گشایش درب مناطق چهارگانه به روی گردشگران؟!
ایسنا: مدیرکل کمیتههای ملی گردشگری اعلام کرد: از سازمان حفاظت محیطزیست انتظار میرود دستورالعمل «سرمایهگذاری و مشارکت در اجرای برنامههای اکوتوریسم در مناطق چهارگانه» را که دو ماه است در دفتر حقوقی این سازمان معطل مانده تعیین تکلیف کند. محمدعلی فیاضی با اشاره به علاقهمندی برخی گردشگران برای سفر به مناطق چهارگانه که زیر نظر سازمان حفاظت محیطزیست است، اظهار کرد: از حدود یک سال پیش کارگروهی زیر نظر معاونت محیط طبیعی سازمان حفاظت محیطزیست تشکیل شد که ماحصل آن تدوین دستورالعمل سرمایهگذاری و مشارکت در اجرای برنامه طبیعت مناطق چهارگانه بود.
ایسنا: مدیرکل کمیتههای ملی گردشگری اعلام کرد: از سازمان حفاظت محیطزیست انتظار میرود دستورالعمل «سرمایهگذاری و مشارکت در اجرای برنامههای اکوتوریسم در مناطق چهارگانه» را که دو ماه است در دفتر حقوقی این سازمان معطل مانده تعیین تکلیف کند. محمدعلی فیاضی با اشاره به علاقهمندی برخی گردشگران برای سفر به مناطق چهارگانه که زیر نظر سازمان حفاظت محیطزیست است، اظهار کرد: از حدود یک سال پیش کارگروهی زیر نظر معاونت محیط طبیعی سازمان حفاظت محیطزیست تشکیل شد که ماحصل آن تدوین دستورالعمل سرمایهگذاری و مشارکت در اجرای برنامه طبیعت مناطق چهارگانه بود. وی سپس با اشاره به محدودیتهایی که در حال حاضر برای اجرای تور در برخی مناطق چهارگانه وجود دارد، افزود: تورهای طبیعتگردی با هماهنگی و نامهنگاری و در شرایط محدودی در مناطق چهارگانه برگزار میشود.
اگر این دستورالعمل ابلاغ شود میتوان به همه ظرفیتهای زیستمحیطی توجه نشان داد و دفاتر مجاز و راهنمایان آموزشدیده و مورد تایید سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نیز با سهولت بیشتری تورهای طبیعت را در این مناطق اجرا کنند. سازمان محیطزیست، مناطق زیستمحیطی ایران را برای محافظت به چهار دسته پارک ملی، اثر طبیعیگردی ملی، پناهگاه حیات وحش زیستگاههای نمونه جانوران وحشی و منطقه حفاظتشده اراضی ویژه زیستمحیطی تقسیم کرده است. مناطق شکار ممنوع نیز بخشی از این مناطق به حساب میآید.
ارسال نظر