکته دیگر اینکه هنوز کمبود یکسری زیرساختها وجود دارد که پروازهای بینالمللی یکی از آنها است؛ تعداد پروازها به ایران خیلی کم هستند و هیچ پرواز مستقیمی از بریتانیا به ایران نیست. پروازهایی هم که به ایران میروند در ساعتهای نامناسبی به ایران میرسند. یکی از چالشهای دیگر، هتلها هستند؛ در نقاطی مانند اصفهان و یزد فقط یک یا دو هتل خوب وجود دارد. امور مالی هم یکی از چالشهای بزرگ است؛ توریستها باید با خودشان پول نقد به ایران ببرند و همه جا هم پول نقد با خودشان داشته باشند چون کارتهای بانکی بینالمللی آنجا کار نمیکند.»
بیبیسی در پایان افزود: «همین کمبودها بستر تازهای برای شرکتهای نوپا ایجاد کرده است؛ یکی از آنها وب سایتی است که تجربه زندگی محلی را به گردشگران ارائه میدهد؛ روی این وبسایت اتاقهای آپارتمانها یا خانههای شخصی تبلیغ میشوند که گردشگران داخلی و خارجی میتوانند آنها را برای مدت سفر خود اجاره کنند.»
ارسال نظر