بازاریابی و بازارسازی؛ دو بازوی توسعه گردشگری
ابراهیم پورفرج رئیس جامعه تورگردانان ایران تفاهم حاصل شده، موفقیت بسیار بزرگ و قابلتوجهی برای ایران در حوزه دیپلماسی و اقتصاد است از این رو بسیار بدیهی است که بخش گردشگری کشور نیز تحتتاثیر این اتفاق، با فرصتهای تازهای روبهرو خواهد شد.
به دنبال توافقهای صورت گرفته در زمینه هستهای، تحولات سیاسی و اقتصادی زیادی را در ماههای آتی شاهد خواهیم بود که به صورت خاص در زمینه گردشگری در تغییر نگاه گردشگران به ایران به عنوان مقصدی امن و جذاب برای سفر و از سوی دیگر امکان گسترش و نیز از سرگیری ارتباطات با شرکتهای خارجی فعال در این حوزه در پی تسهیل مبادلات مالی با ایران، متبلور خواهد شد.
ابراهیم پورفرج رئیس جامعه تورگردانان ایران تفاهم حاصل شده، موفقیت بسیار بزرگ و قابلتوجهی برای ایران در حوزه دیپلماسی و اقتصاد است از این رو بسیار بدیهی است که بخش گردشگری کشور نیز تحتتاثیر این اتفاق، با فرصتهای تازهای روبهرو خواهد شد.
به دنبال توافقهای صورت گرفته در زمینه هستهای، تحولات سیاسی و اقتصادی زیادی را در ماههای آتی شاهد خواهیم بود که به صورت خاص در زمینه گردشگری در تغییر نگاه گردشگران به ایران به عنوان مقصدی امن و جذاب برای سفر و از سوی دیگر امکان گسترش و نیز از سرگیری ارتباطات با شرکتهای خارجی فعال در این حوزه در پی تسهیل مبادلات مالی با ایران، متبلور خواهد شد. در همین راستا جامعه تورگردانان کشور برای استقبال از این اتفاق میمون، برنامههای زیادی را در نظر دارد که امیدواریم طرحهای عملیاتی آن در نتیجه سلسله نشستهایی که با محوریت تحول بهوجود آمده با فعالان این حوزه و نیز مسوولان مربوطه برگزار خواهیم کرد، راهنمای کار ما برای توسعه این صنعت در کشور باشد. محور کار جامعه تورگردانان در توسعه فعالیتهای گردشگری کشور بر دو اصل بازاریابی و بازارسازی استوار خواهد بود. در زمینه بازاریابی از همه شرکتهای گردشگری فعال در داخل کشور خواهیم خواست که تماسهای خود را با شرکتهای جدید گردشگری در اقصینقاط جهان گسترش دهند و روابط خود را با شرکتهایی که در پی تحریمها ارتباطشان با ایران قطع شد، از سربگیرند. از سوی دیگر، در بخش بازارسازی توجه ما معطوف به مسائل داخلی خواهد بود؛ به این معنا که زمینههای لازم برای استقبال از تغییراتی که به مرور در این صنعت شاهد خواهیم بود فراهم شود؛ چراکه به دنبال فعالیتهای بازاریابی، تعداد گردشگران ورودی به کشور رشد چشمگیر و قابلملاحظهای خواهد داشت که امکانات موجود به هیچوجه جوابگوی این تعداد ورودی نیست. از جمله اینکه باید روی بحث اقامتگاهها تمرکز و کار جدی شود، بخش حمل و نقل بازسازی شود و منطبق با استانداردهای جهانی گسترش یابد و همچنین در بخشهای خدماتی، ما نیازمند افزایش تعداد راهنمایان تور آموزش دیده و مسلط به زبانهای خارجی هستیم که امیدوارم به مرور و طی برنامهریزیهای کارشناسی شده این مسائل پی گرفته شود.
ارسال نظر