ایران و ارمنستان راهکارهای توسعه همکاری گردشگری را بررسی کردند
گروه گردشگری: سومین نشست کمیته فنی مشترک گردشگری ایران- ارمنستان همزمان با آخرین روز هشتمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران به ریاست مدیرکل دفتر بازاریابی و تبلیغات معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار شد. در این جلسه راهکارهای توسعه همکاریهای گردشگری دو کشور مورد بحث و تبادل نظر طرفین قرار گرفت. بررسی میزان پیشرفت مفاد صورت جلسات پیشین و همچنین تهیه پیشنویس یادداشت تفاهم جدید همکاریهای گردشگری جمهوری اسلامی ایران (با توجه به انقضای یادداشت تفاهم قبلی) از اهم دستور کارهای این نشست بود.
گروه گردشگری: سومین نشست کمیته فنی مشترک گردشگری ایران- ارمنستان همزمان با آخرین روز هشتمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران به ریاست مدیرکل دفتر بازاریابی و تبلیغات معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار شد. در این جلسه راهکارهای توسعه همکاریهای گردشگری دو کشور مورد بحث و تبادل نظر طرفین قرار گرفت. بررسی میزان پیشرفت مفاد صورت جلسات پیشین و همچنین تهیه پیشنویس یادداشت تفاهم جدید همکاریهای گردشگری جمهوری اسلامی ایران (با توجه به انقضای یادداشت تفاهم قبلی) از اهم دستور کارهای این نشست بود. بر اساس مفاد این جلسه، علاوهبر توافق پیرامون برگزاری تور آشناسازی برای اصحاب رسانه و تورگردانان و حضور متقابل در نمایشگاههای گردشگری، موافقت شد که پیشنویس یادداشت تفاهم جدید، پس از انجام مراحل و تشریفات اداری در هر کشور در نشستهای آتی مقامات ارشد طرفین، به امضا برسد. ایران و ارمنستان راهکارهای توسعه همکاری گردشگری را بررسی کردند
گروه گردشگری: سومین نشست کمیته فنی مشترک گردشگری ایران- ارمنستان همزمان با آخرین روز هشتمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران به ریاست مدیرکل دفتر بازاریابی و تبلیغات معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار شد. در این جلسه راهکارهای توسعه همکاریهای گردشگری دو کشور مورد بحث و تبادل نظر طرفین قرار گرفت. بررسی میزان پیشرفت مفاد صورت جلسات پیشین و همچنین تهیه پیشنویس یادداشت تفاهم جدید همکاریهای گردشگری جمهوری اسلامی ایران (با توجه به انقضای یادداشت تفاهم قبلی) از اهم دستور کارهای این نشست بود. بر اساس مفاد این جلسه، علاوهبر توافق پیرامون برگزاری تور آشناسازی برای اصحاب رسانه و تورگردانان و حضور متقابل در نمایشگاههای گردشگری، موافقت شد که پیشنویس یادداشت تفاهم جدید، پس از انجام مراحل و تشریفات اداری در هر کشور در نشستهای آتی مقامات ارشد طرفین، به امضا برسد.
تعریف جغرافیای جدید از مقاصد گردشگری
استاد دانشگاه تهران گفت: طراحی نظام باز توزیع گردشگران از مراکز فعال به سایر مناطق، از تجمع حضور گردشگران در یک مقصد خاص جلوگیری میکند. به گزارش میراث آریا، محمد تقی رهنمایی در همایش تخصصی توزیع متوازن سفر با تاکید بر رویدادها و تعیین مقاصد جدید اظهار کرد: بر اساس آمار، حدود ۱۶ میلیون نفر سالانه به مشهد مقدس سفر میکنند، اگر یک درصد از این میزان را که ۱۶۰ هزار نفر میشود مجاب کنیم در تور طبس هم حضور داشته باشند، میتوانیم این شهر را از انزوای جغرافیایی و مشکل اقتصادی نجات دهیم. وی گفت: بهدلیل ضعف بسیاری از ما، مقاصد گردشگریمان از چند مقصد محدود تجاوز نمیکند و یکی از این مقاصد محدود، شمال کشور است؛ این در حالی است که دیگر شهرهای ما همچون گناباد، قائن، طبس و نیشابور با وجود جاذبههای متعدد از ۱۶ میلیون گردشگر ورودی به مشهد بهره چندانی نمیبرند. این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: باید جغرافیای جدیدی از گردشگری کشور تعریف و در یک شبکه هندسی قرار دهیم و بهطور شعاعی عمل کنیم. همایش تخصصی توزیع متوازن سفر با تاکید بر رویدادها و تعیین مقاصد جدید، دیروز درآخرین روز نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران برگزار شد.
ارسال نظر