ارائه تسهیلات برای سرمایه‌گذاران گردشگری گیلان، بدون فوت وقت!

گروه گردشگری: رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با اشاره به سهم درآمدی شش‌ونیم میلیارد دلاری ایران از این بخش گفت: برای درآمدزایی بیشتر در گردشگری، نیاز به سرمایه‌گذاری و تحرک جدی‌تری است. به گزارش «ایرنا»، مسعود سلطانی‌فر که در جریان سفر رئیس‌جمهوری به استان گیلان، وی را همراهی می‌کرد، در نشست شورای اداری شهرستان رودسر با اشاره به اینکه درآمد سالانه بین‌المللی در حوزه گردشگری یک هزار و۲۵۰ میلیارد دلار است، افزود: باید برای جذب بیشتر گردشگران از خود تحرک نشان دهیم؛ چراکه کشور ما از ظرفیت بالایی در این حوزه برخوردار است.

وی یادآور شد: به هر سرمایه‌گذار بخش خصوصی که بخواهد تاسیسات گردشگری وهتل احداث کند، وام توسعه ملی ۱۶درصد اعطا خواهیم کرد.

وی ابراز امیدواری کرد: با مصوبات این سفر و تصمیماتی که به دنبال آن اتخاذ خواهد شد، دولت در آینده گام‌های موثری برای حل مشکلات مردم بردارد. معاون رئیس‌جمهوری در ادامه سخنان خود با اشاره به خواسته‌ها و مطالبات مردم شهرستان رودسر تصریح کرد: با جدیت خواسته‌های مردم را دنبال و تمام اهتمام خود را برای تکمیل پروژه سد پلرود و نیز راه سراوان - سیاهکل - رحیم آباد - چابکسر به‌کار خواهیم بست تا این پروژه‌ها سریع‌تر تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گیرند.

سلطانی‌فر با اشاره به سخنان رئیس‌جمهوری در رشت افزود: ما وعده‌هایی که بتوانیم ظرف دوسال باقیمانده این دولت عملی کنیم، به مردم می‌دهیم و دو درخواستی که نماینده شهرستان‌های املش و رودسر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد؛ از جمله تسریع در پرداخت تسهیلات به زراعی باغ‌های چای و بزرگراه سراوان، سیاهکل، املش و چابکسر را عملی خواهیم کرد. وی املش را یکی از شهرستان‌های دارای ظرفیت گردشگری بالا بیان کرد و افزود: ما بدون فوت وقت به هر بنگاهی که بخواهد در زمینه گردشگری در شهرستان املش سرمایه‌گذاری کند، تسهیلات لازم را خواهیم داد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، همچنین تاسیس دانشکده گردشگری در گیلان را حرکت بسیار خوبی دانست و اظهار کرد: این موضوع پیگیری و از آن حمایت می‌شود. مسعود سلطانی‌فر در جمع دانشگاهیان استان گیلان افزود: آموزش، یکی از مهم‌ترین چالش‌های بخش گردشگری است که باید با همکاری و تعامل دانشگاه‌های رسمی مرتفع شود.

وی همچنین موزه میراث روستایی گیلان را طرحی منحصر‌به‌فرد در حوزه گردشگری فرهنگی - طبیعی عنوان کرد و گفت: این مکان، فرصت مناسبی برای بهره‌مندی در زمینه تحقیقات و پژوهش است که دانشگاه‌ها می‌توانند از آن استفاده کنند. سلطانی‌فر کمبود مکان‌های اقامتی را یکی دیگر از چالش‌های حوزه گردشگری در همه استان‌ها از جمله گیلان برشمرد و گفت: در حال حاضر، یک هزار و یکصد هتل در کشور وجود دارد که تنها ۱۳۰ هتل، سه ستاره و چهار ستاره هستند. وی ادامه داد: این رقم برای توسعه گردشگری خارجی در یازده سال آینده باید به ۴۰۰ هتل برسد. به گزارش «دنیای اقتصاد» در این سفر حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی نیز با تاکید چندباره بر لزوم توجه خاص به حوزه گردشگری برای توسعه اقتصادی کشور، گیلان را در زمینه گردشگری و جذب گردشگر داخلی و خارجی دارای ظرفیت بالایی دانست و گفت: باوجود این ظرفیت‌ها، باید امکانات لازم در زمینه تاسیسات اقامتی و گردشگری را در این استان بالا برد.