تشکیل معاونت گردشگری در فرمانداریها
شهرهای نمونه گردشگری تسهیلات بانکی میگیرند
معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خواستار توجه ویژه به شهرهای نمونه گردشگری کشور شد. به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سعید شیرکوند در سومین نشست تخصصی فرمانداران و شهرداران شهرهای نمونه گردشگری کشور در رامسر گفت: باید رویکرد به شهرهای نمونه گردشگری کشور به گونهای باشد که با ورود به این شهرها ویژگی نمونه گردشگری بودن آنها احساس شود. وی افزود: ارائه تسهیلات بانکی و همچنین ارائه تسهیلات از صندوق توسعه ملی از برنامههای حمایتی سازمان میراث فرهنگی از سرمایهگذاران در شهرهای نمونه است.
معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خواستار توجه ویژه به شهرهای نمونه گردشگری کشور شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سعید شیرکوند در سومین نشست تخصصی فرمانداران و شهرداران شهرهای نمونه گردشگری کشور در رامسر گفت: باید رویکرد به شهرهای نمونه گردشگری کشور به گونهای باشد که با ورود به این شهرها ویژگی نمونه گردشگری بودن آنها احساس شود.
وی افزود: ارائه تسهیلات بانکی و همچنین ارائه تسهیلات از صندوق توسعه ملی از برنامههای حمایتی سازمان میراث فرهنگی از سرمایهگذاران در شهرهای نمونه است.
شیرکوند با تاکید بر توجه ویژه فرمانداران، شهرداران و مردم شهرهای نمونه گردشگری کشور به ارتقای زیرساختهای گردشگری، استقلال ادارات این سازمان را در شهرهای نمونه گردشگری خواستار شد و گفت: هدف از برگزاری اینگونه نشستها و به ویژه نشست تخصصی فرمانداران و شهرداران شهرهای نمونه گردشگری کشور، هویت بخشی به این شهرها است و نمایان کردن اینکه قابلیتها و ویژگیهای این شهرهای نمونه گردشگری در حوزه گردشگری بی نظیر است.
وی استقلال ادارات میراث فرهنگی و صنایعدستی و گردشگری، ایجاد چارت جدید سازمانی و ایجاد معاونتهای گردشگری در فرمانداریها و شهرداریهای شهرهای نمونه گردشگری را ضروری دانست و گفت: با برنامهریزی در این زمینه تلاش میشود با حضور صاحبنظران، کارشناسان و متخصصان، اتاق فکر تشکیل دهیم و به الگوهای مشترک گردشگری دست یابیم. در همین راستا با استناد به مطالعات انجام شده، طی سالهای گذشته ۱۲ شهر و ۲ شهرستان نمونه گردشگری انتخاب و همچنین ۱۱۶۸منطقه، حدود ۱۰۰روستا و ۱۱محور نمونه گردشگری نیز تعریف شده است.
معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به این مطلب که قصد نداریم شهرهای نمونه گردشگری کشور را افزایش دهیم، از شهردارهای ۱۴ شهر نمونه گردشگری کشور خواست تا منطبق با طرح جامع گردشگری در صورت وجود در هر شهر، نقشه راه شهرهای نمونه گردشگری را برای سه سال آینده ترسیم کنند.
شیرکوند افزود: ایجاد مراکزی برای راهنمایی و مشاوره گردشگران در ورودیهای شهرهای نمونه گردشگری از موارد مورد توجه است. وی همچنین از مسوولان و ساکنان بومی این شهرها درخواست کرد با سرمایهگذاری و کمک به زیرساختها، بیش از پیش در جذب گردشگران فعالیت کنند.
به گزارش «دنیای اقتصاد» شهرهای رامسر، شیراز، ری، نیشابور، بسطام، لاهیجان، تفت، ابرکوه، میبد، سرعین، ماهان و دماوند و مشهد از جمله شهرهای نمونه گردشگری کشور اعلام شدهاند. پیش از این در مهرماه سال گذشته معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان از ترسیم نقشه راه ۱۴ شهر نمونه گردشگری کشور خبر داده و از شهرداران این شهرها خواسته بود طی مدت سه سال این نقشه را تهیه و ترسیم کنند. شیرکوند همچنین اعلام کرده بود که سازمان برای مناطق و روستاهای نمونه گردشگری ردیف بودجه عمومی دارد، ولی برای شهرها و شهرستانهای نمونه گردشگری چنین بودجهای اختصاص داده نشده است. وی با تاکید بر حضور بخش خصوصی برای سرمایهگذاری در این شهرها گفت: شهرداریها باید به بخش خصوصی کمک و سرمایهگذاران را جذب کنند، در این راستا میتوانیم شیوهنامهای بنویسیم که مبنای عمل واگذاری امور به بخش خصوصی باشد.
این درحالی است که هنوز شیوهنامهای در این خصوص تدوین نشده است.
ارسال نظر