UNWTO در گزارشی اعلام کرد
ضوابط طبقهبندی هتلهای ۴ و ۵ ستاره
سازمان جهانی جهانگردی ملل متحد(UNWTO) در تازهترین گزارش خود، ضوابط مشترک هتلهای ۴ و ۵ ستاره را مشخص کرده و به مقاصدی که تمایل به بهبود و ایجاد سیستمهای طبقهبندی هتلهایشان دارند، الگوی یکسانی را ارائه میدهد. در گزارش مذکور که به صورت مشترک توسط UNWTO و موسسه صدور مجوز نروژ به عنوان بخشی از وزارت تجارت، صنعت و شیلات نروژ تهیه شده، آمده است: با وجود تنوع و تعدد سیستمهای طبقهبندی که در سراسر دنیا وجود دارد، میزان تشابهات بین گروههای جغرافیایی و هتلهای ۴ و ۵ ستاره بیشتر از تمایزات است.
سازمان جهانی جهانگردی ملل متحد(UNWTO) در تازهترین گزارش خود، ضوابط مشترک هتلهای ۴ و ۵ ستاره را مشخص کرده و به مقاصدی که تمایل به بهبود و ایجاد سیستمهای طبقهبندی هتلهایشان دارند، الگوی یکسانی را ارائه میدهد. در گزارش مذکور که به صورت مشترک توسط UNWTO و موسسه صدور مجوز نروژ به عنوان بخشی از وزارت تجارت، صنعت و شیلات نروژ تهیه شده، آمده است: با وجود تنوع و تعدد سیستمهای طبقهبندی که در سراسر دنیا وجود دارد، میزان تشابهات بین گروههای جغرافیایی و هتلهای ۴ و ۵ ستاره بیشتر از تمایزات است. این گزارش همچنین نگاه کلی بر طبقهبندی هتلها داشته و مزایا و چالشهای آنها به انضمام راهنمای کلی در زمینههای قابل ملاحظه برای ایجاد یک سیستم رسمی طبقهبندی را ارائه میدهد. این گزارش تصریح کرده است: ارزیابی مداوم سیستمهای طبقهبندی هتلها میتواند برای بهروز نگهداشتن آنها زمانی که نیازهای مصرفکنندگان بهخصوص با توجه به تکنولوژی و دسترسی در حال تغییر است، کمک شایان توجهی کند. این دومین گزارش مشترک سازمان جهانی جهانگردی ملل متحد (UNWTO) و موسسه صدور مجوز نروژ حول موضوع طبقهبندی هتلها و مراکز اقامتی و در ادامه سیستمهای ردهبندی هتلها و ارزیابی آنلاین گردشگران با رویکردی یکپارچه است. سازمان جهانی جهانگردی ملل متحد(UNWTO) در تازهترین گزارش خود، ضوابط مشترک هتلهای ۴ و ۵ ستاره را مشخص کرده و به مقاصدی که تمایل به بهبود و ایجاد سیستمهای طبقهبندی هتلهایشان دارند، الگوی یکسانی را ارائه میدهد. در گزارش مذکور که به صورت مشترک توسط UNWTO و موسسه صدور مجوز نروژ به عنوان بخشی از وزارت تجارت، صنعت و شیلات نروژ تهیه شده، آمده است: با وجود تنوع و تعدد سیستمهای طبقهبندی که در سراسر دنیا وجود دارد، میزان تشابهات بین گروههای جغرافیایی و هتلهای ۴ و ۵ ستاره بیشتر از تمایزات است. این گزارش همچنین نگاه کلی بر طبقهبندی هتلها داشته و مزایا و چالشهای آنها به انضمام راهنمای کلی در زمینههای قابل ملاحظه برای ایجاد یک سیستم رسمی طبقهبندی را ارائه میدهد. این گزارش تصریح کرده است: ارزیابی مداوم سیستمهای طبقهبندی هتلها میتواند برای بهروز نگهداشتن آنها زمانی که نیازهای مصرفکنندگان بهخصوص با توجه به تکنولوژی و دسترسی در حال تغییر است، کمک شایان توجهی کند. این دومین گزارش مشترک سازمان جهانی جهانگردی ملل متحد (UNWTO) و موسسه صدور مجوز نروژ حول موضوع طبقهبندی هتلها و مراکز اقامتی و در ادامه سیستمهای ردهبندی هتلها و ارزیابی آنلاین گردشگران با رویکردی یکپارچه است.
۱۶۰میلیون دلار از جیب
گردشگران ایرانی به جیب مالزی
ایرانیان به عنوان دومین گروه پرجمعیت گردشگران مالزی از غرب آسیا در سال ۲۰۱۴ شناخته شدند و با ۷۲ هزار و ۲۶۴ گردشگر حدود ۱۵۹ میلیون و ۴۷۶ هزار و ۳۲۴ دلار درآمد برای دولت مالزی ایجاد کردند. به گزارش «ایرنا»، تعداد گردشگران ایرانی که سال ۲۰۱۴ میلادی از مالزی دیدن کردند به نسبت سال قبل از آن که سفیر مالزی در ایران آمار آنها را حدود ۸۰ هزار نفر اعلام کرده بود، کاهش نشان میدهد. خبرگزاری رسمی مالزی (برناما) در گزارشی از تعداد گردشگران این کشور در سال ۲۰۱۴ میلادی اعلام کرد مالزی در سال گذشته میزبان پنج میلیون و ۹۰۰ هزار گردشگر مسلمان بود که این رقم در مقایسه با سال ۲۰۱۳ میلادی حدود ۲۰۰ هزار نفر افزایش داشته و پیشبینی میشود در سال جاری نیز پنج درصد افزایش یابد.
ارسال نظر